Тортите с Дюкан заобикаляме, с пържолите килата сваляме - 279

• 55 342
  • 742
  •   1
Отговори
# 120
  • Испания
Lannister, това е правилното мислене.  Peace Бъди позитивен и преследвай целите си! Успехът ще дойде.  Flowers Four Leaf Clover fingerscrossed Flowers Four Leaf Clover

# 121
Смайлсченце Heart
Мислиш ли, че ако пристъпя в трета фаза на 75 килограма и правя това постепенно влизане, ще смъкна още 5кг? Или най-добре да си стана 70, каквато е целта ми и тогава? Чудя се какво да правя. Да не стане така, че да си остана 75 и да кача още някое кило... Пък ми се яде френска нуга, нали се сещаш... и я чакам тази гала вечеря от 16-ти февруари.  baby_neutral Laughing

# 122
  • Испания
Ако можеш, изкарай си втора фаза до достигане на теглото, което искаш. Вярно е, че много свали, може би си се изморил да бъдеш във втора, но си набрал скорост и по-добре е да не разчиташ, че ще смъкнеш още в трета. Това може и да не се случи. Френска нуга ще има винаги.  Wink Hug

# 123
Да, така е.  Hug
Просто в калкулатора на Дюкан винаги ми пише, че около 82 килограма ми е перфектното тегло и аз се чудя дали има шанс да отида по-надолу. Явно има. И ще се постарая. Пък и честно казано, не съм сигурен дали съм 1.77, а не по-нисък. Една приятелка като ме видя, каза, че след отслабването ми изглеждам по-нисък дори и от нея. Ужасна мисъл. Ужасна. Не съм се уморил да бъда във втора фаза, сега усещам една такава сигурност, че всичко, което правя, го правя правилно. Леко се страхувам от трета, както може би казах по-рано. Да не взема да прекаля, да си върна стари навици и т.н. Но аз съм силен, винаги ще се справям. Благодаря ти много за отговорите! Желая ти прекрасен ден, както и на всички останали!
  bouquet

# 124
  • Испания
Но аз съм силен, винаги ще се справям.

Точно така.  Simple Smile

Благодаря ти. Усмихнат ден!  Hug

# 125
Здравейте, момичета и момче.....ама какво момче  си имаме, истински стимул за всички, както и Обикновена.....поклон пред вас двамата omm
Добре дошли на новите момичета и ви пожелавам успех, не е трудно, дисциплина и инат само и всичко ще върви Simple Smile
Аз да ви споделя на бързо и обобщено, че с мен се случиха едни не много хубави работи  и съм по болници, не мога да наказвам никой да ми приготвя нашите ястия и сещайте се какво хапвам в болницата.....не е режимно, но нямам избор, за сега. Сега се прибрах да взема един душ и набързо надникнах да си ви видя Simple Smile със сигулност съм качила, но, според един панталон не съм се върнала на началните кг. от старта на режима, дано по-скоро се прибера и възстановя и ще видя как ще процедирам занапред.
fractal, бих искала да те помоля да споделиш каква е  тази програмка, която си си инсталирала и как точно те подсеща да разнообразяваш менюто и др. неща, общо взето как и за какво ти помага.
DaniMhv,Ври,ArhMih,Пиратка и всички, които сега не ми остава време да поздравя...  bouquet
И само още нещо. МОля за мнения за тези продукти
http://naturla.ru/stati/19-produkty-dlya-diety-dyukana.html
Успех на всички и пожелания за красива неделна вечер  bouquet

# 126
Привет дюканки и дюканковци  Hug

Преди години имах резултат от този режим и сега смятам да повторя .. след 1ва фаза смятам да се спра на 2/2 ... може би не е най-ефективна схема, но ми е най-лесна... Целта заветна е да отстраня 5кг.

А нещо ново видях в сайта на добрия доктор - http://www.dukandiet.co.uk/the-nutritional-staircase?eprivacy=1 - диетата на Дюкан №2 или въпросната стълбичка ... някой отзиви има ли?    bouquet

# 127
  • Испания

И само още нещо. МОля за мнения за тези продукти
http://naturla.ru/stati/19-produkty-dlya-diety-dyukana.html

Оздравявай бързо!  Hug Здравето е най-важно. Ще се върнеш в режима. Когато се прекъсва по здравословни проблеми, е напълно оправдано и разумно.

На въпроса ти: нямам време да гледам всеки продукт отделно. За първите /по реда им в сайта/:

1.Какао на Nestle. В изброените съставки има захар.
2.Какао. Макар че в началото пише, че е без захар, в инфото по-долу пише, че има захари.
3.Сухо мляко. Също има захар.
4.Второ сухо мляко. Със захар.
5.Царевично нишесте. Няма захар. Изглежда ОК.

