Тортите с Дюкан заобикаляме, с пържолите килата сваляме - 279

• 55 328
  • 742
  •   1
Отговори
# 180
 smile3518  а беше толкова хубава темата-страхотно място за спделяне иобщуване.....беше smile3518

# 181
smile3518  а беше толкова хубава темата-страхотно място за спделяне иобщуване.....беше smile3518
Беше Wink

# 182
Здравейте Дюканки,отскоро реших и аз да се присъединя към вас,бях близо година на ВМ-НВХ режим,в началото всичко беше наред,смъкнах8-9 килограма,но се появиха проблеми,спрях режима и от месец и нещо обмислям да се присъединя към вас.162см съм-71 кг,имам поне десетина килца за сваляне.Поздрави

# 183
  • Испания
Здравейте Дюканки,отскоро реших и аз да се присъединя към вас,бях близо година на ВМ-НВХ режим,в началото всичко беше наред,смъкнах8-9 килограма,но се появиха проблеми,спрях режима и от месец и нещо обмислям да се присъединя към вас.162см съм-71 кг,имам поне десетина килца за сваляне.Поздрави

Добре дошла.  Hug Предполагам, че си добре запозната с режима.

Успех!

# 184
Добро утро! < 3
Как сте, душички сладки? Макар че в последно време всички избягаха. Не, че е нещо, което не може да се забележи дори и от мен. Надявам се, че с тези, които се отдръпнаха от нас всичко е наред и че все някога ще се върнат да споделят някой резултат или поне едно здрасти да кажат. Аз преди бях тук всеки ден, сега рядко намирам време, но пак наминавам.
Исках само да кажа, че вчера ядох толкова много и то не чак толкова позволена храна (за целия ден да съм изял може би половин килограм пилешко филе и половин килограм пилешка пържола от бут + кофичка кисело мляко + около три литра кока кола зеро + прясно мляко и кафета)... та, притеснявах се сутринта да не се разплача като се кача на кантара, а аз направо засиях! 77,6кг. Значи... 900 грама свалени за един ден чрез много ядене и пиене. Как става това? Уау! Кофти е, че не мога всеки ден да правя така, тъй като ми беше страшно тежко...
Много се надявах за рождения си ден, който е на 11-ти октомври, да съм достигнал целта си, за да може да си подаря първата гала вечеря. Замисляйки се, може и да се случи, ако продължавам с това темпо, но няма да е болка за умиране. Важното е, че по Коледа със сигурност ще ям.  baby_neutral Laughing Hug
Смайлсче, идвай да ми правиш компания, душичке, че кой друг ще ме отрази? Sad

# 185
  • Испания

Смайлсче, идвай да ми правиш компания, душичке, че кой друг ще ме отрази? Sad

Ей ме на!  Joy

Ти да видиш! Точно  и обяснимо сваляш. Ял си повече протеини и организмът ти се е скъсал да ги гори.  Laughing Чудесно!

За Коледа е чудесно да е първата ти гала. При мен точно така беше.

Усмихнат ден!  Hug

# 186
Добър ден от мен!  bouquet Предполагам,че има хора ,които ще си спомнят за мен,има и такива,които не ме познават.накратко Казвам се Цвети ,на вече 36+ ,висока съм 168см и в момента по последни данни съм 60кг.Цел поне 56кг,Не че не се чувствам добре (в редките моменти в които не поглеждам в огледалото или не поопъвам панталонките ,които  ми прищиват коремчето. Та на режима съм отново .Може би рядко ще пиша,но ше чета ,преди време само с Вас успях да смъкна до 54-53 кг.Това е от мен засега ,отивам да си приготвя млякото .Приятен ден желая   bouquet

# 187
Добре дошла, Цвети. Пожелавам ти успех в борбата с кг Simple Smile Аз няма с какво да се похваля,видях петицата,но от тогава само 0.100 съм надолу.Продължавам и се надявам мноогоо скоро да ви се похваля с 1 кг надолу Simple Smile  Спокойна вечер от мен.

# 188
  • София
Привет! След една на легло изкарана бременност се записвам и аз при вас. От вчера започнах и аз Дюкан. Правих я преди години два пъти. Сега идея си нямам на колко стартирам тъй като изпитвам ужас от кантари, последния път като се качих изпаднах в тежка депресия, някъде около 65кг съм, целта е 55-53 кг поне. Имам страхотна книга на Дюкан с рецепти, на английски е обаче, ако имате нужда от разнобразие ще ви щракна някои в другата тема за рецепти. Засега трудно понасям ударния режим, днес много ми се гади. Нямам никакъв апетит, тъпча едни пилешки хапки с яйце и трици на фурна. Гаденето е от метформина който приемам заради ИР. Ставам да потренирам малко. Wink

# 189
  • Испания
Сега идея си нямам на колко стартирам тъй като изпитвам ужас от кантари, последния път като се качих изпаднах в тежка депресия, някъде около 65кг съм, целта е 55-53 кг поне.

