Навън без бельо-как ви се струва?

• 52 863
  • 378
  •   2
Отговори
# 210
 Лошото е, че тук установявам, че  има жени, които смятат, че лошата миризма на гениталиите е нормална, тоест, половите органи трябва да миришат неприятно, щото са полови органи.  Simple Smile
А това изобщо не е така. Който мирише си е за лекар, както е написала преди мен съфорумката.

# 211
  • Другата България
Това по какво точно го установи? Thinking

# 212
Като цяло гениталиите миришат. И няма как. Но това не значи, че от миризмата трябва да ти става зле. И то усетена през гащи.
Едно е да мирише на естествена женска миризма, друго е да мирише на риба.

Нали го знаете вица за слепеца, който минал покрай магазин за риба и попитал дали минават покрай много жени или продават риба наблизо.
Изразът "мирише на женски чатал" не сте ли го чували? Явно е роден не без нищо.

# 213
  • София - Рим и обратно
Каситоооо Sick Crazy... Аз пък недоумявам колко много жени смятат, че им ухаят гениталиите. Абсурдно е просто. Че те дори малките бебета си имат специфичната миризма.

# 214
  • Ямбол
........ми спарваш се, няма какво да се лъжем.
Спарва те превръзката и/или изкуствените гащи.

# 215

Абе хора, човек носи гащи заради  чистотата, или по-скоро мръсотията на околната среда, да му пазят задника, а не заради собствената си миризма или каквото там, да пази околните от нея Laughing. Колкото повече дрехи, толкова повече затопляне, запарване и изпотяване. Ако живеехме в подходяща обстановка, щяхме да се веем щастливи и голи.

# 216
В тая тема вече завоня. Sick

Аз съм далеч от мисълта, че гениталиите ми ухаят на рози при все, че спазвам отлична хигиена.
Точно защото обонянието ми е много остро и долавям всякакви миризми. И хубави и лоши.
Знам каква е миризмата на вмирисаната риба, но не съм попадала на жена, от която да се усеща подобно зловоние.

# 217
Абе вкарахте я наистина тази миризма в темата и няма отърване,направо си завоня. #Crazy
Всяка себеуважаваща се и поддържана жена си има отлична хигиена.Като чета някои от вас излиза,че едва ли не всяка втора ви мирише.Аз пък досега не съм попадала на такава а имам страхотно обоняние.Сигурно има жени,които излизат без бельо,защото това ги възбужда,искат да покажат нещо си,ок.Но повечето според мен,както и аз,както и някои от приятелките ми сме махали бельото или защото е пречело на някоя рокля или заради моментната тръпка и изживяване с някой точно определен мъж.И си е било готино.Голяма работа станало,голям срам Simple Smile А и вечер също понякога си спя без бельо.Гинеколозите го препоръчват даже като нещо много полезно Peace

# 218
Гинеколозите препоръчват памучното бельо.
Не е срамно. Кой е казал това?
Опит за оригиналност е. Несполучлив.
Когато е за конкретен мъж го разбирам.

# 219
Имаше снимка на една от главните героини в "Хари потър". Баш си беше по катеричка.  Laughing

# 220
Щом така и харесва. Аз лично не се отказвам от този атрибут.

# 221
Въпрос към мъжете: на вас харесва ли ви партньорката ви да е без бельо? Излизате вечер и тя ви казва или по някакъв начин ви показва, че е без бельо, как бихте реагирали?

# 222
Скъпи знаеш ли че съм без бельо ?

Тъкмо се чудех какъв е този конец който се мята между краката ти.  Laughing

# 223
  • София
Имах колежка в университета, която ходеше без бельо. И обикновено беше с бели панталони. Та така разбрахме, че ходи без бельо.

# 224
Въпрос към мъжете: на вас харесва ли ви партньорката ви да е без бельо? Излизате вечер и тя ви казва или по някакъв начин ви показва, че е без бельо, как бихте реагирали?
такива дето показват колкото щеш. за справка Околовръстното  Joy
ако съм с някоя из улиците и тя си показва катерицата за да я видят другите значи тя "работи" за тях. аз какво ще намажа като знам ,че е гола и другите я гледат  newsm78

Общи условия

Активация на акаунт