Канене на гости у дома

• 25 832
  • 157
  •   1
Отговори
# 150
  • постоянно
За варианта да не съм при гостите и да си гледам TV не става.Не е гостоприемно и уважително, според него и ми прави фасони, ако не съм при тях на масата.За децата, да по- удобно е в къщи, но моето не ляга, докато има гости в нас. Няма значени колко е часът, 1,2. Прави сте за предварителното съгласуване, принципно го правим.Аз и да не искам, заради него се съгласявам, но след вчера - легнахме си в 2 часа,дадох отпор.

Детето ляга след като гостите си тръгнат ? Колко е годишно детето? На училище не ходи ли ?
Трябва да си поговорите с мъжа си .
 Mr. Green

# 151
Как дете ще си ляга след полунощ?! Не знам кое е уважително и кое- неуважително към гостите, но лишаването на дете от нормален сън е престъпление. Как може да допускаш подобно нещо с детето си?!

# 152
Аз не обичам гости у дома. Един ден готвене, един ден чистене - гадост. Ако се видим с някого нека е навън.Моя мъж все настоява рождени дни вкъщи да ги правим, но аз съм категорична, особено за моя. Аз също не ходя на гости, само на рождени дни да не се обидят приятелите.
Майка ми като бях дете ни беше превърнала апартамента в хан, не можеш да се отпуснеш, от тогава го мразя това. Тя и сега така си живее.

# 153
  • Бургас
Майка ми като бях дете ни беше превърнала апартамента в хан, не можеш да се отпуснеш, от тогава го мразя това. Тя и сега така си живее.
Едно време и у нас беше хан. Имаше семейства от входа, с които си бяхме близки и през вечер или ние бяхме в някой от тях на гости, или те ни гостуваха. Сестра ми ненавиждаше това и в момента тя самата не обича гости, докато аз много обичам да съм сред хора, а и нямам проблем с готвенето.

# 154
Готвенето на мен ми е кефската част от домакинската работа.

# 155
Моя хубостник е шампион по канене на гости. На повечето от тях не знам вратата им накъде се отваря. Някои даже ги виждам за пръв път чак, когато ми прекрачат прага. Че и с преспиване идат Sad Постепенно започвам да му стапям ентусиазма като го пращам да напазарува всичко, командировам го на скарата, отивам да приспивам дъъълго децата, после го карам да раздигне, и т.н. И като вземе да мрънка питам : "Аз ли ги поканих бе?". Дано да ми подейства стратегията.

# 156
mery 79, добра стратегия  Laughing

# 157
Мери 79, първо помислих, че за сина си говориш  Joy
Добра ти е стратегията, може и на другата сутрин да го вдигнеш в 7 сутринта да закара децата на училище  Grinning

Общи условия

Активация на акаунт