Тортите с Дюкан заобикаляме, с пържолите килата сваляме - 279

• 55 346
  • 742
  •   1
Отговори
# 105
Ярешко Много е демотивиращо, когато няма движение надолу, но ако правиш, каквото трябва, резултат ще има. Записваш ли показателите на кантара? Провери обиколките - понякога те намаляват, дори когато кантарът е в застой. Ако не си ги мерила - как ти стоят дрехите е добър показател. Пиеш ли достатъчно вода? Под достатъчно имам предвид 30 мл на килограм тегло. Да не би менюто ти да е прекалено еднообразно, или пък ядеш прекалено малко?
Още за задържането: тук

# 106
fractal , изпивам 4л вода дневно, с изключение на дните, в които пътувам - по обясними причини...пиша всеки ден и това е още по-гадно да виждаш едно и също...дрехите ми са назаем(от 49.500 на 70+) и са с ластици за да си помествам безпроблемно джумерките, но бельото ми е показател, а то се е вкопчило в мен Embarassed мисля, че не е еднообразно менюто - готвя си няколко неща и си редувам, а много често хапвам риба и миди..ям 4 пъти дневно, понякога в движение хрупвам някое пилешко каре или кИфте(винаги имам нещо под ръка за да няма изкушения).. ooooh!
ще изчета и това, което си ми пуснала.Благодаря!
Сега изчетох и докладвам - мляко си позволявам около 200гр 0.1%, ако съм на ръба да ухапя някого си правя десерт със степче и тогава хапвам 400гр мляко...според прочетеното мога да хапвам и още...единственото, което ме крепи в тази ситуация е, че като не отслабвам, поне мога да ям без да дебелея и това е нещо eat

Последна редакция: чт, 20 авг 2015, 18:35 от Ярешко

# 107
Да, ужасно неприятно е, но не се отчайвай. На англ. сайт на Дюкан конкретните препоръки са много общи: млеюните продукти забавят метаболизма; пиенето на вода (при теб е ОК); препоръчва да се избират млечни продукти с малко въглехидрати и 0 мазнини (и това при теб е ОК); ако консумираш много зеленчуци (а ти пиеш и доста вода), може да се получи задържане на вода в организма, което е компенсаторна реакция на тялото след П-дните (от мен - особено ако си склонна да задържаш вода); последното, което той пише противоречи донякъде на правилото да не броим калории, но да го спомена: "обърнете внимание на количеството консумирана храна, тъй като това е възможна причина за задържане". http://www.dukandiet.co.uk/faq

От моя личен опит:
* ако случайно прекаля със солта (най-вече скритата сол; по принцип готвя безсолно, с доста подправки, за да компенсирам, тъй като задържам вода по повод и без повод);
* еднообразно хранене - организмът привиква (при теб не е така);
* като следствие най-вече на еднообразното хранене се случва да свалям калориите до прекалено ниско ниво; не усещам глад, така че тези неща ми ги хваща програмката, а аз самата не усещам; в такива случаи понякога прилагам шокова терапия - минавам за няколко дни на по-сериозно ядене за раздвижване на метаболизма; пусти организъм захитря и трудно се лъже Sad
* пак лично моя приумица, за мен работи - всичко на супа, т.е. воден Дюкан; пени се, не пени, пред блендера всички са равни, дори пържолите и салатите; удобно е дори за път: пасираш всичко в сух вид и после доливаш с гореща вода от коя да е кафе машина; бляк, ама красотата иска жертви;
* джинджифил, червен пипер, канела на щяло и нещяло; свиква се, сега ми липсват, ако не ги добавя;
* предполагам нямаш проблем с WC, иначе щеше да напишеш за него
За тези неща се сещам на прима виста.

# 108
  • Испания

Да те допълня  Hug ... лют и люти чушки.

Да не забравя: пуснах тема в официалния дюкански испански сайт за псилиума. Засега няма отговор, може би не знаят нищо. Ако някой отговори, ще пиша тук.

# 109
Привет, сладурки!
Тази сутрин си направих труда да си измеря обиколките...та сега 50дни откакто съм в трета мога да се похваля с -1см в талията, -3см в ханша, -5см в брича, -2см в бедрото и -2см коляно...за гръдната обиколка няма да коментирам -липсва. Вече си нося старите дънки 27 номер, фръц Simple Smile Дано утре не ударя 61кг., че ще премина набързо в 4-та фаза.
Ярешко, правила ли си скоро някаква диета? Да не би пък в това да е проблема...не се отказвай, може пък да "отпуши".

