Ваканцията след ПЪРВИ клас! :) - 2 тема

• 31 009
  • 416
  •   1
Отговори
# 135
  • Перник
Да са живи и здрави всички рожденици!

И ние бяхме малко извън цивилизацията, хубаво беше, но отпуската ми свърши  Sad Калоян брои дните до началото на учебната година, ама не, че толкова му се учи, просто иска да си види приятелите. Чете книжки, които сам си избира, а в последните дни преоткри списанието "Колите", което купувахме преди няколко години като беше фен на Макуин. Сега си чете комиксите и му е много забавно  Simple Smile

# 136
  • Sofia
Сиси, честит пораснал младеж! Да жив и здрав!   bouquet

Моето има по-малко време за четене тук (в Сандански сме), нали не е такава жега, че да ни държи вкъщи и миткаме много навън, та като се приберем и на обяд, и вечер заспива щом легне.
Иначе, чете това книжле-тухле:

# 137
  • София
Изпуснала съм ви момичета, никакво време нямам този месец, та все на старата тема си сидях, а вие вече сте се преместили  Joy

И ние се върнахме от почивката, пробвахме Черноморското крайбрежие на Турция - хич не е зле. Но си е като село с плаж.

Ученикът сметна, че му остават още само 3 седмици ваканция, а нито една книга от списъка не е прочел. Почна Патиланци, но му стана скучна - все свършвало по едно и същи начин - баба Цоцолана напердашвала Патилан. Сега чете Пипи дългото чорапче, но и там нещо прогресът е доста бавен. Уфф, май така ще си останем.

Мисля вече да почвам с пазаруването, че миналата година в последния момент всичко направихме и беше много изнервено положението. Анзуци няма никакви (всичко изпокъса), на блузите са му късе ръкавите, есенното яке също не става вече, може и още един чифт дънки, че поне това си има... списъкът е безкраен. Чакам някаква родителска среща да организират, но нашето училище не е много популярно с този вид събития, та нямам големи надежди нещо да се случи преди 15 септември. Записан е и на частна занималня, и там трябва да видя как ще са нещата. И на футбол допълнително ще ходи.. трябва ми някакъв план за логистиката.  newsm78

Отвориха ли го този Музейко или не? Някой посети ли го?

Поздрави на всички!   bouquet

# 138
  • ГОре на черешата...
Добро утро!
Днес нашият по-малък син става на 8 години - как бързо тече времето - едно голямо, прозрачно бяло и бузестото бебе днес вече е момче...нека ни е здрав и щастлив!

# 139
  • Голямата Мушмула ¯\_(ツ)_/¯
Мари-ета, да ви е жив, здрав и палав. и много да ви радва  Hug

нашето момче е на горско училище и е много доволен  Laughing значи и аз съм доволна  Hug

# 140
  • София
Уфф, вчера установих, че единият от моите льольовци си е затрил ваканционната книжка. Сега ще търся да купувам нова.

Да са живи и здрави всички рожденници! Дано съберете деца за купона - на нашия беше само едно дете.

st. Dobri, благородно завидях на твоето момче, сигурно е супер приключение  Peace

# 141
 Laughing вчера са се качвали от Боянската църква до боянското езеро. имало е и още занимания, но нямаше сила, милият, да обясни  Laughing
заспа в 20:30 - не помня от кога не е лягал толкова рано Simple Smile

# 142
Здравейте!
Моя син се прибра най-накрая (в Неделя след обяд) и вчера цял ден се гушкахме тримата (тати е на работа). Малката толкова му се радва, че душа не ми даде да ги отделя и да го карам да върши каквото и да е, свързано с училище. Сега ми чете "Приказки по телефона" (не му върви никак) и после малко от "Голямата ваканция" и за днес - стига.
Обещала съм му да го водя на кино и по ваши препоръки исках да е "Отвътре навън", но той като си е харесал "Миньоните".... Някой има ли отзиви за него?
mari_eta, честит ти рожденик - много здраве и шестички.  Peace
Тази година нямахме проблеми с деца за рождения ден (05.07.) - беше поканил почти целия клас и почти половината деца от площадката - дойдоха 20 деца - беше голяма веселба.  Party Миналата година бяха само 8 - шест от площадката (другите ги нямаше в града) и две от градината (които си останаха приятелчета и тази година пак дойдоха).  Rolling Eyes

