ПРИЛИВ И ОТЛИВ / MedCezir и след това - екипа, Серенай и Ча * ТЕМА 185

• 30 087
  • 741
  •   1
Отговори
# 555
И какво е по-различно от снимките на които я свързваха с Чачо  Thinking Thinking Thinking

Ами липсата на красота   Whistling Whistling

# 556

Много са сладки, наистина ще са страхотна двойка Heart Eyes Heart Eyes Но според написаното ще са Баръш и Фюсун, студенти в университет и ще пресъздадат тяхната любовна история  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Много добре изглежда Ча... и с тия татута Crazy Crazy Crazy

Crazy Crazy Crazy #Crazy #Crazy #Crazy Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

Ех...луд да стене човек... #Crazy То, се очакваше да е супер...но чак пък толкоз да му отива този стил...жесток е  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Любимият и мой стил- за мъж  Crazy Crazy Crazy

Привет ви Hug

# 557
И какво е по-различно от снимките на които я свързваха с Чачо  Thinking Thinking Thinking

Ами липсата на красота   Whistling Whistling

Красотата сега е в татута,гривни,пръстени и дано с някой Харлей Дейвидсън  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

# 558
Скрит текст:

Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug

Страхотен е  Crazy Crazy Crazy Crazy и с тези немирни къдрички  Crazy Crazy Crazy Crazy Crazy и зад барабаните  smile3544 smile3544 smile3544 smile3544 smile3544 smile3544 smile3544 smile3544 smile3544 smile3544 smile3544 smile3544 smile3544
И като двойка са сладки  Peace
И аз мисля, че Чачо и Серенай са имали вземане-даване  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes и вече след снимките всеки е поел по пътя си. В последната серия толкова тъжни изглеждаха, все едно се сбогуваха  Cry
Особено последният им танц наистина беше много тъжен, точно като сбогуване. И аз съм сигурна, че изживяха нещо - сраст, любов - те си знаят. Много ги харесвам и съм благодарна, че ни подариха Ямира и тяхната завладяваща любов.  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes
А снимките на Чачко и Серенай бяха в пъти повече  Wink

# 559
Скрит текст:
Да не остана и аз назад  Wink
Не знам дали може да се твърди по една снимка дали двама са гаджета или не, според мен - не може. Не знам какви са отношенията между тези двамата, а и честно не ми е работа и не ме вълнува.
Чудила съм се обаче много пъти дали е имало нещо повече между Ч. и С. Ако не - то тогава са изключителни артисти(а и двамата са млади и красиви, лесно могат да изиграят страст). Все си мисля, че ако бяха и/или все още са заедно все щяха да излязат доста категорични доказателства за това. За мен всички техни снимки, които съм виждала не са доказателство. Дано не съм засегнала някоя от вас!
По принцип не си мъча главата с такива въпроси, а се кефя на това например...
Heart Eyes

# 560
  • Яко в Матрицата...

Heart Eyes

smile3521 smile3521 smile3521

# 561

Е, то това сега започва   Mr. Green Mr. Green

# 562
Сега е времето да припомня колко и защо харесвах Серенай.  Mr. Green Да, сладка е на моменти  Mr. Green да, щура и цветна е, а аз харесвам много такива хора, без значение дали са красиви, успели и т.н., да, харесвах ги с Чачо като двойка, да, ЯМира са ми все така любимци....  но най-много я харесвах за да дразня ония които я плюеха за всяка нейна крачка, сцена, снимка  ooooh! ooooh!
За удоволствието от това мога да махна и ЯмОр, че дори и Чаатай от подписа си.  Peace Peace

И да, вярвам, че по едно време си лягаха с Чачо.  Whistling Whistling и се надявах тя да е, ама не е.  Peace
Не съм уточнявала все пак за облога   Whistling Whistling така, че до 13-и ноември, че и по-нататък има време  hahaha hahaha hahaha hahaha

Сега обаче ми стана Sick Sick  Не може трезво мислещо същество да замени Чаатай с тоя Ушак  Sick Sick Sick

+ 1 Peace

Иве Hug Аз пък прочетох, че снимките са стари и са от рекламата за Мави в Бодрум Peace Пишеше също, че снимките умишлено са пуснати точно сега и молят феновете да не се връзват и правят спекулации  Peace
Аз не вярвам да имат връзка  Peace....но и да имат- няма да спра да харесвам Серенай по- малко Heart Eyes
Peace
За червеното- да, разликата м/у двамата е от тук до небето...и точно затова не вярвам да имат нещо повече от служебно- приятелски отношения  Peace

# 563
Скрит текст:

Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug

Страхотен е  Crazy Crazy Crazy Crazy и с тези немирни къдрички  Crazy Crazy Crazy Crazy Crazy и зад барабаните  smile3544 smile3544 smile3544 smile3544 smile3544 smile3544 smile3544 smile3544 smile3544 smile3544 smile3544 smile3544 smile3544
И като двойка са сладки  Peace
И аз мисля, че Чачо и Серенай са имали вземане-даване  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes и вече след снимките всеки е поел по пътя си. В последната серия толкова тъжни изглеждаха, все едно се сбогуваха  Cry
Особено последният им танц наистина беше много тъжен, точно като сбогуване. И аз съм сигурна, че изживяха нещо - сраст, любов - те си знаят. Много ги харесвам и съм благодарна, че ни подариха Ямира и тяхната завладяваща любов.  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes
А снимките на Чачко и Серенай бяха в пъти повече  Wink

