PrettyBox & Pinks Beauty Box & Good Box - 7

• 102 557
  • 725
  •   1
Отговори
# 465
  • Край морето... при пясъка и сините вълни
Почти съм сигурна, че " иновативна анти-ейдж грижа" е новият серум на Lierac... навсякъде е толкова рекламиран и пращан  Mr. Green

# 466
Почти съм сигурна, че " иновативна анти-ейдж грижа" е новият серум на Lierac... навсякъде е толкова рекламиран и пращан  Mr. Green
Bingo Wink
Скрит текст:

# 467
  • Край морето... при пясъка и сините вълни
Ще взема да пусна тото  Mr. Green

//така като гледам какво пише в кутията ще е 8мл, а не пълноразмерен продукт.
Да не се разочарова някой  Peace

# 468
  • Berlin
Еее, ти представяш ли си, пълноразмерен? hahaha

# 469
Разкрит продукт от Good Box:

И защо Biosense постоянно копира идеи от Good Box?

Последна редакция: пт, 11 дек 2015, 21:36 от buldoka1

# 470
 Динг-динг, добро утро от Спиди и Pinks:
Pinks Luxury Edition
Скрит текст:

Lierac LIFTISSIME Serum 8 ml
Clinique Happy тоалетна вода 4 ml
Biotherm Lait Corporel мляко за тяло 10 ml
Korres Шампоан с алое и росен за нормална коса 40 ml
Пълноразмерни:
LUMENE Wild Rose natural червило 3,8 g
Avene YstheAL крем против бръчки 30 ml
Харесвам си я  Heart Eyes

# 471
Този крем на Avene, дали става за мъже, че на мен ми е малко рано, да го прехвърля на мъжа ми, пък за мен другото  Grinning Кутията не е лоша  Hug

# 472
Този крем на Avene, дали става за мъже, че на мен ми е малко рано, да го прехвърля на мъжа ми, пък за мен другото  Grinning Кутията не е лоша  Hug
Точно щях да пиша, че всички други продукти са със щампа: "във всяка кутия", а на този пише "селекция", което и идея си нямам какво означава.  Thinking

P.S. Кремът е възрастова категория 25+. (Предполагам е с цел превенция.)

Последна редакция: сб, 12 дек 2015, 13:35 от vickito

# 473

[/quote]
Точно щях да пиша, че всички други продукти са със щампа: "във всяка кутия", а на този пише "селекция", което и идея си нямам какво означава. 

P.S. Кремът е възрастова категория 25+. (Предполагам е с цел превенция.)
[/quote]  Хм, да не би да има и друг продукт на марката, а за скромните ми 20 години, ще прехвърля на мъжа, да има да се маже  Simple Smile Grinning

# 474
А двойната на pinks, кога я доставят?  newsm78

# 475

Кутията не е двойна като обем на съдържащите се в нея продукти, да не вземе някой да се заблуди пак.

Поръчките за нея още не се започнали, писаха, че следващата седмица ще има информация. Аз си пуснах абонамент за всеки случай, защото предишната, която беше за два месеца се изчерпа преди да я пуснат в продажба и само тези с абонамент я получиха.

# 476

Кутията не е двойна като обем на съдържащите се в нея продукти, да не вземе някой да се заблуди пак.

Поръчките за нея още не се започнали, писаха, че следващата седмица ще има информация. Аз си пуснах абонамент за всеки случай, защото предишната, която беше за два месеца се изчерпа преди да я пуснат в продажба и само тези с абонамент я получиха.
Да, да знам. И аз съм с абонамент, дано има нещо интересно. Поне този път!  Praynig

# 477
Току що ми пристигна кутия на Good Box. Малко снимки, по-късно ще добавя и описание:

# 478
Тъкмо разгледах и моята кутия на good box декември. Много ми хареса  Heart Eyes

# 479

Общи условия

Активация на акаунт