# 143
и двата филма са супер Simple Smile ще ви харесат  Peace

# 144
  • В светлината на слънцето
Мариета, честит рожден ден на Анди! Да си изкарате много весел празник, а момчето да расте все така умно и любознателно! Hug
Добри, благородно завидях на детето за приключенското училище. Страхотно звучи! Peace
Деси, и двата филма са хубави, както вече са ти писали. "Отвътре навън" е обаче ориентиран повече към кандидат пуберите. Моят обаче много го хареса. Peace За мен лично това е по-добрият филм, чисто професионално погледнато (сигурно ще вземе Оскар). Peace
Ей, времето лети, ваканция не остана. Grinning Обмислям евентуално да му организирам изненада - повторение на рождения ден в училищно време, за да може поне веднъж да го отпразнува с деца. Малко ми е съвестно, защото на кака му от малка рождените дни са били по клубчета, с много деца, веселби, а той милият не е имал още такъв рожден ден. А на нея как ли не сме празнували - включително и в училищната стая с клоуни-аниматори, със специалното разрешение на директорката. Ще видим обаче как ще тръгне годината и дали ще успеем да се организираме. Thinking

# 145
  • София
В неделя бяхме на рожден ден на съученичка. И макар и само 8 дечица си изкараха много весело.
Та и на мен ми стана тъпо, че рождения ден, като е през лятото и той обикновено не е в София, та дори и малко дечица не събираме.

# 146
  • София

Мари-ета, много щастие на порасналия мъник... Наистина, колко бързо лети времето... Искам... още...

# 147
  • София
Да пожелая и тук
Честит Рожден Ден на твоето момченце, Мариетче!
Да е жив и здрав!

При нас кипи подготовка за предстоящия РД следващата седмица.
Торта със Сето Кайба  ooooh! от Ю-Ги-Йо ... едва намерих такава.
До края на седмицата ще са налични и всички подаръци.

Вчера ходих училището да му взема униформата.
Програмата му за уч. година с допълнителните дейности ще е фул - по два пъти в седмицата ще ходи на народни танци, шах и фехтовка, а три пъти - на карате. Иска и на плуване  Crazy , но ще го водя, когато имам време.

С книжките за лятото почти сме приключили. Останаха ни само приказките на Андерсен и братя Грим, като първата я чете в момента и има реален шанс до 15 септември да се справи с всичко.
Направо не ми се вярва, че доста съмнения имах, че ще успее.

# 148
Скрит текст:
Да пожелая и тук
Честит Рожден Ден на твоето момченце, Мариетче!
Да е жив и здрав!

При нас кипи подготовка за предстоящия РД следващата седмица.
Торта със Сето Кайба  ooooh! от Ю-Ги-Йо ... едва намерих такава.
Скрит текст:
До края на седмицата ще са налични и всички подаръци.

Вчера ходих училището да му взема униформата.
Програмата му за уч. година с допълнителните дейности ще е фул - по два пъти в седмицата ще ходи на народни танци, шах и фехтовка, а три пъти - на карате. Иска и на плуване  Crazy , но ще го водя, когато имам време.

С книжките за лятото почти сме приключили. Останаха ни само приказките на Андерсен и братя Грим, като първата я чете в момента и има реален шанс до 15 септември да се справи с всичко.
Направо не ми се вярва, че доста съмнения имах, че ще успее.

Peace при нас можеше да се даде снимката на флашка и в сладкарницата да я направят върху тортата  Peace

# 149
  • София
Не съм знаела  Embarassed
Ама за друг път си запазвам правото  Wink

Общи условия

Активация на акаунт