Re: Тренировки в домашни условия и здравословно хранене - Тема 75

• 54 209
  • 747
  •   1
Отговори
# 90
  • София
D_ana, благодаря!  bouquet
Би, бързо възстановяване Hug Важното е, че си се отървала от гадината и вече няма да те тормози.

# 91
  • UK
Днес PiYo - Strenght intervals + Yoga day 11, Adrianne.

Би,
  Hug  бързо да минава!

# 92
Хоум, радвам се, че някой се е сетил за мен :*
Ще се постарая да се включвам от време на време Wink
Ставам да правя това http://www.bodyrock.tv/workouts/bodyrock/bodyrock-body-week-2-day-1-legs-glutes/ 3 рунда 50/10сек Simple Smile

# 93
  • Лас Вегас
Отчитам се с ден 13 от кросфита, само 1 кръг. Имах сили за още един кръг, но исках да разпусна с йога, а нямаше да имам време. Направих и ден 1 от йога с Ейдриън.

# 94
Би, бързо възстановяване  Hug
Къде ще се местите?

Отчет за вчера Cardio Recovery с Шон и малко рамене преди това.

Пепел ви на устата на искащите 12 градуса  Mr. Green аааамаха  Laughing

# 95
Здравейте

Би бързо възстановяване, мила! Можеш ли да правиш поне йога или нещо бавно?

Отчет - https://www.youtube.com/watch?v=8zCsppoq5Uo&index=34&lis … Teo9vb0ClheHhrtAq това, с бутилки с вода вместо тежести

Приятен ден  Hug

# 96
  • UK
Днес преборих себе си - в 7:10 бях на линия за кросфитърска тренировка. Голяма пот се ля от мен. Не можех да повярвам на очите си колко много хора имаше във фитнеса в този безбожен час. Сега вече съм готова да си легна отново, а съм на работа  Rolling Eyes

Аз продължавам пети ден да съм с болки във врата и гърба и си мисля, че е от възглавницата. Вие ползвате ли анатомични и откъде ги купувате? Нещо не ми се дават 70-80 паунда за възглавница тук...май трябва да почна и някакви противовъзпалителни, че трудно се издържа вече Sad

Лек ден на всички!

# 97
  • София
Дивичка  Hug Heart Eyes

Отчитам Кросфит ден 18  ooooh! ooooh! ooooh! Джули, жабешкия ужас пасти да яде. Май това са двете най-гадни тренировки от всички  ooooh!

Льоли, на течение да се стояла или нещо ... дали е от възглавницата?

Мама Лин Hug Добре завърнала се  Heart Eyes

Непокорна, къде си, губиш ми се?

Мери, и ти?

Хубав ден момичета  Hug До после,  Hug

# 98
  • София
Би, почивай колкото трябва, докато се възстановиш. Голяма мъка този зъб. Hug

За днес отчитам Jackie Warner - Xtreme Timesaver Training. Много е добра тренировката. Правих я с 2 кг. и ми беше ок. Изморяваха ме доста повторенията и някъде "скатавах" и правех по по-малко повторения, но според мен, ако се прави продължително време ще даде много добри резултати.

# 99
  • 1st floor

Непокорна, къде си, губиш ми се?

Тук съм!!! Grinning Измъчих се без компютър у нас и най-накрая щерката ми отпусна паролата за лаптопа. Mr. Green Сега с него се мъча, че е без мишка, ама е по-добре от телефона. Следя ви иначе нон-стоп и много неща исках да кажа, ама трудно пиша на телефона...Сега се чудя дали да тегля наново Т25 и да си го продължа или да си остана на вълна Джилиян и Джаки, че може да хвърля топа с това кардио и липсата на климатик у нас.  Rolling Eyes
Днес моите хора заминаха за Доспат на палатки, а аз оставам тук. Нарочно изпразних хладилника от всички нередности  Mr. Green и дано успея да влезна що годе в правия път и да разкарам поне едно от двете излишни килца. Мамчето е днес на гости у нас, та и тя ще е режимна, кво да прави! Mr. Green Mr. Green Mr. Green Миналата седмица ме видя потна вир вода след тренировка и ми заяви притеснено, че ще изстина така!!!  Joy Joy Joy Тази вечер сигурно пак ще водим същият разговор, нищо че е 40 градуса. Mr. Green

# 100
  • София
И сега не разбрах мога ли да си ям диня "на корем" или не мога? Това е въпроса. Laughing

# 101
Здравейте,

Би  Hug бързо се възстановявай!

Хоум-че, да, тази тренировка също е много добра. Аз за днес отчитам Горна част от кръговата на Джаки.

Ljoli, много неприятно, чак 5 дни, да не би да е неудобна възглавница плюс течение. Аз лично не съм фен на тези модерните възглавници с извивките.

# 102
Днес отчитам тази тренировка на Румяна. Градусите са 33, но вече не ми пука Grinning.

При нас се чака захлаждане след 3-4 дни, но с колко градуса - ще видим.
Надявам се на падане поне с 5-6 градуса. А за вашите 12 градуса мога само да си мечтая. Както ми се тренира в момента, при такива градуси ще си бъде направо удоволствие. Най-приятно ми е да тренирам през зимата. Студено е наистина, но като се съблека по екип, след има няма 2-3 минути вече съм се стоплила Grinning.

Вчера попрекалих малко с динята, но при тези жеги ...

Льоли, защо не пробваш да спиш съвсем без въглавница?
От 20 годишна спя без възглавница по препоръка на лекаря си. Тогава имах много тежък вертижен синдром (с повръщане) от шипове на врата и това ми беше спасението. Лесно се свиква. Към днешна дата не бих могла да заспя върху възглавница. Въпрос на навик Grinning.

# 103
Привет, момичета!
Хубава, полезна и позитивна тема, моите адмирации към вас, за това, което правите  bouquet
Молбата ми е семпла, но може да ви затрудни, понеже като чета, сте в супер кондиция и ниво напреднали, което не може да се каже за мен. Имам някаква двигателна култура, от време на време правя пилатес, но съм непостоянна и почти винаги се отказвам поради последващата мускулна треска.
Търся си клипчета йога за начинаещи, но не динамична йога, а по-скоро статични асани. Рових из rutracker, свалях, е нищо не харесах. Много бих искала да ми препоръчате видеа, от които сте доволни. Целите ми са стягане, стречинг, гъвкавост, баланс, хубава фигура. Не целя сваляне на кг, даже изобщо.
Благодаря предварително  bouquet

# 104
Здрастиии
днес почивка и правя баница на милото, но аз няма да ям. Добре съм с яденето за сега само дето много ми се яде к. мляко....с канела, ленено семе и рожков мммм умирам от кеф. Ама знам, че е въглен....

Общи условия

Активация на акаунт