ПРИЛИВ И ОТЛИВ / MedCezir и след това - екипа, Серенай и Ча * ТЕМА 185

• 30 044
  • 741
  •   1
Отговори
# 510

от сета било  Grinning

# 511
що нищо не казахате за часовника, яяяя Mr. Green Mr. Green Joy Joy Joy Joy

Йълдъръм Тюркер ми е световно непознат  hahaha hahaha hahaha Дано е с резкрепостено мислене  Blush

Нищо впечатляващо няма в биографията му http://sinematurk.com/kisi/2422-yildirim-turker/  Whistling Whistling
Дано си струва голямото чакане и голямата подготовка на този филм  Peace

# 512
  • Яко в Матрицата...

Йълдъръм Тюркер ми е световно непознат  hahaha hahaha hahaha Дано е с резкрепостено мислене  Blush

Много е дребен, часовникът... Чак гейски не ми се вижда, а олд фешън Joy Joy Joy

# 513
  • Пловдив
И не на последно място да допълня,че много ми хареса новата му партньорка! Има нежно и жествено излъчване и двамата са ужасно сладки!  Laughing  Mr. Green

# 514

Йълдъръм Тюркер ми е световно непознат  hahaha hahaha hahaha Дано е с резкрепостено мислене  Blush

Много е дребен, часовникът... Чак гейски не ми се вижда, а олд фешън Joy Joy Joy

Олд фешън бил  hahaha hahaha hahaha  Направо си е олд смешЪн  Mr. Green Mr. Green hahaha hahaha hahaha
Ама го ползват против уроки  Whistling Whistling

# 515
  • Яко в Матрицата...
И не на последно място да допълня,че много ми хареса новата му партньорка! Има нежно и жествено излъчване и двамата са ужасно сладки!  Laughing  Mr. Green

Heart Eyes  Heart Eyes  Така е, много са сладки и дано историята наистина е хубава Hug

# 516

Йълдъръм Тюркер ми е световно непознат  hahaha hahaha hahaha Дано е с резкрепостено мислене  Blush

Нищо впечатляващо няма в биографията му http://sinematurk.com/kisi/2422-yildirim-turker/  Whistling Whistling
Дано си струва голямото чакане и голямата подготовка на този филм  Peace

Ще си струва  Party Party Party

# 517

Олд фешън бил  hahaha hahaha hahaha  Направо си е олд смешЪн  Mr. Green Mr. Green hahaha hahaha hahaha

Че кой ти гледа часовника бе......................... smile3534 smile3534 smile3534 smile3534   

# 518

Heart Eyes  Heart Eyes  Така е, много са сладки и дано историята наистина е хубава Hug
   Дано.............. Praynig Praynig Praynig    Барабаните как му ходят   ...................... Heart Eyes   А ся представете си мотора................... Crazy Crazy Crazy Crazy Crazy Crazy

# 519
# 520

Че кой ти гледа часовника бе......................... smile3534 smile3534 smile3534 smile3534   

аз, всичко гледам  Whistling Whistling
нагоре- надолуууу  Blush Blush

# 521
За тези които харесват Али

# 522
Много ми прилича на някого, но не мога да се сетя на кого, пфууу Rolling Eyes

# 523
Оригиналните фотки  Crazy Crazy Crazy Crazy Peace

# 524
  • Яко в Матрицата...
Оригиналните фотки  Crazy Crazy Crazy Crazy Peace

Общи условия