# 110
Това със супите ми беше любимо, когато я правих по зимно време си приготвях по няколко буркана различни супи, лютичко също обичам. Канела не смея да хапвам, защото понижава кръвната захар, а когато сме на П рискуваме с повечко канела да си докараме хипогликемия. Това за млечните го наблюдавам сега, предния път си правих крем безКАРАМЕЛ - прясно мляко 0.1%, есенция масло и ванилия, подсладител и яйца - хапвах го за два дни, но сега след млечна почерпка кантарчето ми вдига кръвното Crazy. Намалих триците, защото ми се видяха много въглехидратите, но след прочетеното добавям отрязаната лъжица. Ще ви споделя и една рецепта за сладолед(за домашна машина за сладолед) 3 кутийки обезмаслен безсолен крем за мазане, прясно мляко 1/2л, степ(марката е друга) кокос и ананас и ванилова есенция.
За редовно WC преди пиех чай сание, сега пия алое на кристали - по един кристал дневно...
Ох, малко ми светна след като си "поговорихме" Grinning
DaniMhv, направих много глупости...мисля, че проблемът е от спирането на цигарите и приемът на хормони(които уж щяха да нормализират нещата)Моля се скоро да потръгнат нещата bishop

Последна редакция: чт, 20 авг 2015, 22:35 от Ярешко

# 111
Здравейте Simple Smile От днес се присъединявам към вас. След раждане съм и имам доста излишни килца Simple Smile Започвам с 64 кг. Успех на всички Simple Smile

# 112
Ярешко, дай си кураж. Сигурна съм, че организма ще поддаде.

Бебешки, добре дошла. С каквото можем ще оказваме съдействие.

При мен няма нищо ново, освен, че затвърдих 5 кг. Повече никакви залитания с такива събори и тем подобни.   #2gunfire Вече ще се моля да видя кантара на 71. Цифричка, непозната за мен от доста време.  Praynig Крем ванилия, карамел, какао са най-често  консумираните десерти.  Много ги обичам. По една чашка всяка вечер.  eat

# 113
Привет! Няма петъчни кафета...няма овесени човечета... Simple Smile

Не съм много от тези дето съветват, защото аз не правя големи проучвания...знам само, че при мен когато има застой в свалянето - ям!! /говоря за втора фаза/, колкото се може повече и гледам да се наспивам добре. Тази диета определено е моята, защото и първият път като я правих много бързо отслабнах, а после пак в трета се вайках, че продължавам - стигнах до 59кг, поради тази причина сега не си дадох резерв, който евентуално ще кача в 3-та, а напротив влязох по-рано. Надявам се да не забременявам повече и да не качвам с годините, за да не ми се налага да я правя 3-ти път.
Ярешко, замислих се за теб...това да не отслабнеш за 22 дни нещо трябва да означава - или не си готова за режим или този за теб не действа. Не искам да те обезкуражавам, но е много странно, все пак си изключила въглехидрати, мазнини...защо не си направиш някакви изследвания, да не би причината да е някой хормон...да не би да си бременна??

# 114
Здравейте!
Включвам се в темата. От днес започвам диетата на Дюкан. Тежа 64 кг. при ръст 157. Имам да свалям доста килограми.
Който прави удърния режим в момента нека пише  Simple Smile

# 115
Pili_Lili, с теб съм Simple Smile .Днес мина добре, без прегрешения Simple Smile  Успех

# 116
Bebeshki     успех и на теб.  Стартираме с еднакви килограми!

# 117
Добре дошли в темичката! Бързо да се справите и да постигнете целта! ...която е?

# 118
Целта  newsm78 ,ми колкото толкова. Преди да забременея бях 48 кг, но сега се надявам да стана 52-53 кг. Simple Smile

# 119
Добро утро! < 3
Добре дошли на новите попълнения! Аз нямам абсолютно никакво време да следя за новостите, тъй като започна кандидат студентската сесия в НАТФИЗ. Не мога и да ви чета, но пък реших да драсна някой ред, колкото да не изглежда, че съм ви забравил.

Да ви кажа честно, аз нямам с какво да се похваля. 81,6кг. съм тази сутрин без дрехи. Радвам се, че пак започнах да отслабвам, но то навярно е от нерви. Няма да вляза в НАТФИЗ. Пределно ясно ми е. Консултациите минаха, изложих се, нищо не ми харесаха от материалите ми, препоръчаха ми нов драматичен монолог, който трябва да науча до изпитите и се надявам да се справя с него. Наистина го усещам някак по-близък до моята природа, но да видим... и все пак, дори и да не вляза, разбрах, че няма да има причина да скърбя и да се чувствам зле. Просто ще поработя една година, ще си събирам пари, следващата ще се запиша на индивидуални консултации при всеки един от преподавателите и ще положа максимални усилия. А и нали се сещате, че дотогава ще бъда секс символ? Може би 70 килограма с мокри дрехи и някое друго мускулче. xD
И все пак ще отида на първи кръг, тъй като вече съм си платил, а каквото стане.

Може да ме видите по новините. Ще се бутам там пред камерите, за да ви кажа здрасти.

Общи условия

Активация на акаунт