Кликвай на всеки продукт, отваря се нов прозорец и отдолу излизат съставките.  Peace

Скорошно справяне със здравословните проблеми!  Hug

# 128
  • София
Здравейте група,
и аз се включвам, темата е супер. От седем дни съм на диетата, засега съм само -1кг. Ударния режим си изкарах 5 дни.
Преди две години правих диетата на Дюкан, но тогава имах да свалям 2-3кг и беше лесно. Сега нещата са други и се надявах на повече свалени килца през ударния режим, но колкото толкова. Засега смятам да спазвам схемата 5/5, ще видим по-нататък, може да я сменя.
Иначе с водата ми е много трудно! Забравям да пия, все още нямам изграден навик. В количеството включвате ли си например чай, така ми е по-лесно да пия повече.
Исках и да попитам, разрешава ли се газираното без захар за постоянно т.е всеки ден!

# 129
  • Испания
Целта заветна е да отстраня 5кг.

Здравей!

Щом си запозната с режима, знаеш, че е сериозен и натоварва организма. 5 кг можеш да свалиш, като не консумираш въглехидрати и се движиш повече. Но... ти си решаваш.  Peace

Здравейте група,
и аз се включвам, темата е супер. От седем дни съм на диетата, засега съм само -1кг. Ударния режим си изкарах 5 дни.
Преди две години правих диетата на Дюкан, но тогава имах да свалям 2-3кг и беше лесно. Сега нещата са други и се надявах на повече свалени килца през ударния режим, но колкото толкова. Засега смятам да спазвам схемата 5/5, ще видим по-нататък, може да я сменя.
Иначе с водата ми е много трудно! Забравям да пия, все още нямам изграден навик. В количеството включвате ли си например чай, така ми е по-лесно да пия повече.
Исках и да попитам, разрешава ли се газираното без захар за постоянно т.е всеки ден!

Здравей!

За 2-3 кг си правила режима? И на теб бих написала това, което написах на к1кк.
Не пишеш колко тежиш, колко си висока, какво ти показа калкулаторът.
На въпросите ти:

1. КАКВО СЕ ВКЛЮЧВА В ДНЕВНОТО КОЛИЧЕСТВО ТЕЧНОСТИ?

http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=589897.msg22892958#msg22892958

2. "И накрая, кока-колата лайт и всяка друга подобна напитка, която не съдържа повече от една калория на чаша, са позволени на всички етапи от плана Протал".

http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=589897.msg22897908#msg22897908

# 130
Благодаря на всички за посрещането! От 64 кг. днес съм вече 61,600. Това е само за 3 дни от ударния режим. Смятам да изкарам 5 дни и да стигна  59 кг.

# 131
Pili-lili страхотен резултат,поздравления. Аз съм само -1 кг,но както знаем всичко е индивидуално. Смело напред и повече минусчета за всички. Simple Smile

# 132
Драги, режимът действително е не малко натоварващ организма (поради ред причини), така че ако имате да сваляте 5-6 кг, просто избягвайте по-сериозните кулинарни изкушения, наблегнете на повече движение и нещата ще се получат. Дюкан (поне според мен) е чудесен режим за хора със средно и високо наднормено тегло, които искат да свалят поне 10 кг и нагоре. Вие си решавате  Peace

# 133
Ври, изцяло подкрепям това, което казваш. 5 кг. могат да се свалят съвсем лесно в един режим отговарящ на 3-та фаза и малко повече движение за 1 - 2 месеца, но всеки за себе си решава. А движението трябва да си е постоянно, но не всеки има възможност и желание. Абе то стана ... всичко опира до желанието.
Аз да кажа, че през укенда ме нападна един чревен вирус с температура. Вчера успях само една палачинка с трици да хапна. Нямах търпение да си изпробвам новия 3D тиган, който закупих специално за моите кулинарни изпълнения.
Вирусът помогна, та видях вече цифричката 71  на кантарчето   newsm44  и сега към нови заветни цели. 68 по калкулатора на Дюкан, като най-добро тегло за мен, а ако имам сили и 65 кг.  Praynig
До скоро сладурки.

# 134
Здравейте,момичета. Аз да се отчета,вече съм 5 ден от ударният режим и съм -2 кг ( спазвам стриктно режима), но да си призная физ. активност въобще я няма.Мисля да го правя 5\5,тъй като имам доста за сваляне.Хубав и усмихнат ден! Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт