Перилни препарати и омекотители - 32

• 67 051
  • 731
  •   1
Отговори
# 150
Не разбрах сега какво е това ново Омо и какво му е промененото,
Дано това отговаря на въпроса ти.

И мнението за Ариела на промоция в Кауфланд е?Става въпрос за бялото - прахообразен. Благодаря
Предната страничка.

# 151
И аз си търся от новото ОМО някъде на промоция.....

# 152
От четвъртък в Пикадили ще има намаление на течен ОМО за 25 пранета. Цената е 8,99 лв. (намален от 10,69). Laughing Тия от Пикадили пак нямат стигане. Аз ОМО не съм го виждала на цена над 9 лева, даже течния го взех преди месец от Елитис за 7 лева и стотинки.

# 153
ооо, аз тогава ще си го взема от Елитис. 7 лв. и нещо е добра цена за Омо. И новият също толкова добър ли е като стария? Благодаря Гес, любезна , както винаги Simple Smile

# 154
Днес пазарузах от Фантастико. На щанда бяха наредени едни чашки за течен препарат, без цени. Взех си една, но без препарата, защото имам. На касата касиерът ...няма да го характеризирам без да ми каже нищо ми взе чашата и я прибра. Като го попитах - били само за прах Ариел. Аз му викам - ма това е за течен препарат и той ми се изрепчи нещо. Някой запознат ли е прав ли е касиерът и задължително ли върви тази прословута чаша с препарата, защото ако беше така - щяха да са опаковани заедно. Вече почти не мога да намеря течен препарат с чашка отгоре, а тези, които имам вече сдават багажа  newsm78

# 155
Аз пък съм в чуденка къде се изгуби моята чашка за течни.След една пералня черни дрехи,с чашката вътре повече не се появи,прерових дрехите,пък и те са все летни сега няма къде толкова да се навре я в ръкав,я в панталон,както се е случвало със зимни дрехи.Много странна работа,изчезна чашката яко дим,все викам ще се появи отнякъде ама не се появява.

# 156
В левчето има дозатори за прах, но за течни не съм сигурна Thinking

# 157
Аз ОМО не съм го виждала на цена над 9 лева, даже течния го взех преди месец от Елитис за 7 лева и стотинки.

В някой магазинчета по крайните квартали на София течен ОМО е по 12-13 лв.

В Елитис има ли ОМО прах?

# 158
  • София
milittana, не съм наясно с политиката нито на магазина, нито на дистрибутора, но както описваш, явно са били поставени с рекламна цел, т.е. човек просто да си вземе безплатно една. Ако вървят комплект с гел/прах, щяха да са върху шишетата/вътре в кутиите; ако се подаряват на всеки, закупил артикула, щяха да се дават на касата или на щанд срещу касовата бележка.
Нещо касиерчето се е изложило ми се струва.

# 159
  • Пловдив
Аз ОМО не съм го виждала на цена над 9 лева, даже течния го взех преди месец от Елитис за 7 лева и стотинки.

В Елитис има ли ОМО прах?
Има.

# 160
  • Бургас
А Ариела от промоцията в Кауфланд подходящ ли е за т
цветни/черни дрехи или е по-скоро за бяли и светли?

# 161
milittana, не съм наясно с политиката нито на магазина, нито на дистрибутора, но както описваш, явно са били поставени с рекламна цел, т.е. човек просто да си вземе безплатно една. Ако вървят комплект с гел/прах, щяха да са върху шишетата/вътре в кутиите; ако се подаряват на всеки, закупил артикула, щяха да се дават на касата или на щанд срещу касовата бележка.
Нещо касиерчето се е изложило ми се струва.
Бе и аз така си помислих.... newsm78 Ама мъжът ми не смята така, щом били ДО препаратите Ариел, значи вървяли заедно с тях. Да, ама никъде не пише такова нещо. Както и да е, дреболийка някаква, но се подразних от момъка на касата. То въобще трябваше да го подсетя отровните препарати Тубофло в отделно пликче да ми сложи, не при храната в торбата ми, обаче то малко мислене трябва като маркираш стоката....Че ми се и изрепчи нещо насреща като го попитах какъв прах да си взема, като чашката е за течен.

# 162
По принцип на всички бутилки Ариел има мерителна чаша, захлупена отгоре на бутилката.

Вариант 1: прибираш си чашата в джоба/чантата и изобщо не се разправяш. Оставени са там и всеки може да си вземе безплатно. Никъде няма написано, че можеш да си вземеш чаша само ако си купиш Ариел.
Вариант 2: не си гълташ езика, а му теглиш една лъжа, че вчера си си купила Ариел, който е бил без дозираща чаша, и сега си взимаш.
Да не би касиера да ги плаща от джоба си, че толкова му се свидят? Че по целия цивилизован свят мерителните чаши ги раздават безплатно - може да си поръчаш по телефона или по интернет. Ако съм в Германия, мога да си взема от всяка фирма и не трябва да представям доказателство, че съм си купила техен продукт.

# 163
Е да де, ама мъжът ми каза "няма да крада  мерителни чаши" и на мен ми стана тъпо естествено. За нещо, което сигурно струва 20 ст. чак такива драми, ама на - ядосах се  Simple Smile Ще се опитам от друг магазин да си взема чашка, ще видя и в левчетата. Чашките на Ариел бяха много хубави между другото - едни мекички, уж безшумни били. Даже предложих да я платя - не можело.

# 164
Мнения за гръцкия течен препарат Ленор?

Общи условия

Активация на акаунт