Хотел Казабланка - Обзор 2

• 16 799
  • 99
  •   1
Отговори
# 60
  • Sofia
Нищо от това, което  споменава Тонка, не видях в хотела! Чистотата в стаите беше на ниво, в общите части също. Не ми хареса това, че около басейна през деня се търкаляха  чаши и остатъци от храна, но бг туриста го мързи да се мръдне на сантиметри да си хвърли отпадъците в кошчето. Пясъкът в басейна е по същите причини. Храната беше добра и разнообразна за ТОЗИ вид инклузив.
Не зная на какви цени сте резервирали, но за 10 нощувки в силен сезон за двама и възрастни и две деца на 12г.  и 6 г. в апартамент /от хотела ни настаниха в апартамент, резервацията беше за студио при тази конфигурация/ съм платила 1440 лв. с ранна резервация през декември и някакви отстъпки от Визит за редовни клиенти. За тази цена съотношението цена – качество е много добро! Доволна съм, въпреки някои забележки към плажа, анимацията други дреболии.
За тази цена на бунгало или на квартира да бяхме, със свободна консумация, без басейн и инклузив, със сигурност щеше да ни струва повече за 4 човека.
Вероятно следващата година няма да сме там, просто защото имаме добра оферта за Турция, но Казабланка си заслужава цената, която платихме.

# 61
  • София
За цитираната сума и дни и аз не бих придиряла.  Peace Аз също съм с отстъпка.

# 62
Аз пък не мога да си представя 10 дни на едно и също място  Naughty
Тази година сме на 3-4 почивки за по няколко дни- досега ОК навсякъде, дано уцелим време и за последната. Много кофти това вълнение, в най- подходящия уж период, непредсказуема работа си е това.

# 63
  • София
raja_nikol, днес за първи път видях зелен флаг. Има надежда! Ние обаче утре си отиваме и Обзор ще остане само в спомените ни.

# 64
Нищо от това, което  споменава Тонка, не видях в хотела! Чистотата в стаите беше на ниво, в общите части също. Не ми хареса това, че около басейна през деня се търкаляха  чаши и остатъци от храна, но бг туриста го мързи да се мръдне на сантиметри да си хвърли отпадъците в кошчето. Пясъкът в басейна е по същите причини. Храната беше добра и разнообразна за ТОЗИ вид инклузив.
Не зная на какви цени сте резервирали, но за 10 нощувки в силен сезон за двама и възрастни и две деца на 12г.  и 6 г. в апартамент /от хотела ни настаниха в апартамент, резервацията беше за студио при тази конфигурация/ съм платила 1440 лв. с ранна резервация през декември и някакви отстъпки от Визит за редовни клиенти. За тази цена съотношението цена – качество е много добро! Доволна съм, въпреки някои забележки към плажа, анимацията други дреболии.
За тази цена на бунгало или на квартира да бяхме, със свободна консумация, без басейн и инклузив, със сигурност щеше да ни струва повече за 4 човека.
Вероятно следващата година няма да сме там, просто защото имаме добра оферта за Турция, но Казабланка си заслужава цената, която платихме.

newsm10 newsm10

# 65
Пристигнахме в хотела и ние. Действително се оказа че е прехвален. Построили са огромна сграда на ограничено място без да съобразят общите площи около нея с капацитета й. Малък ресторант. басейни, паркинг и пародия на детска площадка.  На всичкото отгоре последните занемарени. Плажът е с крайно недостатъчен брой шезлонги. Ако не ходим в 7 да си оставяме хавлиите в 9 вече всичко е пълно. Кухнята е слаба като предлагани готвени ястия - три-четири. Останалото са салати и гарнитури. Да няма да остане м гладни, но не е там работата. Детето не иска да спи на разтегателния фохйоил и се премести при нас. Изключително твърд,неудобен и под наклон. Чакахме и 1 час на рецепция за да ни настанят. Точно в 3.05 ни дадоха ключа. Миналата година бяхме в "Сънрайз" и ужасно съжалявам,че не резервирах пак за там. Пътят до плажа и от двата хотела е еднакъв като разстояние. Само,че в Сънрайз  поне можеше да си ходим с колата. От Казабланка няма как да се паркира на плажа. Това е засега от тук.

# 66
От тази снимка се вижда най-добре как се стига до плажа.
http://pampito86.snimka.bg/?album;aid=876262;pid=35881806

# 67
  • София
Greene,  мнението ти напълно съвпада с моето. Но поне храната е вкусна, нищо, че е доста бедна откъм асортимент. Само десертите всеки ден са едни и същи, и в един момент втръсват.

Преди да си тръгнем, имаше обява, че политиката на хотела забранява запазването на шезлонги. Едно младо момче ходеше и обираше кърпите. Ако видите "безстопанствени" кърпи, оплачете се на бара на басейна или плажа, и ще ги махнат!

Мъжът ми спеше на разгъваемия диван и беше подивял.  Wink

# 68
Дано това за кърпите да го правят,ако се наложи!Мерси,Тонка*!   bouquet
Оххх,ние в събота заминаваме,а го дават дъждовно  Confused   #Cussing out
Отказах се да ходя юни,защото водата е студена.Преди "рисково време" ми се виждаше от 1 септември,а сега май след 15 август си е чист късмет.Не исках в най-големите жеги,заради детето,но в крайна сметка сме на море и повече няма да рискувам.Вече ще ходим между 10 юли и 15 август.И няма да се съобразявам с никой-кой кога ще го пуснат отпуска!Ще ходя аз от 22-ри август на море!!!Хората се опекоха по жегата,а ние...  Close
Не стига,че се начетох на лоши от по-лоши мнения за хотела и ентусиазма ми за морето понамаля,а пък сега и ако е гадно времето........  Cry

# 69
Памелита, от петък се оправя, в събота ще е идеално, какво да кажа аз като сега пътуваме и май ще уцелим най-гадното време, ама така стана заради нашата компания, нищо, все пак се надявам времето да е с нас.  Praynig Hug

# 70
  • София
Памелита, за времето няма никакви гаранции. Ние уцелихме есктра време, в комплект в мъртво вълнение. Отидохме на море, а точно два дни влязохме в него. През останалите седем - само на басейна.  Tired

# 71
Памелита, за времето няма никакви гаранции. Ние уцелихме есктра време, в комплект в мъртво вълнение. Отидохме на море, а точно два дни влязохме в него. През останалите седем - само на басейна.  Tired

Точно това щях да пиша и аз  Peace
Ние сме другата седмица, дано се навали дотогава  Praynig

# 72
Оххх!
Дано да е хубаво за всички!

# 73

Точно това щях да пиша и аз  Peace
Ние сме другата седмица, дано се навали дотогава  Praynig
Креми, къде ще почивате? После ще пишеш нали?

# 74
  • В.Търново
Точно това щях да пиша и аз  Peace
Ние сме другата седмица, дано се навали дотогава  Praynig
Не разбрах тази година къде ще почивате?

Общи условия

Активация на акаунт