Тортите с Дюкан заобикаляме, с пържолите килата сваляме - 279

• 54 202
  • 742
  •   1
Отговори
# 510
Отчитам 61,400 - доволно Simple Smile  има покачване...
Потънала съм в 50 нюанса сиво Grinning

# 511
Хора, виждам, че ме споменавате и много се радвам, че не ме забравяте, но не мога да пиша, както преди. Утре обещавам да намеря време да ви навестя с един по-дългичък пост или поне колкото да споделя какво се случва с мен. < 3

# 512
  • Плевен
Привет, банда!
Как сте, какво става при вас?
Еее, Алтче, доживях да видя в темата един човек, който се радва истински, че е спрял свалянето и покачва! Ауу - 50 нюанса сиво, ама в онзи аспект ли? Wink Щото то, иначе у нас си е постоянно сиво - икономика, време, настроение...
Джус, и така ни е достатъчно! Поне да знаем, че си тук и си добре! Надявам се, че се случват хубави и интересни неща с теб!
Ври, за да не прегрешаваме, явно трябва да си правим режимни изкушения и да се заобиколим само с тях!
Снощи пак не ми остана време да си направя този път сладки мъфини. Солените се излапаха набързо от сина. Ей, много разбира и той коя храна е полезна! И каква воля има срещу вредни въглехидратни бомби... направо е за пример и завиждане! Научих го да яде черен шоколад и само на това може да хвърли око и когато има такъв, да си отчупи 1 ред след вечеря! За десерт сега с него редовно си забъркваме кисело мляко - той с едно домашно сладко, а аз с чия, желатин, подсладител и 1 л.смляно ленено семе. И да се похваля - бях снощи в новата дамска зала на фитнеса! Тренира се много интересно по тази система! Направо се влюбих! В строго определен ред са подредени 10 уреда. Има динамичен и приятен музикален съпровод, на чийто фон мъжки глас (!!! със секси тембър) отброява 1-2, а женски те подготвя за началото и края на упражнението! Така, че няма нужда ти да си броиш на ум! Самите уреди също те "водят" - няма тежести на тях, а са с някакви амортисьори, които можеш да "затягаш или разхлабваш", но са оставено в едно леко натоварващо положение... супер е! Става интересно със смяната на уредите когато има и други трениращи - дамата казва на уредбата да се подготвим и ние в едно й също време - хоп - се преместваме на следващия уред! Това е прекрасно - никого не чакаш да се помотва и почесва, да си прави серийките и т.п. Така можеш да минеш 2-3 кръга - колкото желаеш (без почивка са). Инструктора (ох, пък той колко е готин - не мога да не спомена! Wink)... забравих какво щях да кажа за него, ...а, да - препоръчва 3 серии! Аз като за начало минах 2, защото загрях преди това 10 минути кардио и си оставих за накрая 5-10 минути. Видях, че две серии са ~30 минути. Да, излиза, че си точно по минутка на всеки уред! Общо със събличане, обличане, тренировка, баня, ... лек флирт с инструкторчето... 1 час и 20 минути. Жорето даже ме похвали и каза, че си личало, че съм тренирала... Викам - някога, но не сега! Днес очаквам да получа мускулна треска, но снощи превантивно си взех 1 упсарин. И се почна с кантара... днес съм +300 от вчера! Знам си аз - фитнеса винаги ми е скапвал поне в началото мотивацията! Но този път съм си решена твърдо да си съчетая аз и храната, и спорта, и мисленето в правилна посока! Нищо, че днес вместо едното коляно и едната ръка, ми изтръпват и двете ръце и усещам лека болка и в здравото коляно... Уф! Но ще се оправят те! То е временно това, което усещам и мисля, че ще отшумят тези неща! Няма да се дам! Тази сутрин си направих и малко коремни преси и врътки. Ще видим ние кой кого! През ден ще ходя там. Запасих се вчера и с бяло пилешко месо. За обяд тук имам 1 консерва риба тон и 1 кисело мляко за междинните хапвания. Не успях да си сваря яйца за днес. Липсват ми. Схема нямам нещо напоследък... Снощи работата се обърка с една домашна лютеница (то и от това е + сигурно!)... Да не си купя зелка да си направя салата-  викам - ще си карам П-ден... то накрая какво!?!
Хайде, сладурчета, лек и режимен слънчев ден! Обичам ви! Целувки!  

Последна редакция: чт, 29 окт 2015, 15:41 от ArhMih

# 513
Кантарът тази сутрин отчете 73,9кг.
От днес започват да текат последните ми пет цикъла от втора фаза. Ще бъда стриктен като за финал, защото напоследък, признавам, много прекалих, но навярно това е от нерви и заради натовареността в работата ми. Забравих да спомена, мисля, но на рождения ми ден, който беше на 11-ти октомври, допуснах сериозно прегрешение. Тъй като приготвях кетъринг, реших да направя едни парти кюфтенца от телешка кайма, че да мога и аз да си хапвам. Само че около нас никъде не намерих чиста телешка кайма, навсякъде се оправдаваха с това, че не е сезона на телешкото. Само в една месарница успях да намеря смес (60 процента свинско и 40 процента телешко). Направих кюфтенцатата и изядох около десетина. Признавам си греховете, но ако трябва да бъда честен, въпреки силната воля, която ме съпътстваше във всеки един момент, изведнъж ми писна по празниците да се ограничавам. И зная, че не е много, но пак е нещо. Не го приемам като провал. Освен кюфтенцата, признавам, прекалявам с триците. Два пъти ядох сирене котидж. Имаше дни, в които ядях по три супени лъжици овесени трици с кисело мляко и за деня две тричави палачинки... общо 9 лъжици. На работа, когато обядвам, най-често се случва да са пилешки дробчета на скара, но от време на време ям пилешко филе и пилешка пържола от бутче. Два пъти ядох дробчетата с пикантен сос, който е кетчуп с чили. Веднъж ядох пилешкото филе с горчица, друг път с бял сос, който е на млечна основа, но има и майонеза. Ял съм и салата от зеле и моркови, като съм я овкусявал с олио и обикновена сол. На няколко пъти ядох пилешки бутчета от топлите витрини на супермаркетите. С кожата ги ядох, признавам си. Купувам си пак от топлите витрини рататуй, защото много обичам - има моркови, тиквички, патладжан, гъби, но най-вероятно се пече с някаква мазнина, няма как.
Октомври беше моят месец на прегрешенията. Затова не е честно от моя страна да се оплаквам. Петдесет дни от днешна дата ще бъда абсолютно стриктен, дори планувам два бели дни, тъй като не съм имал такъв от началото на режима (в ударната фаза имах ден на кисело мляко само). След като се притеглих тази сутрин, прибрах кантара. Ще го вадя на всеки десет дни, за да е по-голяма изненадата.
Обиколката на бедрото ми е 53 сантиметра. Надявам се, че ще успея да смъкна до 50 сантиметра.
Това е от мен. Чревоугоднически пост.

# 514
ArhMih,вълнуващо...особено инструктура Wink Аз миналата година само с кардио и упражнения за 2-3 месеца отслабнах с 10кг. После настана затишие, спрях фитнеса, но си задържах формата и след това се захванах с Дюкан (тук сте в течение вече) Много тонизиращо ми действаше - 4 пъти в седмицата ходех...кеф!
Книжката ме е погълнала Grinning филма не си направих труда да го гледам.

# 515
  • Плевен
Лени, вманячил си се яко! Защо не минаваш вече в трета и да включиш спорт? Това не са ужасни прегрешения, но пък така се пази формата, разбира се! Намъчи се с тази втора!
Алтче, аз получих книгите за НГ подарък още преди 2-3 г.и все нямам време да ги почна. После взеха да ги оплюват... но мисля да си ги прочета...накой ден. Ей така за спорта... Нямаме нет в службата и ми е трудно по телефона...Чао, сладурчета

# 516
аз си ги купих през 2013.
исках да проверя каква е цялата тази лудост. освен, че хвърлих 40 лева на вятъра и изгубих време в четенето им, нищо друго не почувствах.
може би защото обичам прекалено много литературата, ценя високото качество на стила и точно това не успях да открия в поредицата. филма го гледах на кино даже и реших, че става, хах. всеки с парадоксите си...

# 517
Имам лошия навик като започа да чета или да гледам някой филм, дори и да не ми допада карам докрай. Книгата е обикновен еротичен роман, признавам си много бледнее пред Декамерон Grinning но ще я прочета /току виж съм се разгонила...а късмет де, хихи/

# 518
обожавам Декамерон < 3
една от най-любимите ми книги е, през февруари похарчих на лека ръка 40 лева за ново издание с твърди корици и илюстрации, само че много грешки има при редакцията, направо ужас.
пък в 50 нюанса, дори и е*ането не става, тц, тц...

хубаво го обърнахме на литература, ама да не ни се скарат някои вещици сега...

# 519
хубаво го обърнахме на литература, ама да не ни се скарат някои вещици сега...
Ходите по тънък лед, казвам ви  Mr. Green
Иначе, Лани, не мисля, че си допуснал кой знае какви нарушения, че да се косиш толкова. Разбира се, точното следване е най-правилно, но ти си такъв пример за чудесните резултати, които се постигат с режима, че ти е напълно простено  Peace
Алтче, удари го ти на романтика, ама да не забравяш и да ядеш, че при теб това е много важно  Wink
Архмихче, права си, ама си иска и готвене на тези режимни вкусотийки, а аз тези дни гледам да използвам малките проблясъци слънце и да извеждам малката навън, та времето ми за готвене е силно ограничено... Днес съм на пиле на грил (без кожата, естествено) със зелева салата.
Вчера си направих експеримент и консумирах само сурови зеленчуци, без термична обработка. Резултатът днес е - сутринта на гладно + 100 г, на обяд след разходката - 500 г. Това при положение, че си изядох едва на обед киселото мляко с трици, тъй като не ми остана време сутринта. Та, чудна работа, случвало ли ви се е сутрин като станете кантара да покаже повече, а на обяд и особено след посещение в тоалетната  Embarassed, да покаже по-малко  newsm78

# 520
Случвало ми се е...не само на обяд, а и вечер преди да си легна, ако е минало 12 Grinning Съвсем сериозно една вечер се бях теглила към 21, после след 12 пак се качвам и нямаше цяло кило. Никога не се тегля след като съм взела душ - винаги показва повече. имаше един лаф на Вещи кога да се теглим - сутрин на гладно след тоалетна, оскубани и с изрязани нокти /по памет, не е цитат/  Laughing

# 521
  • UK
...като видях линийката на Джу и забравих какво щях да пиша.  Crazy Crazy Crazy

# 522
Здравейте, момичета  Hug Да се отчета, че много време ме нямаше. Общо свалени 9 кг., а исканите бяха по- малко. Радост голяма, но по- голяма е, че ги задържах.

# 523
Маргарита, чудесен резултат!! За колко време ги свали? Давай повече инфо за стимул на другите:)

# 524
...като видях линийката на Джу и забравих какво щях да пиша.  Crazy Crazy Crazy

Абе, моме, аз тъкмо щях да питам дали може да ям телешки кюфтенца рано сутрин (при свършен факт) и се задавих като видях...  Grinning Embarassed

Общи условия

Активация на акаунт