Re: Тренировки в домашни условия и здравословно хранене - Тема 75

• 54 209
  • 747
  •   1
Отговори
# 75
Благодаря за подкрепата!  bouquet

След първия кръг на тренировката съвсем забравих за МТ  Grinning.
А днес за първи път усетих вкуса на потта - направо ми се стичаше в устата. Но пък и не съм тренирала в такава жега друг път. Отсега съм си обещала малко диня след тренировка  Grinning.

След минутка почивка с вас се мятам на втори и трети кръг Peace.

# 76
  • София
Да се отчета, че много ходене имам днес, баш по жегите ...
Кросфит ден 17. Тренирах срещу вентилатор, ама много по-нормално се тренира така (нямаме климатик). Пууу, родих се направо. Моята МТ е мааалко по-добре, остана само по раменете леко.

Джули, 12-ти ден е майкоу  Crazy Crazy Crazy Разбирам те  Mr. Green Аз имах МТ на дупето след този ден  Heart Eyes

Али, тези правила мисля, че са за първа страница  Heart Eyes  Hug

Симпа, честито минусче и тук  Heart Eyes Да имаш много такива още Heart Eyes

Hug

# 77
  • София
За днес отчитам  една измъчена пирамидална на Джаки за долна част. Няма да я правя повече сигурно. Тези повторения ме измъчиха. До 7 повторения бях ок, но нагоре просто - нищо не правех.

Mari Lin, мислех те аз къде се изгуби.
Непокорна, идеална възможност наистина да си подбираш "чиста" храна ще имаш.
Аlibabali, ще гледам да следвам предписанията ти за 3-те П та и С-та. Знаех си, че тук има мъдри хора. hahaha

Добавям една рецепта за филе от сьомга, която в момента опитвам и стана супер бързо и много вкусна. http://www.gotvetesmen.com/recipes/alphabet_list/index.php?alpab … no-file-ot-syomga

# 78
Привет!
Аз пък се чудих дали да не правя пирамидалната за горна част вчера, ама нещо и мен ме домързя за повторенията. Карам си с малко Джилиан, малко йога, но не съм още в час.
Имам си лека мускулна треска на задни части от Бобчо.

Алибали, а ти какво прескача на тази тренировка?  Grinning Стабилни тежести... bowuu

# 79
Алибали, а ти какво прескача на тази тренировка?

Столче за пиано  Laughing То ми е и лежанката
Скрит текст:
  Mr. Green

Предписанията за п-тата и с-тата са на бивш треньор на брат ми. Голям образ, с безброй мъдрости  Laughing

# 80
  • София
Здравейте!
От днес сутринта отчитам:
пилатеса за външно бедро - https://www.youtube.com/watch?v=TGzKr7Tq8mY&list=PLAiKhPLPw7 … nlCiK&index=3
кратка тренировка на Боб - https://www.youtube.com/watch?v=mDGv4TOSUuM
и разтягане - https://www.youtube.com/watch?v=qC7960yMaxA

Вчера пропуснах тренировките, защото не успях да се вдигна сутринта. Embarassed Малкото зверче рева цяла нощ и заспа чак призори, та и аз с нея. На няколко пъти изключвах будилника и го настройвах за 20 мин. по-късно, докато накрая се предадох.

Коя е тази пирамидална тренировка на Джаки, има ли я в тубата или я теглите от някъде?

# 81
Коя е тази пирамидална тренировка на Джаки, има ли я в тубата или я теглите от някъде?
Соник,
горна част
долна част

# 82
Здравейте в жегите, за днес тренировка на Кристи за корем, малко си я дообогатих с 1-2 любими упражнения на Джаки.

Друго нямам за отчитане. Спорни тренировки, въпреки високите температури!

# 83
Мили мои и прекрасни с ужасно увесен нос съобщавам, че се налага за известно време да се стопирам от тренировки. Няма да тренирам, а как ще издържа незнам  Cry
Извадиха го проклетника зъб, дето последните месеци ми разказа игрите.
Скрит текст:
Само ще кажа, че след две естествени раждания това ми бе по-страшно и гадно брр... повече няма да кажа. Но имах киста, а раната в момента е със шев и се налага да не се натоварвам докато зарасне добре.

Сега съм на течна храна, бебешка работа  Whistling

Едва ли ще ви изоставя обаче, ще се включвам от време на време  Grinning
Да видим кога ще се върна в редиците, защото след по-малко от три седмици ще опаковам и една къща багаж и ни предстои преместване.

# 84
  • София
БиHug напълно ти съчувствам  Hug Знам какво е, две операции имам от киста на слюнчена жлеза, но да не изпадам в подробности. Ще мине, какво да се прави, няма как. Поне си се отървала от чудовището, което те тормозеше, дано и всичко с кистата да е наред.
Успех и късмет в другото начинание!

Дивичка,
Скрит текст:
ти ли писа, че имаш английски булдог? Моля, моля, ако е възможно, пусни ми снимчица да опракна очото и душата  Heart Eyes Тооолкова много искам такова куче  Heart Eyes Мъж ми два пъти беше намерил и искаше да ми купи, но го спирах. Не съм готова да се обвържа така дългосрочно  hahaha Живяла съм с кучета и знам какъв е ангажимента, а сега ни е паднало да си ходим напред-назад.
Ако ти е възможно разбира се, не се чувствай задължена  Hug

# 85
  • UK
5 мин. свободни и ето ме най-накрая!  Sunglasses
Би, добре, че си се отървала от гадния зъб, но съжалявам, че си се измъчила така. Козирога да те отменя в задълженията, да си починеш малко, а на тренировките много им здраве! Ще тренираш, когато можеш. Това с опаковането на цяла къща ми се вижда също страшничко. Успех!

От снощи скулптурираща тренировка, много е добра, за днес - йога, Утре, ако не ми мине черна котка път  Mr. Green, от 7:10 сутритна съм се уговорила да ходя на тренировка, наречена metabolic bootcamp, дали ще успея да стана толкова рано и да се замъкна във фитнеса, не знам. Ще е голям успех за мен  Laughing.

Не знам за какви жеги говорите, тук вечер е 12-13С, през деня най-много 19-20  Confused

# 86
Би- да се оправяш бързо.  Hug
И успех с преместването. Дано това да е вашето място.   bouquet

# 87
Добър вечер   bouquet

Отчет с Dirty Thirty и отвратителен ПМС  Mr. Green

С храната днес се държа прилично поне, за разлика от вчера и онзи ден, когато развалях всичко със сладолед.

# 88
  • Burgas,Bulgaria/Crawley, England
Би  Hug Бързо възстановяване   bouquet

Аз да отчета 10мин. 1,6км. тичане + 10мин. йога https://www.fitnessblender.com/videos/stress-busting-yoga-pilate … t-for-flexibility

Нали до вчера бях с летен вирус, днес съм по-добре, ама викам да не се изхвърлям много и по-леко я карах. Утре пак  Party

# 89
Вивка Hug
Скрит текст:
ще ти пратя на лични във фейса, но не отговарям за последиците, ще се влюбиш от пръв поглед, те тези маймунчета много ги умеят тези работи да ти грабнат сърцето имам предвид  Heart Eyes

Чякай да видя на този компютър какво имам под ръка, други като се добера до таблета

Общи условия

Активация на акаунт