Здравей!

Трябва да знаеш от колко кг тръгваш, за да знаеш колко време трябва да си в трета фаза.

Колко си висока, та изпадаш в депресия от 65 кг? Калкулаторът какво ти показа? Какво е ИР?

# 190
  • София
162 съм,ИР е инсулинова резистентност (клетките не приемат произведения инсулин, предиабетно състояние) Изпадам в депресия понеже никога не съм виждала толкова кг на кантара без да съм бременна.   Wink. Калкулатора ми показа 55 кг true weight.Уф верно за всеки свален кг се седи в трета фаза, нямам кантар, та ги слагам грубо 65кг Wink

# 191
  • Испания
Благодаря ти за отговора. Знам какво е инсулинова резистентност, но не знаех за абревиатурата.

Задодох ти всичките тези въпроси не от нездраво любопитство.  Peace

Да, за всеки свален кг х 10 дни в трета.

Трябва да се мериш всеки ден, за да знаеш коя храна как ти влияе на организма, но, разбира се, това ти си решаваш.

Видях, че детенцето ти е на 5 месеца. Да ти е живо и здраво! Предполагам, че не кърмиш, щом започваш режима.

Успех!  Hug

# 192
  • София
Да да, разбитам, имам нужда от напътсвия че миналия път беше доста отдавна. За съжаление не кърмя, толкова ме е яд, повечето кърмачки свалят на поразия, моите не мърдат, а и заради лежането съм се превърнала в мекица, яко целулит.

Въпрос, днес ми стана супер зле, повръщах даже, не ми се яде нищо, ще се опитам малко к.мляко да хапна, да добавя ли още един ден в ударния или не?

# 193
  • Испания
Не, недей да си тормозиш организма.

Щом си запозната с режима, знаеш, че трябва да ядеш и да не гладуваш. Ядейки, сваляш, защото караш организма да гори.  Peace

# 194
  • Плевен
Хей, сладури, как сте? Виждам, че агонизира вече темата ни и реших да се включа малко, та да живне! В края на краищата е петък, предпразнично... стига толкова служебна работа. След като се разединихме, вместо да се съединим на 6.09, сега обаче спокойно всички можем да празнуваме деня на независимостта, щото “от нас нищо не зависи!”, както казват някои зевзеци!
Хайде да поздравя първо новодошлите куражлии ( как ли се чувстват в тази опустяла от присъствие тема, нямам представа!?!) –Motita, lisa1, cveteto79, Мацето!
Pili_Lili докато влезе и излезе! Хайде още малко хрупкай плодове и после влизай тука! Можеш да си караш на трета фаза – с по един плод на ден! И пак да си отслабваш!
Дет и бебешки, вие май добре се движите – нямах време да се връщам назад, но щом упорито (особено бебешки) пишете тук, това е признак, че всичко е наред!
Мотита, как си, докъде стигна с режима! Щом веднъж си успяла да стопиш 40 кг, няма начин и сега да не успееш! Поздравления за положеното начало!
Лиса1, аз редовно чета темата на НВ ВМХ и определено съм ти съчувствала и  чудила с твоя проблем!!! Имам доста свои разсъждения по темата, но по-късно ще се изкажа! При теб сега как върви режима? Имаш ли резултат от ударната фаза? Колко дни я прави и избра ли си схема? Ти нямаш много за сваляне! И както пишеш, за теб е по-важно как се чувстваш здравословно, физически, енергийно... Трогна ме с твоето ходене по мъките (докторите) и с това, че просто искаш да имаш сили да се грижиш за децата си!
Цветето79, помня те! То аз като кибича тука толкова години, кого ли няма да запомня!?! Но ти нямаш нужда от режима, бе сладурче!!! Прави си гимнастика и си свиркай! (купи си по-широки панталонки!)
Мацето, ами и ти си “мацка та дрънка”... Какви са тези тежки депресии при 65 кг, бе момиче?!? Недейте така! Какво да кажат жените, които тежат на мястото си по 80, 90, 100 кг?!? Малии като видя такива “депресирани” фиданки и  направо се шокирам! Младо, готино майче, не си обърквай още повече метаболизма! Бих ти препоръчала ти пък да скокнеш в режима от който пристига Лиса1 – НВ ВМХ. Толкова хубаво е обяснено за хората с инсулинова резистентност и метаболитен синдром..., че и аз отдавна си мисля да го пробвам този начин на хранене и живот! Помисли си още!
Мери, не плачи, мила! Всичко е в наши ръце! Била е хубава темата, пак може да стане!!!
Ври, Ленистър, Пиратче и всички стари другарчета, целувки от мен! За Лени ще имам специално включване, но не сега! Приятни почивни дни!  Hug Heart Eyes   

Общи условия

Активация на акаунт