ади и аз да кажа.  Joy Joy И да са имали нещо, то приключи много отдавна.  Peace Последния танц и края на сериала нямат нищо общо.  Peace Всичко беше приключило по това време.  Peace
И Вени, те Керем и Серенай тепърва започват връзка, снимките може да станат много пъти в повече.  Peace hahaha hahaha hahaha

Скрит текст:
Да не остана и аз назад  Wink
Не знам дали може да се твърди по една снимка дали двама са гаджета или не, според мен - не може. Не знам какви са отношенията между тези двамата, а и честно не ми е работа и не ме вълнува.
Чудила съм се обаче много пъти дали е имало нещо повече между Ч. и С. Ако не - то тогава са изключителни артисти(а и двамата са млади и красиви, лесно могат да изиграят страст). Все си мисля, че ако бяха и/или все още са заедно все щяха да излязат доста категорични доказателства за това. За мен всички техни снимки, които съм виждала не са доказателство. Дано не съм засегнала някоя от вас!
Heart Eyes

Бела  Hug Hug На мен не ми пука кой с кого е, но много често се поставя под въпрос професионализма на актьорите. Това много ме ядосва особено когато става дума за Чачо.  Peace Аз съм казвала много, много пъти, че не мога да се прехласвам по жени актриси, не само турски, ами всякакви. Загледах АФК и ПО само заради Чачо. Да, сериала им се получи, ако не  бяха някои безумни (според мен) идеи на Едже можеше да бъде даже много по-добре.  Peace Но така го измислиха, така го направиха.  Peace

Според мен не трябва да се смесва реала със сериала.   Peace Joy Joy Joy Joy Те са големи хора, могат да си ходят с когото искат.  Joy Joy Явно Серенай е видяла нещо в Ушко. Както е писала Ренка - каквото и да има между тях, нека са щастливи.  Hug Hug Hug Hug

Последна редакция: нд, 02 авг 2015, 20:24 от Ани (Aniska)

# 564
Сега е времето да припомня колко и защо харесвах Серенай.  Mr. Green Да, сладка е на моменти  Mr. Green да, щура и цветна е, а аз харесвам много такива хора, без значение дали са красиви, успели и т.н., да, харесвах ги с Чачо като двойка, да, ЯМира са ми все така любимци....  но най-много я харесвах за да дразня ония които я плюеха за всяка нейна крачка, сцена, снимка  ooooh! ooooh!
За удоволствието от това мога да махна и ЯмОр, че дори и Чаатай от подписа си.  Peace Peace

И да, вярвам, че по едно време си лягаха с Чачо.  Whistling Whistling и се надявах тя да е, ама не е.  Peace
Не съм уточнявала все пак за облога   Whistling Whistling така, че до 13-и ноември, че и по-нататък има време  hahaha hahaha hahaha hahaha

Сега обаче ми стана Sick Sick  Не може трезво мислещо същество да замени Чаатай с тоя Ушак  Sick Sick Sick

+ 1 Peace

Иве Hug Аз пък прочетох, че снимките са стари и са от рекламата за Мави в Бодрум Peace Пишеше също, че снимките умишлено са пуснати точно сега и молят феновете да не се връзват и правят спекулации  Peace
Аз не вярвам да имат връзка  Peace....но и да имат- няма да спра да харесвам Серенай по- малко Heart Eyes
Peace
За червеното- да, разликата м/у двамата е от тук до небето...и точно затова не вярвам да имат нещо повече от служебно- приятелски отношения  Peace

не се знае снимката откога е, но онази в кафето си беше от Истанбул.  Peace И сега каквото и да си говорим, Серенай доста му се радваше на Ушко.  Joy Joy Joy
Освен това на тази последната снимка, Ушко много свойски си е сложил ръката зад Серенай  Joy Joy Joy
Аз мисля, че може да са заедно, но може и да не са. Това, което знам е, че Чачо и Серенай не са заедно отдавна.  Peace

# 565
Много ми прилича на някого, но не мога да се сетя на кого, пфууу Rolling Eyes

На мен на тази с барабаните ми прилича на Джон Сноу и спокойно септември може да го смени в троновете Joy Joy Joy Joy

# 566

точно и аз това написах  hahaha hahaha hahaha

# 567

+ 1 Peace

Peace
С това последното и аз съм съгласна  Mr. Green Mr. Green

# 568
Много ми прилича на някого, но не мога да се сетя на кого, пфууу Rolling Eyes

На мен на тази с барабаните ми прилича на Джон Сноу и спокойно септември може да го смени в троновете Joy Joy Joy Joy

това заради къдриците  hahaha hahaha ако знаеш аз как искам Чачо да се снима в троновете  Crazy Crazy Crazy Crazy Crazy Crazy Може сега, ако Джон е мъртъв да вземат Чачо.  Joy Joy Joy

# 569

точно и аз това написах  hahaha hahaha hahaha

Още ще има  Peace Sick Sick hahaha hahaha hahaha hahaha 

Общи условия

Активация на акаунт