Навън без бельо-как ви се струва?

• 52 903
  • 378
  •   1
Отговори
# 150

Ами не знам защо си толкова сигурна, при положение, че е пълно със ССФ, които смятат, че щом са вързали любимия с халка или дете, няма нужда да излизат от анцуга. Те нещата са навързани.
А няма нищо за схващане, не казваш нищо супер оригинално. Също така, замисли се дали не си се сблъсквала с неприятни черти на партньора си, които в началото не са те дразнели, напротив; не, че ги е нямало.

Разбира се, че не съм оригинална. Съвсем тривиални неща казвам. Ако не е някаква форма на проституция, няма начин да си с партньор, който не те кефи не само като ниво на хигиена, но и като лична миризма. И още повече няма начин определено ниво на хигиена дълго време да те кефи и изведнъж да спре да те кефи. Това са основни неща, не са неприятни черти, които субективно те дразнят и изведнъж проглеждаш и вече не ги понасяш. И не разбрах какво общо има анцугът с хигиената, но сигурно е нова оригинална теза от твоя страна.

# 151
Не искам да звуча грубо но свестен мъж няма да заговори подобна тръгнала по катеричка жена пък нека да е колкото си иска секси  Peace

Радвам се, че го каза мъж, защото на мен не ми вярват  Mr. Green

# 152
Защо да не ти повярват ?

Кой читав мъж иска всички други да са виждали катеричката на приятелката му  Laughing

# 153
Предпочитам жените, които не носят сутиен. Това за катеричките как го разбирате, да не им гледате под полите или им бъркате в панталоните... Simple Smile

# 154
Че то кой свестен мъж ще се вози в гр,.  транспорт? Свестните мъже си имат свестни коли. Wink

# 155
Не искам да звуча грубо но свестен мъж няма да заговори подобна тръгнала по катеричка жена пък нека да е колкото си иска секси  Peace

Радвам се, че го каза мъж, защото на мен не ми вярват  Mr. Green

Ами то явно тръгналите по катерица едва целят някой да ги заговори. Всъщност не знам какви им е целта и какво точно искат, но за мен това освен нечистоплътно, е и нелицеприятно.
Миналият месец засякох една двойка в центъра на София - мъж и жена. Жената бременна, в доста напреднала бременност, но се облякла в супер къса, тясна и прозрачна рокля, без сутиен, зърната стърчат, ще ти извадят очите и ходи едно такова напето, гордо. Явно се мисли за много секси, знам ли, но факт - привлече погледите на всички околовръст. Ако не беше мъжа й до нея, сигурно и освирквания щеше да има. Ами грозна гледка беше по моите остарели представи. За някого разхождането по организъм може да е секси, за мен е просташко.

# 156
Останали сте с впечатление май че съм  я видял в градски транспорт. По улицата си ходеше  Laughing

# 157
Останали сте с впечатление май че съм  я видял в градски транспорт. По улицата си ходеше  Laughing

Как разбра, че е без гащи... Wink

# 158
Познай  Laughing

# 159
Че то кой свестен мъж ще се вози в гр,.  транспорт? Свестните мъже си имат свестни коли. Wink

И какво като си имат? На всеки може да му се наложи да се качи в метрото, когато бърза, вместо да виси в задръстването  Laughing

Последна редакция: пн, 27 юли 2015, 14:58 от Не се сърди, човече

# 160

Мъж да се възмущава от това, че е видял жена без бельо е странно, вместо да се оплакваш, оплакни очи. Simple Smile

# 161
Не се възмущавам. Чудя им се на акъла  Laughing

# 162

Мъж да се възмущава от това, че е видял жена без бельо е странно, вместо да се оплакваш, оплакни очи. Simple Smile

Абсолютно Laughing

# 163
  • София - Рим и обратно

И какво като си имат? На всеки може да му се наложи да се качи е метрото, когато бърза, вместо да виси в задръстването  Laughing
И аз това си помислих. Ама явно още не е отминала провинциалната мода да съдим за мъжа по превозното му средство hahaha.
Кукумицинка - последен жокер, че се отегчих. Има жени, които спират да се грижат за себе си, щото нали вече са се задомили. Връзката между анцуга, заменил доскорошния внимателно избиран тоалет и знамеарената лична хигиена, оставям на теб да направиш.

# 164
Мдам. Или не е мъж или просто се опитва да се хареса, щото жените се впечатляват от такива изказвания . Wink
Душица Laughing
Човечето   много я  харесвам, но винаги ме изумява наивността и относно безкористността на мъжкия пол.

Общи условия

Активация на акаунт