Ваканцията след ПЪРВИ клас! :) - 2 тема

• 30 938
  • 416
  •   1
Отговори
# 375
  • Варна
Simantro, прекрасна ви е раничката! Със здраве да си я ползвате Simple Smile

Добри, благодаря за информацията за скрининга! Ще минем попътно някой ден, че на очен не съм я водила никога (знам, че трябва, но не ми е дала повод да се тревожа и съм пропуснала  Embarassed).

Девойки като ви слушам за ръст/килограми/номер на обувки и съвсем си затвърдих мнението, че мойто дете не расте. Със сигурност е под 130 см (около 127-128), около 24 кг е и носи 33 номер в момента. На краката всичко й е късо. Наскоро екипи за физическо мери най-различни и все същата история - ако горната част е ок, долната късее с 3-4 пръста над кокалчето ooooh! Ако пък долната става, горната е сякаш взета на заем от мама  Laughing Ама да е здрава пък за дрехите намерихме решение - купуваме отделно горни и долни части - горни за 6-7, долни за 8-9 г и сме готови  Wink

# 376
  • Sofia
Dive, ще те изненада някой ден Машенката с "скок". Simple Smile
Симантро, благодаря!  Hug
Раницата ви е красива, със здраве да се ползва!   Simple Smile

# 377
  • София
Dive, имаме приятелка, която е с около една глава по-ниска от Алекс. И си е добре детето. Майка му е по-нисичка. Имаме и приятелка, с една глава по-висока. Разменяме си дрешки  Heart Eyes

Последна редакция: сб, 12 сеп 2015, 17:45 от Simantro

# 378
  • Sofia
Искам да ви препоръчам играта Мастърмайнд или познатата ни от детството - "Крави и бикове"
Много подходяща за възрастта на децата ни. Гушкан така се е запалила...  Grinning

Скрит текст:

# 379
Момичета, форума обърнах, докато ви намеря. Все търсех нещо със заглавие "2-ри клас"  Simple Smile
Симантро, много ви е хубава раницата, от къде е?

Моите основни покупки за есента се изразяват в дрехи. Щерката е пораснала доста - 140 см. е и нищо не й става. Имам едно питане - от къде купувате хубави и качествени обувки (за София става въпрос)?

# 380
  • София
Аз от години пазарувам от Жабата, обувките са на D.D. Step, много съм доволна.  Peace

# 381
Здравейте!
Относно ръст и кг - моя син се издължи и напълня.  Rolling Eyes
Относно номер обувки - 34 - платненките по физическо от първи клас остават и за втори.  Peace
Официално мерене и теглене ни предстои на 25-ти.  Rolling Eyes

# 382
  • София
Симантро, много ви е хубава раницата, от къде е?
От ибей е раницата, останалите неща от комплекта са оттук.

# 383
  • ГОре на черешата...
Моренка, снощи щях да пиша, но забравих - честита ви раница - нашата е на Пулс и съм невероятно доволна, тази година пак ще е с нея, не е мръднала Peace!
Днес ходихме до Варна на преглед за очите - нещата са под контрол, спокойни сме. Допреди малко обличах учебници и тетрадки, трябва да купя още малко и сме готови.

# 384
  • София
Аз пък пеглеждах есенни дрехи. Резултат: 3 огромни плика с омалели фанелки, всичко е с окъсели ръкави...  Rolling Eyes

# 385
  • Бургас
Като казахте окъсели ръкави, децата ви как ходят облечени зимата?
Момчил миналата зима изкара само по къс ръкав. Дълъг не си спомням да е слагал. Отгоре суитшърт, есента с грейка, зимата с яке, но това само докато стигне до училището (5 мин.). То с това ритане на топка и в дъжд и в пек, няма как да му е студено. Миналата година спортните му обувки издържаха максимум месец. Топките и те толкова.
Иначе за размерите - 145см, около 40 кг. и 37 номер обувки. Миналата година минахме на мъжката номерация - XS.

# 386
Момичета, форума обърнах, докато ви намеря. Все търсех нещо със заглавие "2-ри клас"  Simple Smile
Да, то и аз предложих да сменим заглавието, но май трябва да се пипне от модератор, че е изтекло времето за корекции. Няма да можем за три дни да изпишем тази тема, от месеци ни е.
Иначе за обувки доскоро купувах и бях много доволна от аутлета на Колев и Колев на една пряка на Пиротска, миналата година по това време се сдоби с маратонки, обувки и кецки общо за около 40 лв., но сега установихме, че асортиментът им е основно до 35 номер, е има официално 37-38, но почти никакъв избор, подозирам, че тези номера се разграбват бързо при получаването им може би и не само за деца...То и аз нося същия и ако имах възможност да ходя на работата с по-спортни обувки не бих се колебала.
МММ, много благодаря за поздрава! Забравих да спомена, че вчера се запознахме, а тя е една чаровна и мила! Между другото не е лошо като идея да си направим обща среща с децата, поне за мамите от Сф, искате ли?

# 387
130см/27кг. Обувки 32.
Диве очакваше се подобно нещо за вашето училище, още миналата година. Не съм учудена. Ще се избият за тази сграда с МГ-то. Но и държавата и общината нехаят. Може с новия устройствен план да се отвори някой общински парцел и най-после да вземат да ви разделят.

# 388
  • Sofia
За 15ти ще гледам да сме с нова тема. Нали тъкмо тогава ще "сме" "2ри клас".  Wink
Издирвалите ни... ако сте писали в темата, автоматично ви излизат "нови отговори" по нея и няма начин да ни изгубите. Съостветно виждате и поста ми с линка към новата тема.  
Ако пък нямате какво да кажете (докато проимате), има опция "Известия" - като ги включите, ще ви излизат пак отговорите, към "известия" (знаменцето), та пак няма как да ни изтървете.  Wink

Мариетка, много се радвам и на твоите отзиви, благодаря!  Hug

Моята още от есенно време (към средата) минава на дълъг ръкав. Така стои в стаята в у-ще.
Отгоре облича суитчер (да е удобен за сваляне), ако се налага и яке (което е като за английски зими). Пътуваме с транспорт и имаме и ходене.

Последна редакция: нд, 13 сеп 2015, 08:18 от Morena

# 389
  • Голямата Мушмула ¯\_(ツ)_/¯
Аз от години пазарувам от Жабата, обувките са на D.D. Step, много съм доволна.  Peace

Blush коя е жабата?
аз купувам от ибей, но стана сложно. крачето му порасна, а си остана пухкаво. вече става само с пробване Confused

Общи условия

Активация на акаунт