Астрология за начинаещи (да заповядат и напредналите :) )

• 51 279
  • 742
  •   1
Отговори
# 300
Я кажете - според Вас какво да очаквам от Сатурн на прага на 9 дом в Стрелец?

Куспидата е на първия градус - ще влезе и ще се застои по Сатурновски - може би 2 години  Simple Smile в 9 дом ще срещне неприн и ще направи съвпад с него и Секстил с Плутон  Rolling Eyes

Това дали няма да са уроците по астрология? И Сатурн да ги затвърди хубаво?  Rolling Eyes

Сатурн в 9ти дом:
http://pims.ucoz.net/board/planetite_v_domovete/planetite_v_9_ti_dom/25-1-0-101

Сатурн в стрелец на всички ще ни се отрази:
http://astrohoroscope.info/Saturn-Strelec.htm

Виж Сатурн секстил Плутон звучи чудесно:
http://astroto.com/sarticle.php?id=48
При секстил и триган на Сатурн към Плутон се засилва потенциала и възможностите. На човек се дава власт и възможност силно да се изяви. Положителни промени в кариерата и социалния статус. Нараства концентрацията и волята. Преследват се дългосрочни цели и се осъзнават борбите за власт и интригите в обществото. Прозрение в дълбоки научни или окултни знания. Човек може да участва в реформи свързани с политика, бизнес, държавно устройство.Удачно време за водене на юридически дела.
Нищо чудно и заниманията по астрология да са под тяхно влияние.

# 301
  • в 1001-та нощ
Покрива се и със солара, който ми предстои - и Анонимен и Марбея коментираха - кариерно израстване  Blush

Явно и Сатурн и Юпитер - ще ударят едно рамо в тази посока  Blush

Сега ще погледна горните линкове  bowuu Благодаря, Пит   bouquet

# 302
9-и дом:
          Транзитът на Сатурн през 9-и дом е период главно на усвояване опита на много годи-ни и свързването му с някои значими идеали, философии или режими на самоусъвършенст-вуване. По това време хората често се впускат в планирано пътешествие за придобиване на по-разширено разбиране, било чрез реално физическо пътуване, академично обучение, по-сещаване на лекции или църковни служби, или чрез съсредоточени индивидуални занима-ния. Виждал съм случаи, когато хората комбинират тези възможности, например, като оти-ват на обучение в друга страна. По същество това е време да изследвате и определите ваши-те окончателни убеждения, дали те ви водят към философия, религия и метафизични изс-ледвания или към правни и социални теории. По това време вашите убеждения трябва да бъдат определени, тъй като после те ще ви служат като идеали, ръководещи живота ви и ос-ветяващи насоката ви. 
          Накратко казано, това е време, когато повечето хора имат силен подтик към самоусъ-вършенствуване. За някои това означава, че трябва да проверят внимателно живота си в съ-ответствие с по-висш идеал. За други това означава, че имат нужда да пътешестват по света или да изучават различни предмети, за да постигнат по-широка перспектива за своя живот. А за други, особено за тези, които са склонни да приемат социално определени представи, което означава самоусъвършенствуване, това е време, когато започват, или поне по-дълбоко се обвързват с някаква академична програма на обучение. Това е прекрасно време за сери-озно предлагане на своята умствена енергия, и това обикновено е време, когато стремежите на личността, свързани с влияние върху другите посредством преподаване, изнасяне на лек-ции или публикации, се утвърждават по някакъв определен начин. Трябва също да се отбе-лежи, че 9-ти дом е 12-и от 10-и дом; следователно, той представя резултатите от това, как сте работили за постигане на стремежите си, проявявайки се или като неспокойствие и неу-довлетвореност, или като осъзнаване, че сега ви е необходимо да работите по-напрегнато, за да изразите знанията, придобити от минали постижения или професионални активности. Периодът на този транзит е също подготовка за следващата фаза на 10-и дом в смисъл, че амбициите, които тогава ще се постараете да удовлетворите, ще зависят силно от идеалите, с които ще се свържете сега.
АСТРОЛОГИЯ, КАРМА И ТРАНСФОРМАЦИЯ
от Стивън Аройо

