Астрология за начинаещи (да заповядат и напредналите :) )

• 51 413
  • 742
  •   2
Отговори
# 105
  • София
Алена я печи дупето и изпразни главата за това е почивка  Party аз само от телефона пиша  Rolling Eyes
Есме - С -cardinal, M - mutable, F - fixed. Това са трите модалности в зависимост от това кое е по-силно се определя и характера.

Последна редакция: вт, 28 юли 2015, 11:20 от Lailah

# 106
Елч, много мерси.
Не знаех, че метода на Йонас е патентован!
Научих за него като учих урозите за ЗЕТ.
Не знаех също, че до голяма степен /99%/ може да се определи пола на бебето.  Grinning

# 107
  • SF
Оооо Алена..... Завиждам. Аз се топя у нас.
Дано да имаш и на мен какво да ми напишеш. Следя темата с интерес.

# 108
Eлч,благодаря много,не съм видяла по-рано,че е коментирано,започнах да чета направо тази тема,че ми излезе в новините,до сега не знаех даже,че има подобни теми.Simple Smile
 ПИТ,рак с асц везни-страхотна комбинация,веднага направих асоциация с люним човек,в случая и луната е в рак. Simple Smile

# 109
Есме, кои други съкращения те притесняват?
ако искаш наистина може да ги систематизираш в една табличка, за да сме полезни на начинаещите. помня и мен как ме мъчеха в началото Simple Smile))

Пит, аз бях малко скептична към Йонас. Дъщеря ми е зачената във фертилен според него период, но в периферията (той дава 4 възможни дни, ако не ме лъже паметта), но после със сина ми е направо в десетката - най-добрият възможен ден за забременяване. Оттогава го уважавам Simple Smile)))

от луната до Юпитер, в никакъв случай не исках да те засрамя Simple Smile винаги с кеф обсъждаме нищаните за деца в хороскопа. на мен лично това ми е най-любимата част от наталната карта Simple Smile погледна ли статията на Л.Червенков?

# 110
Аз имам ретро Нептун в 11 дом, професионален астроллг ми е казвал, че това не е показател за осиновени деца. Аз считам че в някаква степен е, защото аз винаги съм искала осиновени/доведени деца и мои биологични разбира се да имам. А и предвид, че харесвам мъже 15-20 години по-възрастни от мен😌

# 111
Момичета,
има ли някъв сайт в който мога да изчисля това със зачеването? Да се позанимавам и аз, не че съм се напънала да зачевам точно в момента, но ми се ще да го разуча това хубаво.

# 112
Аз имам ретро Нептун в 11 дом, професионален астроллг ми е казвал, че това не е показател за осиновени деца. Аз считам че в някаква степен е, защото аз винаги съм искала осиновени/доведени деца и мои биологични разбира се да имам. А и предвид, че харесвам мъже 15-20 години по-възрастни от мен😌

Miss Angel, аз не искам доведени, но ми ги доведоха, да видим дали ще успея да ги приема - много е трудно. А аз също имам такъв аспект и аз все си харесвам по - възрастни, но това не значи, че пък са улегнали, мъже. Все се надявах, че като са 40+ и ще са по - улегнала, да ама не. Акъл като на 5 годишно.

# 113
Eлч ,прочетох я с голям интерес,даже се връщам отново и отново,много полезна. Peace

# 114
Момичета,
има ли някъв сайт в който мога да изчисля това със зачеването? Да се позанимавам и аз, не че съм се напънала да зачевам точно в момента, но ми се ще да го разуча това хубаво.

кое със зачеването? по календара на Йонас ли?

astro.com - free horoscopes - estended chart selection - special chart и от падащото меню избираш последното - Lunar phases fertility calendar

Последна редакция: вт, 28 юли 2015, 13:37 от Елч

# 115
  • София
По въпроса с улегналостта на мъжете, нали знаете вица - кога един мъж излиза от пубертета? отговор: 5 мин след като умре  Joy
Аз пък сега напоследък се ориентирам към по възрастни до сега все набори са ми били връзките, но е факт че голяма разлика няма  ooooh!

# 116
Никога не съм харесвала по-възрастни, за мен са "дърти" даже и тези на моите години Simple Smile у7 ми е Сатурн и чисто първосигнално би трябвало да ме кефят по-възрастни, но той е в съвпад с Юпитер и предполагам от там иде Simple Smile

# 117
Никога не съм харесвала по-възрастни, за мен са "дърти" даже и тези на моите години Simple Smile у7 ми е Сатурн и чисто първосигнално би трябвало да ме кефят по-възрастни, но той е в съвпад с Юпитер и предполагам от там иде Simple Smile
всички, които познавам с козирог на върха на 7ми дом харесват по-млади ☺

# 118
Момичета,

кое със зачеването? по календара на Йонас ли?

astro.com - free horoscopes - estended chart selection - special chart и от падащото меню избираш последното - Lunar phases fertility calendar
Направих го. само сега трябва да видя за пол на детето как се гледа.
А как да видя моята луна каква била при раждането ми? има ли пак такава опция в астрото?

# 119
Хммм е не съм чувала да може да се забременява когато жената е неразположена  newsm78 моя цикъл си е що годе ок, овулацията си я усещам страшно силно, но според тези таблици и според календара на месечния ми цикъл нещо нещата не се връзват.  newsm78
Но може пак аз нещо да не смятам както трябва, ама то не е много сложно да видиш датите де. Знам ли?!?!?

Общи условия

Активация на акаунт