Въпрос за детски магазини в Смолян

• 1 195
  • 2
  •   1
Отговори
Здравейте! През август ще прекараме една седмица в Пампорово и ми се иска да отидем на разходка до Смолян, тъй като никога не съм била там. И в Пампорово не съм била.

Въпросът ми е дали там има магазини за детски трикотаж българско производство. Под трикотаж имам предвид бельо, пижами, анцузи, суичъри, чорапи, блузи с къс и дълъг ръкав. Имам много топли спомени от такъв магазин в Хисаря, където детските стоки бяха точно два пъти по-евтини от същите в София, изборът беше много голям, а качеството се оказа доста добро. Ако има такива магазини, дали мога да получа някакъв ориентир - спрямо главна улица, някакво известно място в града, което знаят всички, или друго.

Мерси предварително!

# 1
Има такъв магазин, но се намира в квартал Устово( не далеч от Смолян) незнам точно къде е разположен, защото и аз скоро разбрах за него. Ако решиш да отидеш, който и да попиташ ще те ориентира

# 2
В кв. Устово шият детски дрехи, предимно за чужбина. Не знам къде е магазинът там, но качеството на дрехите, които са ми купували за подаръци от там е средна хубост. Може би не оставят добрите неща за нашия пазар.
Има сравнително голям детски магазин с дрехи, играчки, храни + козметика и памперси на главната улица. Намира се до детската площадка със Сърничките. Преди него има магазин за обувки и заведение, където може да седнете и да гледате как детето ви играе.

Общи условия

Активация на акаунт