# 303
  • SF
2009-2011  си имала едновременно два много позитивни аспекти - Плутон секстил със Слънце и тригон със Сатурн , мога да предположа повишение в работата, изкарване на много пари, може би наследство
почти веднага след това е започнал квадратът на Плутон със стелиума от планети във Везни, които имаш - първо квадратура с Уран,  което дава драматични промени и необходимост да се адаптираш към тях, независимо от това дали ти харесват, но може да изпитваш много фанатични емоции, но при Плутон неща са както казва Ницше - всичко, което не ме убива, ме прави по-силен
в момента квадратурата е със Венера, което те остави без работа
Абсолютно и категорично не. Период, в който нямах работа. Цитираш ми точния период без работа, без доходи, без шансове. Драма в семейството, загубихме.... не ми се говори дори кого... Края на 2011 започнах работа с хубава заплата и си купих доста красиви неща. Но лошият период за семейството не спря и се случиха най-лошите неща. Не са свързани с пари или провалени покупки...
....
Значи предстои квадратура с Меркурий. После със Слънцето ми, нали. Поправи ме, ако греша.
Досега каквото ми казахте, всичко беше вярно, но периодът 2009-2011 беше най-тежкият във финансово отношение и по отношение на работа. По цял ден правех нищо и мечтаех за работа.
Дано този път загубата на работа да не е толкова фатална.

# 304
  • в 1001-та нощ
plutonian,  Hug да определено ще има учене Simple Smile

При мен Сатурн натално е в 5 дом, а управлява 11 дом - т.е.  ще се активира и тази ос - в нещо съзидателно и за социалните кръгове  Blush

Esmee, сега, като спомена - погледнах набързо, че ми стана интересно - за 2010г - някъде по средата на периода - та Сатурн минава над Плутон, после се изреждат и Марс и Венера .... Меркурий, Слънцето ...

Същевременно - Уран и Юпитер в опозиция на Плутон, а те се позадържат и не бързат да отминат .... Определено кошмарът е бил отвратителен,а в началото на периода - гледам тр.Плутон е квадратирал на наталния - куп гадни "съвпадения"  Blush При теб Плутон управлява материалното благополучие  Sick

Да не ровя повече, че излизат все  Sick Sick Sick

# 305
  • София
След десетина дена предстои Венера и Слънчо да минат през Вертекса ми.
Преди месец - точно на моя рожден ден - Юпитер и Венера бяха в съвпад с Вертекса ми и тогава ММ ми подари две книги по астрология.  Grinning Не го очаквах, но след като му бях разказвала за "разни домове и знаци", решил че ще ме зарадва с малко литература по въпроса.

# 306
  • в 1001-та нощ
В кой дом ти е?

# 307
  • SF
Аленка, обясни всичко, което ми написа с по-прости думи, моля те, че ми стана много интересно това, което каза. Ще ти дам на лични някакви точни дати, ако те интересува да видиш кое къде ми е било. Но информацията е много интимна, тъжна и не трябва да занимаваме хората, които идват тук за забавление.

# 308
  • София
В седми в Лъв

# 309
  • в 1001-та нощ
М, да - подарък от партньора (вертекс в 7 дом), а Венера управлява дома на познанието при теб, както и Юпитер носи знание  Peace  Blush

Аленка, обясни всичко, което ми написа с по-прости думи, моля те, че ми стана много интересно това, което каза. Ще ти дам на лични някакви точни дати, ако те интересува да видиш кое къде ми е било. Но информацията е много интимна, тъжна и не трябва да занимаваме хората, които идват тук за забавление.

Драсни, няма проблеми  Blush

# 310
Много са ми мили всичките, като не ми правят някой гаден квадрат или опозиция  Mr. Green

Плутон доста ме изнерви, с неговите номера, но ще го изтрая още 2 години и да се маха  Naughty

Я кажете - според Вас какво да очаквам от Сатурн на прага на 9 дом в Стрелец?

Куспидата е на първия градус - ще влезе и ще се застои по Сатурновски - може би 2 години  Simple Smile в 9 дом ще срещне неприн и ще направи съвпад с него и Секстил с Плутон  Rolling Eyes

Това дали няма да са уроците по астрология? И Сатурн да ги затвърди хубаво?  Rolling Eyes

При мене транзитен Сатурн през 9 дом - работих с чужденци.

# 311
  • София
Сега ми хрумна, но дали предстоящият транзит може да донесе и второ бебече, при положение, че и най-благоприятният период е тогава?! Heart Eyes

# 312
  • в 1001-та нощ
marbeq  Blush то аз винаги съм работила само с чужденци и само на английски Simple Smile Едва ли ще пътувам навън, но ще видим, де Simple Smile

Lady_Ira  Blush при такава чуденка - аз бих погледнала и лунациите и прогресиите  Blush

# 313
  • София
Прогресиите ще ги видя, но лунациите -  newsm78

# 314
  • в 1001-та нощ
Примерно - последното и предстоящо новолуние Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт