ПРИЛИВ И ОТЛИВ / MedCezir и след това - екипа, Серенай и Ча * ТЕМА 185

• 29 984
  • 741
  •   1
Отговори
# 705
  • близо до брега на морето
Ренко Heart Eyes Hugма с Ивчето сте с нови премени бе Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes
Аз ще чакам мърдащи Laughing

# 706
Ренко Heart Eyes Hugма с Ивчето сте с нови премени бе Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes
мърдащи като излезе някое видео  Joy Joy Joyзасега само такова има  Crazy Crazy Crazy

# 707
  • Яко в Матрицата...

Нямам търпение, Мими Heart Eyes, много ме кефи и мен в този си вид... Баръшчо Crazy Crazy Joy Joy Joy Joy Joy

# 708
  • Яко в Матрицата...

Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

# 709
https://scontent-fra3-1.xx.fbcdn.net/hphotos-xfa1/v/t1.0-9/11781693_1472904509694083_1522689172870723028_n.jpg?oh=03bab9da34608ed8e159b087dc025cf2&oe=56501657

hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha и какво?  Thinking

Ти пък как какво - този е със същата шапка и блуза, снима се с Чачо, после с х, значи има ВНЛ  Naughty Naughty

Не демек бу  newsm78 newsm78

демек, че изживяват огромна любов, ама се крият  hahaha hahaha hahaha от времето на АФК не могат един без друг!  Naughty Naughty hahaha hahaha hahaha
На някои хора не им стигна, че писаха в другата тема под друг ник, ами сега се сетиха,ч е има опция за анонимност и решиха да я използват.  hahaha hahaha hahaha

Да ви имам абревиатурите, яяяяя   Joy Joy Joy   Мерси за разяснението  Peace

Скрит текст:
Няма лошо ,че са били на едно и също място по едно и също време  Peace  И да се срещат  - лошо ли е- колеги са .  Даже е хубаво !  Peace

Някой познава ли този актьор?  Joy Joy https://pbs.twimg.com/media/CLf2DUWVAAAUukk.jpg
Писали са в Т, че е бил на сета на Delibal?  Joy

Crazy Crazy Crazy

Игра в Север Юг, бащата на Къванч Peace

Мустафа Ашкъран  . И в "Листопад " игра .  Добър актьор е  Peace

Мими,  Hug Hug Hug  

Последна редакция: пн, 03 авг 2015, 20:19 от daniela.qnkova

# 710
  • Яко в Матрицата...
Скрит текст:

# 711
 Ивето я нЕма и оттатъка ще изпопадат................ Mr. Green нЕкой да им помогне  Mr. Green щот аз немога................ Embarassed Трябва им нова тема........................ hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha

# 712
Ивето я нЕма и оттатъка ще изпопадат................ Mr. Green нЕкой да им помогне  Mr. Green щот аз немога................ Embarassed Трябва им нова тема........................ hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha

Hug Hug Hug Hug Heart Eyes Heart Eyes Бойче, има тема, я  Joy Joy Joy ама искат линка  Joy Joy Joy Joy
Джадъ я пусна и изчезна  Crossing Arms Crossing Arms Crossing Arms Joy Joy Joy

# 713

много красиви яяяяяяяяяяя  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

Скрит текст:

Този е ходил на сета. Пише, че било горещо много  Joy Joy Joy ама времето има предвид  Joy Joy Joy

# 714

Hug Hug Hug Hug Heart Eyes Heart Eyes Бойче, има тема, я  Joy Joy Joy ама искат линка  Joy Joy Joy Joy
   Hug Hug Hug Hug  Не е петък за да отпраши за морето.................. Mr. Green де ли отиде.............. Thinking  Crossing Arms

# 715

Hug Hug Hug Hug  Не е петък за да отпраши за морето.................. Mr. Green де ли отиде.............. Thinking  Crossing Arms

то не и пречи, че не е петък  ooooh! ooooh! това пътя до морето з анищо го няма вече бе  hahaha hahaha hahaha

ако имате съмнения, не познавате Чачо или пък Лейля  Joy Joy надписали са ги  hahaha

# 716

Mr. Green Mr. Green Че да гледат, кво искат и на ЛС ли да им я пращам  hahaha hahaha hahaha hahaha

# 717

Mr. Green Mr. Green Че да гледат, кво искат и на ЛС ли да им я пращам  hahaha hahaha hahaha hahaha

rotfImbo rotfImbo rotfImbo rotfImbo rotfImbo rotfImbo Теб нали те нямаше............. hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha

# 718
Що няма инфо за ВНЛ-то бе   Rolling Eyes Rolling Eyes Очаквах тук ANONYMOUS да носят от 9 краденеца вода, то нищо  Sick Sick hahaha hahaha hahaha hahaha
Ама голям майтап тая... потребителка, вярно ли си мисли, че остава... анонимна  hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha

# 719
Чакай и аз без да се крия  Mr. Green Mr. Green

Whistling Whistling hahaha hahaha hahaha hahaha

Общи условия

Активация на акаунт