Ваканцията след ПЪРВИ клас! :) - 2 тема

• 31 023
  • 416
  •   1
Отговори
# 120
  • Sofia
Благодаря ви за вниманието и пожеланията, момичета!  Hug
Лулу, жив и здрав да ти е порасналият младеж!  Hug
mmm, за тематиен идея си нямам, но иначе в стор, бг има доста варианти за момичешки подаръци... пъзели, разни креативни...

Ние днес спретнахме багажа, утре ще оправим малко къщата и в петък сутринта потегляме с Гушкан... този път не на жеги, а на лято. Simple Smile
Вчера получих някои от покупките си, утре пак, много съм доволна!  Simple Smile

# 121
  • В светлината на слънцето
Благодаря, момичета. Hug
Енита, честита да е Яна. Жива, здрава, щастлива и сбъднала всички свои мечти, дори и най-смелите. Hug
mmm, с баскетбола съм на Вие, та идея не мога да дам. newsm78
Да ви призная, голям резил. Embarassed Вчера баба им решила да ги попрепита не само устно, а и писмено. И ти да видиш, заспалата им майка ( Embarassed Embarassed Embarassed) забравила да купи тетрадки. Срам, срам, срам... Embarassed Embarassed Embarassed

# 122

И да попитам за идея за подарък на съученичка за 20-30лв.
Девойката играе баскетбол, но си има топки и прочие.
Някакви аксесоари, тематични ?
И да не са дрехи.
Дори не знам, кога бих могла да взема подарък. Приемам всякакви идеи.

Можеш да вземеш шалче, диадема и брошка/ има много сладки с черешки, калинки и други детски мотиви/+ 1-2 книжки . Говорих с приятелка с  момиченце и тя ми сподели, че тези аксесоари са желан подарък и винаги намират приложение. Послушах я и на два пъти правихме такъв подарък. Аз не можах да измисля допълнителен аксесоар и затова включих книжките, но ако ти измислиш нещо като малка чантичка за през рамо или нещо подобно пак става.
Сподели като направите избора, защото и на мен момичешките подаръци са ми трудни.

# 123
Добри, имам приятелка, която си пусна детето на лагер с колелета с тази фирма. Дъщеря и се върна очарована.

# 124
  • Голямата Мушмула ¯\_(ツ)_/¯
Добри, имам приятелка, която си пусна детето на лагер с колелета с тази фирма. Дъщеря и се върна очарована.

благодаря  Hug
той беше на въжения парк с тези момчета и момичета и не искаше да си тръгва. много внимателни, много мили, а в същото време държат и на дисциплина и ги пазят.
записан е вече, как ще бъде ще се разбере след понеделника  Peace

# 125
  • София
Днес синковецът става на 8 години, почерпете се за негово здраве.  Hug

Да са ни живи и здрави и останалите рожденици!  bouquet

# 126
Да е жив и здрав, щастлив, ученолюбив и да не забравя да прави и пакости от време на време!

# 127
  • Голямата Мушмула ¯\_(ツ)_/¯
поздравления и от мен Simple Smile

да са ни здрави децата, всичко друго може да се поправи  Hug

# 128
Здравейте!
Честито на всички рожденици, които съм пропуснала! Много здраве и повече шестички. Simple Smile
Днес моето братче има рожден ден.  Peace
Матей съм решила да го препитвам като се върне от Плевен - на гости на баба си и дядо си е до края на седмицата. Трите седмици до началото на учебната година - с това ще се занимаваме. Той по малко се упражняваше, преди Август месец, защото реших, че времето за почивка със семейството (предните две седмици) ще го изкараме само в почивка и даже четенето на книжка остана малко на заден план.  Rolling Eyes

# 129
  • В светлината на слънцето
sise, честит рожден ден на момчето! Да расте здраво и щастливо!  Hug
desi, честит рожден ден и на твоето братче! Hug

На моите това лято им позакъсня ваканцията заради непредвидените случки. И без море останаха пак по същата причина. Но за сметка на това се наиграха на воля. Grinning Аз така я разбирам ваканцията - с игри от сутрин до вечер. После цяла учебна година има да учат. Peace

# 130
  • ГОре на черешата...
Сисето, ЧРД на порасналото ти момче - да е здрав и щастлив му желая  bouquet!

При нас нищо необичайно - Голямата ваканция е приключена, надлежно попълнена, прочетена, оцветена, всички хартиени модели са прибрани в кутията, че ще се носят на госпожата Mr. Green Чете Пипи, харесва му, всеки ден двамата навъртаме поне по 10 км с колелетата и днес е много нещастен, защото вали.
Та така, вижда се краят на ваканцията, а как не ми се ще...

# 131
  • Русе
Относно въпроса за подарък на момиче, моето момиче и приятелките й много се радват на чанта или портмоне, особено на онези чанти за оцветяване, които ги има евтиния вариант в Джъмбо, а скъпия в "Хиполенд".

# 132
  • София
Честит Рожден ден, на момчето на sise_to.

Благодаря за отговорите за подарък. Поогледах се около работа.
Харесах едни чантички на бухалчета. Харесаха ми и други в Oringe.
Довечера ще обсъди и ще решим, това ли ще е или игра.

# 133
sise_to, Честит Рожден Ден на голямото ви момче ! Нека е здрав, ученолюбив и устеремен   bouquet

Лулу, и Моренка, честито и на вас   bouquet

На нас ни остават по малко от 10 дни преди започването на учебната година и сме в  подготвителна фаза. Продължаваме с математика ,четене и писане всеки ден по час -два и изместваме режима повече към учебен. Осъзнавам ,че в тази тема повечето деца за 2и клас на на около 8 години ,а нашето дете е всъщност най-малка ,защото е набор 2008 (юни) ,които в Б-я ще са в 1ви клас тепърва.

Последна редакция: сб, 22 авг 2015, 18:09 от Анонимен

# 134
  • София
По някакъв начин съм ви изтървала съвсем... повече от две теми. Поздрав от мен, пък аз се връщам да чета.

Общи условия

Активация на акаунт