Ваканцията след ПЪРВИ клас! :) - 2 тема

• 30 958
  • 416
  •   1
Отговори
# 345
  • София
Честит рожден ден на дъщерята на Морена!
Пожелавам здраве, новите книжки мама ще ги купи. Wink

Мира, пиши на лични за срещата.

Мариета, тълкованието ти е тотално погрешно.

# 346
  • Варна
Привет, момичета Simple Smile
Тази сутрин разговаряхме с директорката на училището. Както се очакваше - никаква възможност да се премести класа в по-нормална стая. Много се афектирах, като ми каза, че те били "малко бройки". Казах й, че за тях са бройки, а за нас са нашите деца! И аз няма да оставя собственото си да се "обучава" в класна стая, в която няма въздух за дишане и място за елементарно движение! Отделно я разкритикувах, че никой от ръководството не счете да ни уведоми, че отново подменят учителката на класа. Усетих от нея някаква неприязън към новата ни класна ("свалила" я била от зам. директорския пост и я направила "обикновен" учител). Общо взето в един момент разговорът стана доста неприятен, казах, че няма да оставя детето в такива условия и искам да я преместя. Тогава тя рязко смени тона и каза просто да избера при кой у1ител от другите втори класове искам да запиша детето. Имало места, ние да изберем, не искала да загуби такова дете и т.н. И така - накратко - Мартина ще е в друга паралелка. Бях избрала тази учителка още миналата година, но тя поемаше клас без занималня и това наклони везните да я запиша при другата, която така и не ни стана класна...
Та така - да видим как ще се развият нещата от тук нататък... Стискайте палци Simple Smile

# 347
  • ГОре на черешата...

Ами така, няма как. На работа съм, баща му - в командировка. Той е достатъчно голям и отговорен, за да се справи - облича се, взема букета/предвидливо ще му го оставя до обувките hahaha/, заключва и  тръгва. Правил го е много пъти, ще го направи и на 15-ти септември Peace.

# 348
  • Sofia
Отново благодаря на всички ви за вниманието и прекрасните пожелания за Гушкан!  Hug
Сиси, благодаря!  Hug  Остава да я пробваш тортата. Simple Smile
Dive, дано се адаптира добре Машенката в новия клас и сте спокойни!

Гушкан се сдоби с нова раница - комбиниран подарък за РД и 1я уч. ден.  Много ни харесва!  Grinning

Скрит текст:

# 349
  • Варна
Честита ви раничка, Моренка Simple Smile На Марта миналата година беше точно същата раницата (като марка и модел), но цвета беше различен. Ползвахме дъждобрана активно и като цяло съм много доволна от раничката - изглежда си много добре и сега, но дребничката получи подарък нова, тип кутия, та ще е с нея сега.
Относно адаптацията - тя има 3-4 познати дечица от ПГ (бяха заедно цяла година). Тя по принцип не е конфликнта и не е имала проблем с децата, където и да отиде. Просто ще има един период на адаптация към нови изисквания и порядки и АД ще се влоши предполагам, но каквото - такова...
А като казах "дребничката", вашите деца много ли се източиха за тази 1 година. На мен ми се струва, че моето спря да расте на ръст, а само на крак Simple Smile))

# 350
  • Стара Загора
...
А като казах "дребничката", вашите деца много ли се източиха за тази 1 година. На мен ми се струва, че моето спря да расте на ръст, а само на крак Simple Smile))

На ръст не порасна много, но на килограми..... след два месеца при баба си - трябва да го подложа на диета. От април - каквото му е подарено за рожденния ден - нищо не му става, но не на дължина, а на ширина!! Ще подменяме гардероба.

# 351
  • Sofia
Dive, благодаря, нашият десен е от тази година. Радвам се на добрите ти отзиви!  Simple Smile
А кутии имам тъкмо 3 броя, ама не щЪ да чувам и виждам такива повече.  Ако ги измислят по-леки и по-гъвкави някак - да, но сегашните варианти не просто "не ми харесват".  Тъй ги виждам аз нещатЪ.  Wink

Гушкан няма "скок" в растежа тази година (миналата или май по-миналата имаше), нормално е качила на ръст, нищо особенно, просто от миналата есен сега е минала на следващия размер дрехи и обувки.

# 352
Dive, чудесно е, че са се наредили нещата, още повече, че щом и учителката предпочиташ.
Морена, много ви е хубава раницата, честито да си я носи със здраве.
Моята е пораснала, но не много, сега е към 146 см, на крак повече, купихме маратонки 38 номер, защото 37 вече й стягаше.  Rolling Eyes

# 353
Тази вечер бяхме при ЛЛ за картата . И ние сме се източили-14см за една година и вече е 136 , но килцата са ни скромни ... Обувки 33 ,но вече взехме и едни 34.

# 354
  • София
На дължина е много издължено Врячето - не съм го мерила напоследък - ноооо... е кльоща от всякъде. А обувките му са си мънички.

# 355
При нас няма съществена разлика нито в ръста, нито е килограмите. Но от сандали 33 номер, минахме на маратонки 36 номер  Shocked Не, че са му напълно по ходилото,според мен си е за 34, максимум 35,  но от известно време младежът клони към по-големи обувки, да не му стягало  Crazy

# 356
  • sf
Ние бяхме на посещение в Пирогов. Виктор си сцепи кратуната, та го лепиха. Не е дълбока раната, но е дълга, много кръв тече. Бая се беше паникьосал, но бързо му мина, не пропусна да отбележи, че сестрата е много готина Simple Smile

# 357
  • София
Бързо оздравяване на Виктор!

И както се казва "Той е малък, но вече знае!"

# 358
  • София
Олеле, бързо да му минава!..

# 359
  • София
Бързо оздравяване на Виктор и от нас!
Яна се източи също, даже тениските с дълъг ръкав са й къси.

Купих й маратонки 33 номер, Деми майки са й- ще ги сменяме утре. Ние с баща й и блат й бяхме на екскурзия извън страната- донесохме тефтерчета, несесер , етикети - голяма радост беше Simple Smile

Купите ли здравница карта или ви я даде личния лекар?

Общи условия

Активация на акаунт