Пазаруване от Amazon - тема №45

• 102 475
  • 742
  •   1
Отговори
# 630
  • София
Някой поръчвал ли е тези прибори http://www.amazon.de/gp/product/B0015Z4OYW?psc=1&redirect=tr … etailpage_o00_s00 и дали са с нормална за приборите дължина /малко тъп въпрос,но аз имам подарък едни,които са доста дълги и големи - за мен лично тотално неудобни,не на тази марка/ ?

# 631
Фотоепилатора на Филипс е намален само днес
http://www.amazon.co.uk/gp/product/B00ZWI0PD2?ref_=gbsl_tit_l-1_ … id=A3P5ROKL5A1OLE

Трябва да си купувам нов епилатор и този път мисля да си купя Браун. Първия ми беше Браун, после купих Филипс, чиято епилираща глава се повреди и понеже е стар модел, вече не внасят резервни части. Та съм решила да е Браун.
Искам да е от серията 7 или 9, без кабел.
Това което ме интересува е дали новите им епилатори са качествени както едно време и знаете ли колко е производствената гаранция на епилаторите на Браун 1 или 2 години и дали е международна? Тук имат ли сервиз?

# 632
  • Варна
Flash*, като каза Desigual, във Виповете има кампания на марката, ако купиш три и повече неща, получаваш допълнителна отстъпка от 15%. Накупих си разни дрешки и аз. Винаги цените в испанския са най-евтини. Peace

# 633
  • Варна
Мерси, ще разгледам.  Simple Smile Виповете съм ги позарязала напоследък.

Отдавна гледам дрехите на MIss Jolie, някой виждал ли ги е на живо? Нямат размери, аз съм М-Л по принцип и все не смея да рискувам. Ей с това например.

Последна редакция: чт, 17 сеп 2015, 13:41 от Flash*

# 634
  • София
Здравейте,
като поръчвате от френския амазон как е с доставката. Към немския и английския ползвам превозвач, а за Франция не знам дали има.
На мен иначе ми е по удобно във френския, че го разбирам и често там си гледам за мнения за даден продукт, че от немски грам не отбирам, а английския не ми е хич добър..

# 635
  • София
Вече има чудесен превозвач от Франция, ето темата
http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=854866.0;topicrefid=19

# 636
  • София
Вече има чудесен превозвач от Франция, ето темата
http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=854866.0;topicrefid=19

еее супер, много мерси за инфото  Hug. Ще погледна , че и за други марки ме интересува

# 637
  • София
Момичета, моля за мнение за дамските маратонки Пума - отговарят ли си на номера? Имам едни Пуми вкъщи, купувани преди 3 години, страхотни, но им се е изтрил номера и съответно съм в чуденка кой номер да поръчам. Нямам време да отскоча до някой магазин, да видя наживо, но обикновено тук като чуят 41 номер дамски и почват да цъкат с език, че видиш ли, това не било вече дамска номерация и нямали..

# 638
  • София
аз нося само ПУМА маратонки и на детето взимам също само от тази марка. За мен са най удобни.
Нося 37-38, в зависимост от обувката. На Пума си знам, че най-добре ми е 37,5 и гледам него да си взимам. 37 леко ми стиска в началото, а 38 после малко ми хлопат като се отпуснат. Та според мен си отговарят много точно.

# 639
  • София
Благодаря!

# 640
 бясна съм...  имам поръчка от преди 3 месеца  от амазон.де .. доставена на  госпожа НИКОЛОВА ....  която аз не познавам ...  2 месеца чаках разследване на DHL ... от там нищо ... 2 седмици  чаках  амазон за отговор какво ще направят  с поръчката ми ....  еми отказана ми  гаранцията .. и сега нито пари .. нито  млеката да при мен :@  що за политика имат ... пратката ми  доставена  без подпис  и искане на лична карта от DHL   само една фамилия записана !! ... а това са 800 лв ... как да процедирам вече нз ... през 2 дена отварям чатове да се разправям ... и няма промяна в решението им за отказана гаранция ...

# 641
  • София
nan4etoo Много неприятно. Бях поръчала един телефон за синът ми, живее в Германия. По проследяване, виждам, че вчера е доставен, а синът ми казва: "Още не съм го получил". Оказа се, че са оставили пратката в пощенската кутия. Без подпис, без нищо. Явно им е практика да оставят пратките без да изискват подпис.

# 642
nan4etoo Много неприятно. Бях поръчала един телефон за синът ми, живее в Германия. По проследяване, виждам, че вчера е доставен, а синът ми казва: "Още не съм го получил". Оказа се, че са оставили пратката в пощенската кутия. Без подпис, без нищо. Явно им е практика да оставят пратките без да изискват подпис.
А, не е така момичета. Аз живея в Германия. Винаги срещу подпис става, ако се следи номерът. Единствено книга бях поръчала - тя беше в пощ ми кутия без подпис съответно, но за нея нямах проследяващ номер.

# 643
  • Варна
Не знам за Германия но в Англия ги оставят където намерят. Имах една пратка която изчезна за 3 седмици докато получилите я я занесоха на доставчика. Живеели на съседна улица! Писах аз на амазонци, че се бях ядосала здраво и съжалих 100 пъти после. Извиняват се и връщат парите. Аз пак пиша, че в крайна сметка съм си получила нещата/доста бяха/ те пак, извинявайте, парите ви са върнати. На третия път се отказах. Вече не смея да им пиша за каквото и да е. Без да питат или връщат пари или пращат втори път стоката... На какъв английски им пиша не знам та така се получава. ooooh!
Но да не получа нещо и да не върнат пари не ми се е случвало ...
nan4etoo, говори си с амазон не с ДЧЛ. Ти си платила на амазон да ти доставят нещата и е техен проблем кои под доставчици ползват и доколко си вършат работата качествено. Платила си доставка до адрес и те не са я изпълнили.

# 644
Не знам за Германия но в Англия ги оставят където намерят. Имах една пратка която изчезна за 3 седмици докато получилите я я занесоха на доставчика. Живеели на съседна улица! Писах аз на амазонци, че се бях ядосала здраво и съжалих 100 пъти после. Извиняват се и връщат парите. Аз пак пиша, че в крайна сметка съм си получила нещата/доста бяха/ те пак, извинявайте, парите ви са върнати. На третия път се отказах. Вече не смея да им пиша за каквото и да е. Без да питат или връщат пари или пращат втори път стоката... На какъв английски им пиша не знам та така се получава. ooooh!
Но да не получа нещо и да не върнат пари не ми се е случвало ...
nan4etoo, говори си с амазон не с ДЧЛ. Ти си платила на амазон да ти доставят нещата и е техен проблем кои под доставчици ползват и доколко си вършат работата качествено. Платила си доставка до адрес и те не са я изпълнили.

с амазон се разправям от 3 месеца ... с DHL  говорих и за тях няма проблем нищо че  пратката е доставена без подпис ... на някоя си Николова ...   и според амазон няма проблем .. пратката е доставна .... но къде и на кого .... един господ знае !!!

Общи условия

Активация на акаунт