Re: Тренировки в домашни условия и здравословно хранене - Тема 75

• 54 208
  • 747
  •   1
Отговори
# 45
Вчера пак беше Кристин на линия:
https://www.youtube.com/watch?v=EwzLgpy2PH8&index=17&lis … yaIPwmhbjjQ_km55P
Не е кой знае какво, но в тези жеги дори и късно вечер съм цялата мокра след такава тренировка.

# 46
Добро утро  wavey

Иги, успех на състезанието!

Отчитам за вчера тренировка за гърди и гръб а ла батка стил http://www.youtube.com/watch?v=0830yFDc-U8 . Аз си мислех, че един час ще помпаме яко, пък то половината време се кълчотихме пред огледалото  Joy  Сега имам чувството, че дишам с гърба  Mr. Green

Дана, аз бих се доверила на инструктора за първите 1-2 ходения. Ако не си допаднете, както е писала и Умма, има доста готови програми по сайтовете, в зависимост от целите ти /в бб тийм също има/. В ютуб има доста видеа с тренировки за зала, можеш от тях да се запознаещ с уредите, ако не искаш мазен инструктор  Laughing

# 47
  • София
Добро утро!
Момичета, благодаря на всички за хубавите думи. Имам още много да работя по тялото си, но важното е че има напредък.
Люба, хубав уикенд сте имали и вие. Много обичам такива разходки. Планината през лятото е страхотно място. А мекичките...няма да ги коментирам. Heart Eyes
vici75, права си - не може само в режим - трябва и отпускане и релакс да има. Peace Другата седмица ще послушам съвета ти. Само после да не дойда да рева тукаи ще кажа тя vici ми каза. Joy
TDI, не се оплаквай от бургаския климат - при вас поне бризче раздвижва въздуха. Ела да видиш в София като се напече какво става, няма полъх от никъде.
Iggi, стискам палци на плувеца.

Отчет за днес - кардио  на Jillian Michaels: One Week Shred - Workout 2 . Мислех, че няма да ме измори, а то голям зор си видях. И за пръв път ми се случва да ми стане лошо и да ми се повдига след тренировка. По принцип винаги пия кафе и тренирам на гладно, но днес не знам какво ми стана.. Sad

# 48
Здравейте

днес странен отчет ще дам, но нещо вчера ми беше много депресирано в работата някак си отчайващо е....имам чувството, че бачкам бачкам за нищо....някви супер незаинтересовани колеги...все им е тая какво се случва а бе...както и да е. Та нещо ми трябваше разведрително и за това отчитам Turbo Fire - Fire 30 много приятна тренировка. Като си спомня като почнах Турбото едвам я правех, а сега ми е като загрявка.

# 49
Мери,
Скрит текст:
моля те, изяж едно кюнефе за мен! Откакто ми го препоръча миналата година като бях в Турция и го пробвах...все ми е в главата  Heart Eyes Даже тук гледах, че има турска сладкарница и мисля да я посетя скоро с мисълта за едно кюнефенце Blush
ВивчеHug

# 50
  • София
ВикиHug
ДелиHug

Днес отчитам егати МТ  ooooh! Почти няма някъде, където да не ме боли, квадрицепса само и корема са ми "здрави"  hahaha Рамене, ръце, гръб, дупе, задно бедро ... всичко е  Crazy
Та поради тази причина ще направя йогата, която ми препоръча Дрийми. Абсурд ми е да правя кросфит в момента. Не мога да не се възхитя, как може при такава натовареност и интензивност на тази програма, да се докараш до такава МТ за 12-15 минути + 8 - 10 мин. силова част  Heart Eyes Жестоко  Heart Eyes И то поне на всяка трета тренировка е така.

# 51
  • Burgas,Bulgaria/Crawley, England
ТДИ, честита нова работа. С какви дрехи отиваш на работа, преобличаш ли се там?

Мнее не се преобличам, въпреки, че има условия и душ има, и пред тоалетната/банята има нещо като мокро помещение, та там бих могла да се преоблека, евентуално.
Обаче в тази ми работа няма дрескод - баси кефа! В предната само с токчета и "бизнес облекло" - рокли до под коляното, сака и през лятото  ooooh!  Докато тук си ходя по маратонки, 3/4 дънки и тениска/ризка. Аз даже питах управителя дали може  Crazy

Мен снощи ме повали летен вирус, цяла вечер повръщах, сутринта си намерих едни хапчета от бременността останали - аз нали повръщах до 8-ми месец, та пих тях, ама още ми е замаяно  Rolling Eyes  към 12 се разбрахме да отида и най-вероятно днес ще съм с колата, по-нагоре има един общински паркинг, надявам се да не ме одерат много.

Та по темата нямам какво да отчета. Само мога да ви посъветвам на "Златна рибка" до Созопол да не ходите... в последствие разбрах, оплаквайки се на колежката, че на "Санта Марина" тръбата им се изливала на 50м. от брега. Пък докато бяхме там една майка си прати детето да се изпикае в морето и зари памперса на по-малкото под шезлонга. После дочух от съседните шезлонги английска реч "Нас ни е по-грижа за България, от колкото тях за собствената им държава" - ми вярно си е  Tired

Мерииии завиждам ти!!! Излизай по улиците и яж и за мен  Blush  Аз на РД на Борко черпех с Адана кебап  Laughing  голям фен съм на турската кухня  Mr. Green

# 52
Айа  Hug Hug Hug лека и весела!

Маги, TDI, радвам се за работите много!

