Навън без бельо-как ви се струва?

• 52 865
  • 378
  •   1
Отговори
# 240
Така е да.

Предположих защото май модата на охлювите е от скоро тук. Старите филми и списания за възрастни са доста добро доказателство. Laughing

# 241
Така е да.

Предположих защото май модата на охлювите е от скоро тук. Старите филми и списания за възрастни са доста добро доказателство. Laughing
Имаш списания от Римската епоха?

# 242
Имам да на папируси  Mr. Green

# 243
Щастливец!

# 244
  • Варна
Така е да.

70 и 80- те години на 20 век са рай за космите. Laughing

# 245
Аз си мисля, че поне у нас и преди това е било същия рай

# 246
  • Варна
Аз си мисля, че поне у нас и преди това е било същия рай
Най-вероятно е така. В едно патриархално общество със консервативни нрави, да обръщаш голямо внимание на обезкосмяването сигурно е било подозрително. Laughing
Освен това у нас обезкосмяването, особено в интимните зони се асоциира с ислямската религия и може би затова избягвано.
Ама все пак със сигурност някъде е имало хора, които са си правели каквото искат. Не е нужно да се афишира. Laughing

# 247
Сега всичко поне при повечето жени е на показ. Laughing

Не знам кое е по добре  Peace

# 248
  • София
Сега всичко поне при повечето жени е на показ. Laughing

Глупости. Нищо не е на показ. Дори модата на т.анр. "бели и прозрачни панталони" отмина.

# 249
Съгласна съм, в последните години май осъзнахме, че когато всичко е на показ, се губи част от интереса.

# 250
На показ в смисъл всяка секси част на тялото е подчертана.

Деколтетата не са станали по малки напоследък гледам. Ластичните дънки също не  оставят много на въображението  Laughing

# 251
Важното е да събуждат творческото във въображението.

# 252
На показ в смисъл всяка секси част на тялото е подчертана.

Деколтетата не са станали по малки напоследък гледам. Ластичните дънки също не  оставят много на въображението  Laughing

Ох, те и мъжете носят вече! ooooh! Ужасно гейско ми е, да видя мъж със скини дънки! Crazy

# 253
  • Другата България
Що, много готино, така да се впият и очертаят...квото има или няма. Sunglasses Wink

# 254
  Скини дънките са си подходящи да моделираш някак телесата в що годе лицеприятна форма. Щото не само  жените страдат от висящи дупета  Sunglasses Лошото при мъжете , които се ползват от  екстрата -прикриване  на дупе е, че подчертават и нямането на други  неща  Laughing

Общи условия

Активация на акаунт