Искам да кажа ... (47)_27.07-02.08

• 36 644
  • 649
  •   1
Отговори
# 90
  • Телиш/Плевен
Е, то с пилешко месо си е пиле фрикасе.  Laughing Аз и него много го обичам. С чесън.
Всъщност, да, подобен е вкусът. Но то и затова ми е вкусно. Laughing Преди време не си спомням кой ми даде тази идея да пробвам с пилешко (някой роднина ще да е бил, на когото съм се жалвала колко обича мъжът такава чорба и как аз никога няма да му я сготвя Rolling Eyes).

Ама сте лоши значии. Laughing Ми купила съм си нови  чврвила, секси са, лято е, видях прекрасен бивш, вие чесън та чесън Crossing Arms
Joy Joy Joy

Джой smile3531 Heart Eyes

И да си дойдем на думата за дъжда - и аз го чакам с нетърпение от много време насам. Heart Eyes Засега има изгледи да завали, ще видим. Flutter

# 91
Ето тука си е жега през деня ,но вечерите се захлажда и става към 11-13 градуса и търсим завивки.
От две седмици си попревалява с малко летни бури ,но днес се изля като из ведро и направи локви до не-заравнената земя. Аз обичам зелено и дъжд ,особено когато съм у дома.

Скрит текст:

# 92
Софи ,разбирам те ,но аз чушки във всякакъв вариант обожавам . И съм експериментатор в кухнята ,не спазвам рецепти и точни мерки никога  Blush Но ако знаеш колко са вкусни .Ще обядваме с тях .

При нас има сериозен дъжд и аз съм си отворила вратите и прозорците да влиза свеж въздух и сме долу с детето.Мъжът ми излезе за работа в 7 ( работи на час път ) и изведнъж към 8 и малко чувам стъпки горе. Ошашках се и тръгнах бойно нагоре молейки се да е забравил нещо и да се връща.
Викнах Хей и премислих няколко варианта как да процедрам ако е натрапник горе. Докато ми отговори ,че е той ми слезна сърцето в петите . Та мъжът ми се върна от работа преди още да са пристигнали заради дъжда .
 Аз се бях  заела с пране на спално бельо, пийване на топло кафе и слушане ромоленето на дъжда .

Смяна в плана ще имам с дъжда и разходката .Ще се заемаме със смяна на ключовете и контактите в кухнята и някои други неща като събаряне на стената за камината и проверка какво е положението там .

Добре, че не е бил куриера.

# 93
Софи , аз говоря за задния вход вратата ,че съм отворила -външна и вътрешна и няма как куриера да ми се измъкне през двора .Те са на предната врата о принцип Simple Smile

Не че не ме стряскат разни инспектори и замерващи газ линията , кабелната и не знам си какво. Онзи ден дойде билдинг инспектор за гаража . Правя си кафе и вътре в двора си виждам някой се разхожда .Та после ми се извиняват ,че са  ме уплашили. Ми викнете ,звънци има навсякъде ,звъннете първо ,те си мислят ,че сме на работа и си замерват на воля.

# 94
  • Ямбол
...така се моля за дъжд и буря тук.
Напомняш ми на някого.

Ох днес реших да мина през парка след работа, че имах някои неща да пазарувам от центъра. Ей, щях да пукна. Толкова е горещоооо. Обаче снимах водните лилии, много са красиви.

Шкембе, пача, дреболии и карантии и чесън и яз проядох доста късно. Преди това съм яла само качествени меса и млечни.
Шкембе не мога да правя, обаче пилешки карантийки много обичам и ми се получава, но според моя вкус.

Синът е имал днес температура и леко неразположение, оправил се е сам, само ми изръмжа по телефона да разкарам сестра му и приятелите ѝ, че му е зле. И докато се прибера, то му минало. бДали не е някакъв вирус? Да не ни хване и нас сега? Точно преди почивката остава да се подрискаме....

# 95
Софи , аз говоря за задния вход вратата ,че съм отворила -външна и вътрешна и няма как куриера да ми се измъкне през двора .Те са на предната врата о принцип Simple Smile

Не че не ме стряскат разни инспектори и замерващи газ линията , кабелната и не знам си какво. Онзи ден дойде билдинг инспектор за гаража . Правя си кафе и вътре в двора си виждам някой се разхожда .Та после ми се извиняват ,че са  ме уплашили. Ми викнете ,звънци има навсякъде ,звъннете първо ,те си мислят ,че сме на работа и си замерват на воля.

Ти май не си чела в темата за муните.  Joy

# 96
Здравейте. Аз чакам гостенче утре за цяла седмица - братовчедката (на сестра ми детето)
Ще обърнат къщата, ама да правят каквото искат. Ние сме на работа  Laughing
Лошото е, че тази седмица децата са канени на два рождени дни. Ще трябва да звънна на родителите, ама съм сигурна, че ще ни приемат и с братовчедката  Blush

Видях на Тони момичетата - красавици.

Колкото до тинейджърите и изпотяването, много съм се замислила дали да взема такова на голямата, но не мога да намеря някой който го е ползвал и да каже как е
http://prirodo-lechenie.blogspot.com/2011/05/blog-post_29.html

Как ви се струва  Rolling Eyes

# 97
  • София
Руми, това е добро, аз съм го ползвала, но ползвам и парфюм де.  При пубертети не знам колко ще има ефект, но може да пробваш.

# 98

Ти май не си чела в темата за муните.  Joy
Не съм  bowuu

И отново заваля порой  Party

Лиляна , по стаите всеки и няма никой на никого да пречи .Дано не е вирус  Praynig

Руми ,не съм ползвала ,но съм чувала ,че е добро  Peace

# 99

Ти май не си чела в темата за муните.  Joy
Не съм  bowuu

[/quote]

Ха иди прочети и после пак ела. Не помня името на съфорумката; някъде 2-3 страници преди последния пост.

# 100
Небето тук преди 10 мин.

Дъждът се изсипа и отмина, все едно не е било Crossing Arms

Искам дъжд Tired Тази жега днес ме до-вър-ши  sweating

Чудя ви се как го ядете това шкембе  Sick От няколко дни го карам само на салата с булгур и диня или пъпеш. Невъзможно ми е в тези жеги дори да си помисля за готвене на каквото и да е.

# 101
Софи ,хахаха , тази тема не съм я чела .Колко време се чудех коя тема е за 'муните' ,няма да разказвам ,но бързо се усетох ,че ще е някаква смешка Simple Smile Да , ама аз и да си викам 'Простак' няма кой да ме разбере  Blush

# 102
Софи ,хахаха , тази тема не съм я чела .Колко време се чудех коя тема е за 'муните' ,няма да разказвам ,но бързо се усетох ,че ще е някаква смешка Simple Smile Да , ама аз и да си викам 'Простак' няма кой да ме разбере  Blush
Контеса ,темата е много готина,но за Муньовците също е много забавна,струват си четенето  Laughing

# 103
  • вятър в маслините, вятър над хребета
Нищо не готвя аз, но така съм си целогодишно Laughing От вчера усърдно зобя череши, днес разнообразих със супа.

# 104
Нищо не готвя аз, но така съм си целогодишно Laughing От вчера усърдно зобя череши, днес разнообразих със супа.

Aхаа, признай си бързо кой ти я сготви???

Общи условия

Активация на акаунт