И аз фен на Лещен, Огняново и околия! Обаче докато още мисля за адашката и теорията за БАВНИТЕ въглехидрати вечер нещо не ми се вписват плодовете в картинката.... За мен те са си бързи въглехидрати, пък било то ядени със обелки, костилки, етц. Твърде много прости захари имат за да станат на бавни въглехидрати.

Една малоумна майка в нашия хотел извади кутия шоколадови бонбони в 8.30 и даде на сина си да почерпел всички деца наоколо. Аз я изгледах много мръсно, а тя ми го върна минута по късно, когато аз пуснах моите в басейна, а нейните муаха шоколад пред таблета, докато родителите им пушеха на същата маса. Бивш съм и аз, на никой не проповядвам, ама нужно ли е точно пред/ до децата!?!!;!

Последна редакция: вт, 28 юли 2015, 11:20 от Agent Provocateur

# 53
Тук някакви подстрекателства стават за надумкване с турска храна и разпукване. Laughing

Ума, Алибали, мерси за съветите. Ще отида да си харесам мазен инструктур поне да ми покаже уредите и ще видя как ще се сработим.

Хоум, мче то One week shred никак не е лесна. Аз я смятам за висша класа. Пък и на жегата...

Теди, обаче пък в Италия каква "култура" видях, не е истина. Морето страхотно, тЮркоаз, а всеки си хвърля бирените кутийки, опаковки и фасове на плажа. Бяхме отишли на едно самотно заливче с труден достъп и 5 човека на кръст. Ми две лелки не спряха да ломотят на плажа, цигара след цигара и познайте къде си хвърляха фасовете. И на мен ми идваше да им кажа нещо като англичаните.

# 54
Иги, успех на плувеца  Hug
Дана, и аз в началото съм била с инструктор. И хич не беше мазен, а една кака, която е много в час и ми беше много полезна  Wink
Хоум, поздравления за постигнатите резултати!   bouquet
Аз отчитам доста изтощителна тренировка от снощи. Мислех и кардио да правя - ама едва се събрах и стигнах до вкъщи. Днес учудващо нямам МТ. Довечера мисля да се "размажа" по същата схема.

# 55
Хайде и аз с отчет Simple Smile)

За днес 30 dirty extreme + ден 72 с Лесли ( ох, липсваше ми  Heart Eyes) Другият месец мисля и аз пак да метна кросфита!  Party

Маги, честита работа!
Айа, страхотна новина! Честито Simple Smile)
Хоум, чудесни резултати Simple Smile
Би, благодаря за сорбето  Hug
Иги, успех   bouquet
Любче и аз искам с МП да отидем по тези места  Hug
Дана, аз бих се възползвала - малко промяна понякога помага  Hug
Дрийми, какво искаш да промениш в храненето? Аз се храня ВМ сега и се чувствам добре, ще видим дали ще има резултат  Peace

# 56
  • UK
Ох, ама как съм снощна... опукахме една бутилка просеко вчера с една приятелка и тази сутрин едва се излюпих. Затова отчитам само
Barlates-а 20 мин за дупе и крака + Йога с Ейдриън, ден 9.

Дана, споделях впечатления от БОБ и Скини Рулс. Твърде много клекове с тежести в почти всяка тренировка, и малко си понапомпах бедрата. Затова я спрях, изкарах първите 8 седмици, последните 4-ри реших да не ги правя. Сега карам основно на йога, пилатес, кардио и стреч. Peace

Дилянка, и аз не съм измислила какво въобще искам да променям в храненето, ... но сподели ми е интересно едно примерно твое меню.

# 57
Дрийми, ето:

закуска - варени яйца с масло, сирене и краставици/домати или яйца на омлет с авокадо и пак зеленчуци
обяд - риба (ако е мазна без зехтин, ако е суха при готвенето слагам зехтин) + салата/задушени зеленчуци или телешко месо + салата/зеленчуци
следобяд - плод с тахан (праскови или диня) или пък боровинки с фъстъчено масло  Heart Eyes / плод с 20 г ядки
вечеря - като обяд / мога да добавя и сирене/кашкавал  Peace

# 58
  • София
Хоум, мче то One week shred никак не е лесна. Аз я смятам за висша класа. Пък и на жегата...

Явно е така.  Peace Не съм я правила преди програмата. Исках кардио и я прецъках напред - назад и реших, че не е много нароварена, даже и тренировка на Джаки за корем си бях подготвила за след това. Но така се изморих....  Даже си мисля, че е доста интензивна и на гладно като я правих + жегата и затова ми се е повдигало.

Дилянка, Yoya, благодаря и на вас.

Последна редакция: вт, 28 юли 2015, 13:10 от Home raider

# 59
Дрийми, ето:
следобяд - плод с тахан (праскови или диня) или пък боровинки с фъстъчено масло  Heart Eyes / плод с 20 г ядки
Това ако ми се случи на мене, отишло е половината бурканче.  Embarassed
Ама звучи ммммммммммм  ooooh!

Общи условия

Активация на акаунт