Пазаруване от Amazon - тема №45

• 102 469
  • 742
  •   1
Отговори
# 615
Момичета,без да искам се абонирах за Амазон Праим (de) ,в бързината при плащането ,писах направо в чата и ми отговориха,че след месец автоматично ще съм отписана . Действително ли така става,автоматично,или трябва нещо пак да им пиша .Нещо ме гложди,че не са ок нещата с този мой гугъл немски .

# 616
  • Пловдив
Още сега можеш да го отмениш за твое спокойствие.Einstellungen,после Amazon Prime-Mitgliedschaft verwalten,после имаш 2 опции мисля че втората беше че се отказваш.С гугъл хром преведи страницата .

# 617
renydent ,благодаря за бързия отговор,но на последната стъпка ми излизат личните данни,и какво предлага Прайма,нямам опция да се отпиша .

# 618
  • Пловдив
Горе в ляво на последната стъпка трябва да имаш тези опции.Сега не съм абонирана и не мога точно да цитирам.

# 619
Да,там проверих ,но излиза дали желаеш абонамент за 1 месец или за 1 година и таксите ,извинявам се за спама .
П.С. Писах отново в чата,попаднах на много мила българка и тя ме отписа .   bouquet

Последна редакция: вт, 15 сеп 2015, 19:54 от giga b

# 620
  • София
Брех, амазон де имало бета на английски Simple Smile Ще ни улесняват Simple Smile Не, че много е на английски, но може би е само началото.

# 621
  • София
Брех, амазон де имало бета на английски Simple Smile Ще ни улесняват Simple Smile Не, че много е на английски, но може би е само началото.

Супер новина  Simple Smile

# 622
  • Варна
Ми то с тез' мигранти... ще забравят немския Simple Smile

# 623
  • Варна
Момичета, дайте ми линк към хелпа на френския амазон.  bouquet

Получих няколко неща последните дни, доволна съм като цяло.
Получих поредните коледни лампички за 5Е от склада. Simple Smile Обичам Коледа и май целогодишно купувам разни нещица по темата.
Едно електрическо одеало пак от склада за в квартирата на сина ми, то пък се оказа, че май ще заминава за доста време за една по-топла държава ...
Олекотена завивка за щерката. Дрехи Есприт и Desigual за мен и пак за мен ей това да си разнасям и прибирам хобито. Беше 2Е.

# 624
  • София
Flash*, супер находки. И аз си намирам интересни нещица във френския склад напоследък Simple Smile
Само не ме кефи, че за връщането не са ларж като немците и англичаните. Ето го хелпа
http://www.amazon.fr/gp/help/customer/display.html/ref=gw_m_b_he … amp;nodeId=559912

# 625
  • Варна
Благодаря ти   bouquet

# 626
  • Русе
https://www.amazon.fr/gp/bestsellers/ref=sv_x_1

Това ли е линкът към френския склад? Въобще не мога да се оправя с френския амазон, а и гугъл транслейта нещо ми се оплесква с него.

# 627
  • Варна

Това пробвай.

# 628
# 629
  • Русе
Благодаря ви, момичета, откъде ли не рових, така и не разбрах. Намерих и откъде да влизам вътре Simple Smile.

bouquet  bouquet

Общи условия

Активация на акаунт