Астрология за начинаещи (да заповядат и напредналите :) )

• 51 526
  • 742
  •   1
Отговори
# 660
  • в 1001-та нощ
алена, това за змиеносеца съм го чела и аз, но незнайно защо никога не ми е попадало в полезрението това изместване и много се шокирах. 100 пъти проверих дали правилно съм си задала данните.  Laughing

Според мен по който и метод да се работи - накрая винаги се стига до едни изводи  Peace

Като ходих при астролога-психолог за проблемите с ММ - тя работеше по друга система, където Сатурн олицетворява ролята на "майката"  Rolling Eyes Shocked .... Ами всичко беше точно. Когато първо отидох за себе си - някъде пролетта - аз самата не се интересувах още от астрология и дори не бях забелязала по каква система  се работи - не ма интересуваше. Анализът много ми помогна да напипам свои слаби места, проблеми във взимоотношенията. Едва по-късно отидох за ММ и по-скоро за конкретно нашите взаимоотношения и понеже вече бях започнала да се интересувам - ми направи впечатление, че методът е друг (по метода на Хубер)  Peace

# 661
скоро четох лекции на една приятелка по метода на Хубев. по-голям блудкаж не бях чела, говореше се само за отвлечени неща, за духовното ти "аз", възвисяването на духа и т.н. вероятно не е от метода, ама...голяма фантасмагория бяха.

от луната до юпитер, чели сме я тази статия, но имай предвид, че тя е доста непълна и аз като че ли не съм много съгласна с някои неща в нея. и винаги ме е смущавало това изречение "Уран, Сатурн, Марс и Слънце в 5 или 11 дом отричат децата или ги унищожават" аз имам Уран и Слънце в 5 дом и все се надявам да не си унищожа децата (каквото и да значи това) Sad

# 662
Елч, точно така е. Слънцето ти попада в скорпион, както и всички други планети ти се изместват с 24 градуса средно назад. Асцендента ти е в близнаци, следователно Меркурий, Венера и Сатурн при теб са функционални бенефици. В техните даши /времеви периоди/ би следвало да имаш успехи. В махадаша на Сатурн влизаш септември 2015, така че вероятно ти предстоят промени свързани с образование, професионално развитие и дом/семейство.

# 663
Moмичета,може ли мнение по следното :
Венера   Conjunction   Меркурий   0.65
Венера   Trine   Уран   1.21
Кофти ли са конкретно тези аспекти?Имам причина да питам специално за тях.То не че само те може да са кофти де. Praynig

# 664
Елч, точно така е. Слънцето ти попада в скорпион, както и всички други планети ти се изместват с 24 градуса средно назад. Асцендента ти е в близнаци, следователно Меркурий, Венера и Сатурн при теб са функционални бенефици. В техните даши /времеви периоди/ би следвало да имаш успехи. В махадаша на Сатурн влизаш септември 2015, така че вероятно ти предстоят промени свързани с образование, професионално развитие и дом/семейство.
гледай сега как ме караш да се зачета и в това и съвсем да се омотам Simple Smile
защото наистина от септември ще има промени в тези области - връщам се на работа и ще внасям дисертацията, ще подготвям и нов курс за водене...

# 665
Понякога астрологията е твърде буквална наистина...
Е, трябва да се знае и кое как да гледаш съоттветно.
Успех ти желая тогава през септември в новите начинания  Peace

# 666
И пак един линк и отново се извинявам,ако се повтаря,опитвам се да понауча нещо от тук от там,но не става,курсове си трябват за такива като мен. Embarassed  http://anesway.info/ank_dir.php

# 667
  • в 1001-та нощ
Moмичета,може ли мнение по следното :
Венера   Conjunction   Меркурий   0.65
Венера   Trine   Уран   1.21
Кофти ли са конкретно тези аспекти?Имам причина да питам специално за тях.То не че само те може да са кофти де. Praynig

Не са лоши аспекти, но зависи кое какво управлява, къде се намира и т.н.  Peace

# 668
а те по транзити ли са или в натала?

# 669
  • София
Значи момичета ретроградна венера не прощава, бях на маникюр и ми срязаха пръста   Crazy
Мисля да отложа фризьора вземат ми отрежат ухото  Joy

# 670
Мерси А.л.е.н.а , нарочно се въздържам да не си пльоскам данните с въпроси като някои преминаващи и заминаващи,а и ми е правен хороскоп.Не че не ми се иска ,но с времето предпочитам сама да се науча да ги разчитам.Прави ми впечатление обаче,че едни и същи неща различните астролози по различен начин интерпретират. newsm78

# 671
  • в 1001-та нощ
Разбирам, но ми звучи малко, като: добре ли е ябълки и сливи и ябълки и моркови  Mr. Green Ако няма да ги готвиш заедно е добре  Mr. Green

Ти сама видя, като коментирахме Сатурн и Венера - колко различни проявления имат - масово са раздели, ама не винаги  Peace

Понеже не е ясно дали говориш за натални аспекти или транзити - можеш да започнеш от там - всяка от тези 3 планети в кои дом и знак са и какви качества имат там - Венер дали е на трон или в изгнание, екзалтация, падение - по дом и знак. Каква област засяга - в кой дом е и кой управлява дома - прави ли аспекти с него.

След това по същия начин за Меркурий и Уран  Peace

Щом Венера е в съвпад с Меркурий - значи и Слънцето е наблизо - под лъчите му ли е, изгорена ли е и т.н. Ретроградна ли е ...

Уран носи промени и щом е в тригон с Венера - сигурно е за добро, може да дава иде яи за разкрепостеност - ама много по принцип си говорим така   Blush

# 672
Хайде още една дъвка за начинаещи като мен. Можело да се построява карта на момента на възврата на венера, която е нещо като солара, но за романтичната и социална сфера, трае около година до следващия възврат.

# 673
  • в 1001-та нощ
Simple Smile Аз точно днес си мислех за такова нещо за сатурновия възврат, но за Венера не ми беше хрумвало Simple Smile

Сега ще се пробвам  Mr. Green

# 674
  • в 1001-та нощ
Малко се замотах да сложа и баткото, но ето как се пада - 2 дни преди солараното завръщане  Mr. Green

Завръщат се едновременно Венера, Слънцето и Меркурий. Новият Асцендент ляга на Меркурий - а той ми управлява 7 и 4 дом  Rolling Eyes М, либов и разбирателство ще има у дома  bowuu Mr. Green

А Венера пък попада на новия МС  Thinking Сигурно ще е добра финансова година  Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт