Re: Тренировки в домашни условия и здравословно хранене - Тема 75

• 54 206
  • 747
  •   1
Отговори
# 30
Привет,  Hug
ТДИ, благодаря за хубавата тема   bouquet Каката със щангата е страОтна!
Вив, пробвала ли си да не мислиш за отслабването, и то просто може да се случи (разсъждавам си)...
Меги, честита работа. Супер е, че толкова бързо се случиха нещата и няма да скучаеш!
Би, много добре ще ми се отрази това сорбе, но кой знае с колко калории е.
Аз вчера презаредих и вече не ми е позволено...
Фъстъче, честит домашен любимец. Леля ми имат хъски в апартамент - справят се и много се обичат  Simple Smile Аз животни не съм гледала никога и не знам какво е...
Любче, страхотен отчет. Аз също се кефя , когато ме гледат колко много ям и се водя слаба ( иначе не съм). Никога, ама никога не съм гладувала и се надявам да не разбера какво е това чудо  Laughing
Хоум, страхотна фигура имаш  Wink

Имаше и още нещо, но забравих...
Вчера имах 2 часа народни танци  261uu.
Днес сутринта се записвам с Руми.
Едвам станах днес, чувствам се леко отпаднала. Имам болки по-цялото тяло - не знам от какво, но се надявам да мине скоро.

# 31
  • София
ЛюбHug Hug Hug  И във Фейса ти видях невероятния уикенд, но да ти кажа, стрехотно!   Heart Eyes И обстановката, и мястото, и трапезата, и ти,  Two Hearts Много мой тип преживяване  Heart Eyes
Стана ми жал за жената. На това се казва цял живот гладен и дебел. И това е самата истина, много , наистина много хора са така. Дано някога потърси информация и попадне на коректна такава, как да отслабне без глад.

Зизу, аз съм си такава от както се помня, не ми обръщай внимание. И фитнес модел да съм, пак ще си имам някакви приумици относно фигурата, какво да се прави. А и ми доставя удоволствие да имам цел в тази област, сигурно имам диагноза някаква  hahaha А ако се отпусна и спра да мисля, става това, което стана през тази зима с мен и още не мога да го поправя  Mr. Green

Дели  Hug

# 32
  • UK
Теди, мерсаж за темата, душа! Hug

Льоли, говори ми, говори ми, тук е 12 градуса, облаци, вятър, дъжд, довечера ще ходим на бар с едни приятели, та направо обмислях да си вадя зимното палто Crossing Arms

Любче, да, и аз се присъеденявам към коментарите, че сте имали страхотен уикенд! Благородно завиждах като гледам снимките! Sunglasses

Маги, честита работа, Hug мен ме е яд, че като бях в Холандия не успях да опитам именно гофретите и вафличките им. Ама за вафличките говоря за тези, които се предлагат по пазара в неделя, дето ги пекат пред теб... чувала съм, че са върха на сладоледа Mr. Green  а въпреки, че гофретите са белгийски майка ми ми казва, че в Грьонинген е яла най-хубавите гофрети евър! Laughing

Нещо съм се амбицирала да променя в храненето, ей така за проба. Знам че и ВВ хранене при мен работи и не ми пречи, но докога така Mr. Green  иска ми се да си въведа няколко месеца някакъв мой си режим и да видя дали ще успея и аз да изчистя последните мазнини в под-пъпната зона Laughing (макар че истината е, че кожата ми е посъсипана там, та не толкова мазнините са проблема, но ... ) Сега между другото съм на ден 15 без всякакви сладки неща, единствено плодове, даже една фурма не съм сложила в устатата си, но една кутия ЛИНД ме чака в шкафа за ден 22 hahaha

Отчитам PiYo - Sweat и Yoga with Adrianne.

# 33
Теди, мерси за темата.
Вив, присъединявам се към борбата ти с плодовете. Мноого прекалявам с тях и сигурно затова не майам последните мазнини от корема. Всеки ден започвам НВВМ и завършвам ВВ от плодове. Ям ги вечер, но по много и ме спъват да видя последни резултати. А преди 5-6 години по това време лятото бяхме остснали без деца и от мързел ядяхме само диня със сирене, и тичах всеки ден, та си видях корема плосък. Нооо годините имат значение. Изрових си снимки от морето като бях на 22г, наредена на опашка за палачинки. Ами каква фигура, а нито тренирах, нито внимавсх какво и колко ям. Сега кански мъки да изглеждам добре. Стига за моята персона.
Люба и ние посл 2 години ходим все на Дюни и съм виждала и 2 та пъти едно сем с две момиченца близначета. Да не сте вие? Около 15 авг ли ходите?
Льоли, вече близо 10г съм на такъв климат (без лято), та обезпокоителното е че вече ми харесва. И при нас е 18 градуса, ама как готино се тренира... До скоро беше българска жега по изключение, едвам изтраях.
На обед тичах 7 км, довечера ще се пробвам нещо силово румино.
Ей тази мацка гледах има интересни упражнения мисля да си крадна:
http://m.vk.com/video-45281421_171266063

# 34
Ама как ще си позволя да ви черпя със свръхкалорично и нездравословно сорбе?!
Нали знаете, че си ви обичам  Heart Eyes Чисто и просто грабнах едно зряло манго, изчистих го и нарязах на парчета. Замразих, а после пасирах. И готово  Wink Който прецени може да сложи 1с.л. кафява захар на 1 бр. плод.

Любче, жалко че не съм била наблизо да помогна с мекичките  Grinning Мен ме брой към вашия отбор. Закусвам добре и дим да ме няма, после не се спирам  Mr. Green
Ох, аз колко такива дами и мадами съм виждала дето не хапват нищо, не се побутват цял ден, а после защо не слабеели  ooooh!
Но сред гъркините не се срещат толкова често гладни и залинели, тези хора тук омитат количества  ooooh! Whistling

Към жегата прибавям и ужасно нападение на комари, излудях! Нали обраха парите от общините, сега сигурно не са пръскали, такова чудо аз не помня откакто съм дошла.

Маги, много се радвам че си започнала работа. Тъкмо няма и да скучаеш, че те мисля  Hug Преди няколко дни козирога ми пуска холандска реч, нещо му се мъти в главата  Grinning

Отчитам се с Кристин - https://www.youtube.com/watch?v=0CjgB79A7PM&index=5&list … yaIPwmhbjjQ_km55P

# 35
Любчеееее Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes, добре завърнала се и ти. Тук съм вече. Оф вече чак до година ще се почива Whistling. Много депресиращо така значи, ама пък нали трябва и да се тренира. Аз по нашите почивки, не се наемам да тренирам, че ме мързунти Blush, а и времето отлита. Моите препират само и не шъ ме изтраят да се моталевя ooooh!. А после пък прическа правя, грим и то отиде деня да се помотавам. Аз рано ставам, но не мога веднага да се хвълря в тренировки. Пия си кафето, радвам се на утрото и все такива размотавки Crazy.

С такава мускулна на крака и дупе от петък съм, че не е истина. Едва се придвижвам. И то придвижването как да е, ама сядане и качване на стълби, през сълзи Mr. Green. Ей вече 2 месеца една и съща тренировка за крака правя един път седмично и всеки път с все по-силна мускулна се оказвам Whistling. A крЪцете кат дереци все. Уикенда почивах от тренировки, но голяма шетня му дръпнах. В кухнята пода ми е с плочки и съм ги чистила с четка за зъби нагъзурена цял ден Mr. Green.

Аааа Home-че Heart Eyes, съвета за разпукването не е за подценяване, за да може да събираме сили и да стоим мотивирани, пък и да обменим някой фотос. Иначе кво, я си представи че се докараме фитнес модели за отрицателно време и то кой ще влиза в тая тема Hug

Виве   Heart Eyes да не бараш сорбето Joy. Едни 5-6 яйца с масчица няма ли за тебе?

Довечера гръб, гърди, преса ще правя. Айде отиде там друга мускулна ще ме почне от утре Whistling.

# 36
  • Burgas,Bulgaria/Crawley, England
Айа, честито! Лека бременност ти желая!   bouquet

Фъстък, честита животинка и на теб  Hug

Маги, Маги  Hug Hug Hug Като мина покрай вашата къща и те мисля! Много се радвам, че си намерила занимание! И златни ти устА за колелото - аз също съм с нова работа (както сте разбрали повечето от вас), та сега офиса ми е на пъпа на центъра и само с колелото ходя, инак трябва да цакам по левче на час за синя зона, да обикалям да си търся къде да паркирам и т.н.  Rolling Eyes

Ох, за климата ... какво да ви кажа - мразя да ми е горещо! Мразя!!! Даже предложих на ММ да емигрираме в Аляска, ама не ме взеха на сериозно  Rolling Eyes  Лежа тука на дивана, ту ми е ниско, ту високо кръвното - аха да припадна и после ми се гади от високо кръвно, направо .... ужасна е тази жега, ужасна!!! Искам и аз 12 градуса  Party

За храненето - аз съм вкарала яко въглехидрати. Сутрин задължително закусвам В, че имам един баир до нас, почти отвесен, даже много ми се чудят приятелите, че го карам, а не бутам  Crazy  да бе, ще слизам от колелото - как не  Naughty  Тааа като не съм закусила и докато стигна офиса започва да ми прималява, пък точно, ама точно под офиса, под стола ми дет' се вика е сладкарница "Неделя"... та или у дома нещо, или... е, торта още не съм яла, ама гледам да закусвам, че да не опирам до тях  Peace

За плодовете - какво да ви кажа, аз нямам такъв проблем - хич не се и сещам за тях. Таз' година по-скоро разни сайдери ми развалят дисциплината - ама много приятно като се прибера и да отворя един, разхлажда ме. Ама не искам да знам какво пише на етикета  ooooh!

# 37
Благодаря ви отново за хубавите пожелания!
Би, а на теб специално и за камарата предложения за тренировки. Ще ги разгледам утре, че днес отчитам само разходка сред работа. За повече нямам сили.
Тези дни много ми се спи и лесно се изморявам. Така че карам по-леко, иначе ще заспя на бюрото.
Маги, честита работа! Така хем няма да ти е скучно, хем ще имаш нови контакти и ще по научиш езика. Аз в Холандия и Белгия винаги си купувам гофрети, но без никакви допълнителни пълнежи. Обичам да усещам вкусът и сладостта им без нутела или сладка. Сигурно са пълни с много захар, но два пъти в годината може да си ги позволи човек.
Теди, Мерси за темата и също честита нова работа! Много успехи и добра реализация!
Любче, много са красиви западните Родопи. А за обичам много Лещен, а наблизо е и Огняново с минералните басейни. Делчево също е хубаво, а и има хубави пътеки за обикаляне.
Хоум, и твоите снимки са като картички, а фигурата ти - моделска. В тази тема всички май са с идеална фигура!

# 38
Теди , благодаря за новата тема!
Инче , честито куче!
Ума, добре дошла отново!

Аз нямам нищо интересно за отчитане. Ходя само да бягам вечер, а сутрин правя нещо импровизирано вкъщи.

# 39
Аууу, момичета, толкова хубави неща сте споделили, че се връщах няколко пъти да ви чета  Grinning

Айа, честита и лека бременност!

Фъстъче
, честита ви радост у дома
Скрит текст:
моята формула за послушно и възпитано куче е много, много разходки, сутрин и вечер, вали, гърми ти си навън с кучето всеки ден по 2 пъти без пропуск, само така то е изразходило енергия, наиграло се е с други кучета, а и това е вашето време да се възпитавате и слушате един друг. Иначе вкъщи ще имаш своенравно, невъзпитано и бълващо енергия неукротимо животинче. Вивка, моето сладурче е английски булдог, но и то си иска 1 час сутрин и поне 1.30мин вечер, ей тъй както всеки го гледа уж че е дебеличък и тромав, външността в случая лъже  Heart Eyes

Иначе и аз като Любчето, съм се заканвала стотици пъти повече куче никога, ама ей на вече 20 години кучешки стаж имам /първото ми кученце доживя близо 15, сегашното е на 4г и 6м/, защото любовта им е една единствена и това си Ти-техният стопанин  Grinning, най-трудното според мен е когато стопаните отстъстват да се намери достоен гледач. Ежедневното чистене  наистина също е повече с животни у дома.

Home rider изглеждаш перфектно, браво и за резултатите!

Маги, честита работа! Ми като им е сладко на хората, да си папкат  Grinning, че и като не им се лепи, ох мале, да де беше и с мен така, щях да съм ти първа клиентка, до Амстердам щях да летя да си купя  Joy

А да си дойда и на думата по темата, всяка събота и неделя сме на море, и си правя няколко дължини свободен стил до изтощение, малко за промяна на ритъма, дори днес си се наслаждавам на МТ. Но ми домъчня за гиричките и скоро ще се включа отново от дома  Heart Eyes

Последна редакция: пн, 27 юли 2015, 22:23 от !Diva!

# 40
Какво , какво да правя и се реших на още една тренировка.
Благодаря на Соник, че я пусна https://www.youtube.com/watch?v=eLDkRj8i2Wg&feature=youtu.be
Не ме натовари много, но ми беше приятно да я правя, доста е кратка.
ТДИ, честита нова работа. С какви дрехи отиваш на работа, преобличаш ли се там?

# 41
Маги, браво за работата!  Hug

И аз ги искам тия 12 градуса! Направо ме задушава тази жега! На морето - добре, духа вятър, живее се, но в момента съм в Турция и тук не се живее!, а при вуйчо ми няма климатик, майко мила!  #Crazy щях да пукна днес по едно време. Както не обичам да спя, спах следобяд по никое време, като се събудих - хем ми е халтаво от това, че съм спала, хем съм вир вода, хем не се диша още ... кръста ме боли, не знам защо?! Нищо не съм правила, за да е така  newsm78 метнах една йога с Лесли - ден 73, много добре ми се отрази, поотпусна ме малко  Heart Eyes то и в тая жега друго не ми се прави... само ям. Искам жегата да ми действа апетитопогасяващо, ама няма такъв шанс при мен. На туй отгоре и замазнях, ни следа, ни нищо от ВМ  Whistling ooooh! оплаках се, отивам да се изкъпя  Grinning

# 42
  • Пловдив
Не съм писала много отдавна  Embarassed. Виждам много хубави новини.
Айа, честито! Лека и спокойна бременност  Hug!
Маги, супер за новата работа! Много се радвам!
Фъстък, да ви е жив и здрав новият член на семейството. Много обичма кучета, но не се престрашавам все още да гледам в къщи.
Хоум, страхотна!
Любче, на хубави места сте били.
Ние бяхме към Габрово този уикенд. По-точно в едно селце на 10км. от Габрово - Влайчовци. Хубава домашна храна, чист въздух и децата от сутрин до вечер на поляната. Какво му трябва повече на човек...
Сигурно съм пропуснала много. Връщам се да чета назад.
А сега да взема и да се поотчета с нещичко Wink.
За днес Руми със седмичната за деня+ балетна за външно бедро с 1 килограм тежести на глезените и малко стреч с Yoga for Runners.
Утре заминавам с големия на състезние по плуване в Сърбия. Не знам кой се вълнува повече, аз или той  Simple Smile.

# 43
Iggy, успех на шампиона по плуване!

И аз в групата на Бобчо днес. Мерси на Марги, че даде идеята. А и за онлайн библиотеката също, все забравям.
Така ме мързеше, че ми трябваше нещо кратко и врътнах и аз това. Ми мен си ме натовари, нали съм станала желе пак. Много обичам мъртва тяга на един крак, от нея със сигурност ще имам мускулна треска. После и йога на Ейдриън ден 16. Не знам как я бях забравила, но от вчера пак я поднових.

Така и така съм на тема Боб, Дрийми ти каза ли какви са ти резултатите след Скини рулс?

От фирмата ми предлагат ваучер за верига фитнеси за 4 седмици безплатно. Чудя се дали да не пробвам август месец. Момичетата, които ходите на фитнес, с треньор ли тренирате и как си намирате идеи за тренировки? Някак ми се иска да избегна максимално работата с мазни треньори, които само си пробутват режимите за след пробния период.

# 44
  • Има много детски смях.
Добро утрооооооооо!!!

Привет- мривет на всички още веднъж!!!  Hug

Влизам с отчет на долна част. И сериозен стретч в края. Напоследък имам чувството, че тренирам заради удоволствието от разтягането в края.  Laughing

D_ana, тренирала съм всякак, и с треньор, и без. Ако си с треньор много важно е да сте на една честота  Peace Може да тренираш и сама- има доста типови програми в нета /безплатни/, може и да се свържеш с треньор онлайн, който да ти подготви индивидуална програма.   Hug

Общи условия

Активация на акаунт