Морски бриз и вълнички,после бум на две чертички!Бъдещи мами над 35

• 27 873
  • 704
  •   1
Отговори
# 30
Добро да е!  Tired
Шериbouquet
Дидка-Мони , поздравления! Да си здрава, щастлива и да сбъдваш мечтите си!  bouquet
Джули , добре дошла и успех ти желая! Hug
Мамче, честита ти работа.Да ти носи удовлетворение!
Танзу ,Даре Hug Hug  И аз като Котето, не ми се мисли какво ни чака.Да са ни живи и здрави дълги години родителите  Praynig
Даре , успех!
Коте ,представих си ви с Белла гушнати на плажа- много мила картинка Hug Heart Eyes  Дай да ти видя количката,заинтригува ме  Blush
Манди, взе ли книжка newsm78   Късмет с новия доктор и в другото начинание- целта е много мотивираща, желая скорошен успех Hug
Мимче ,как сте? Наредихте ли се?  Hug
Креми ми се губи newsm78

# 31
Добро утро
Дидка, честит рожден ден     bouquet  Пожелавам ти на първо място да си здрава, много усмихната, обичана и щастлива!
Вместо закуска слагам днес една съблазнителна тортичка в твоя чест
Скрит текст:
И кафенце разбира се
Скрит текст:

Чувствам се като премазана от влак. С тези температури много малко успяваме да спим вечер  Rolling Eyes  Вчера беше 41 при нас, днес го дават още по горещо  Shocked

# 32
Дидка, много късмет, здраве и любов! Нека се сбъдват мечтите ти една по една! Обаче никога не оставай без мечти!
Препоръчвам Ипократит. При мой приятел ризултатът беше от 150 на 120 за една година. Но при хормонален дисбаланс - няма как според мен с диета само до се решат нещата. Аз бих включила плуване и акупунктура. Сега го навива ММ да почнем на плуване да ходим. Сауната със сигурност не е добре за сперматозоидчетата, а дали така стои въпросът е с парната баня?
Амстердам - следобяд ще сложа, ако не забравя ....

# 33
С кафето видях и новата тема.
Манди и аз към диетуващите.....давайте да правим група.
Даре как почиват в Надежда. Имам приятелка със записан час 20.08 за първичен.

Магнетче...какво и е на Лили? Бързо да минава.
Перу и аз така го возех моя. В една жега съм виснала чаршаф на предния десен прозорец.
Спира ме катаджия и човека Shocked. Еми....пече му на детето и реве....да неиската катастрофа да направя?  #Cussing out е разминах се с акта.

# 34
Малинов почиват, за Надежда - не знам.

# 35
  • София/Стара Загора
Дидка, честит рожден ден...жива и здрава да си, мечтите ти да стават реалност и любимите ти хора да са винаги до теб!

хоупче, Надежда почиват до 15.08

Съгласна съм за група за диетуващи...само да реша на кой точно режим ще съм, а и се замислям сериозно за фитнеса в мола до нас

Аз съм ходила при д-р Ригов (диетолог).
Скрит текст:
Преди първият опит сваалих около 17 кг с неговия режим. Изготвя го след кръвни изследвания и мерки и теглилки и според това за какво го искаш....в началото на годината пак бях - свалих около 5 кг, но спрях и аз не знам вече по каква причина....режимът го изготвя според предпочитанията ти към храните и каква е целта на свалянето на кг.....бившата ми вече шефка с негоят режим хем свали кг, хем ги задържа, защото продължава да следва основните изсиквания, хем си подобри показанията за бъбреците, защото това й беше повода...така че аз имам наблюдение само от него и съм доволна, стига да се спазва режима и предписанията му. Приема в Александровска и в МЦ Нимимед в Овча купел, аз там съм ходила...давам тел. ако искаш

МамаСа, книжка още не съм взела, че не съм се явила на листовки, ама мисля да се понапъна и да свърша тая работа до края на август и после да изпит по кормуване

# 36
  • София
Дидка-Мони, честит рожден ден! Пожелавам ти да е последния такъв без бебе  Hug Аз на толкова забременях с малчо  Heart Eyes

# 37
Дидка, честит рожден ден!   bouquet
При нас днес 9 градуса  Shocked след 36 предните седмици! Май сме изпратили жегата към Бг Simple Smile

# 38
според мен трябва мн внимателно да се подбере диетата, като се съобрази да не липсват необходими за забременяване витамини и минерали

# 39
  • Пловдив
  bouquet
Добро утро и благодаря за новата тема! Peace

Дидка,  newsm59 Здраве и усмивки!

Като заговорихте за диети...чели/чували ли сте за Високо-мазнинното хранене?То не е диета,а н-н на хранене/живот.

# 40
  • София
Добро утро и от мен Simple Smile

Дидка честит рожден ден   bouquet newsm59 Желая ти много здраве, щастие, любов, верни приятели и много-много късмет.

Аз след малко отивам на фризьор малко да ме подстрижат и после на разходка по Витошка  Sunglasses

# 41
Добро утро!
Дидка Честит Рожден Ден!
Хубав и прохладен ден на всички   bouquet

# 42
  • София
Хоупче чревен вирус.
Лале какво мазали стана...Лили стана и отиде и седна на балкона. Жорко с нея и идва и ми казва, че се е изакала.  Казвам добре. Той пак излиза и чувам: лелееее. ..
Скачам и какво да видя. ..памперсс пуснал и беба седи в локва жълто и мажееее. .аааааааа

Дидка честит празник!  Жива и здрава!

# 43
  • В полите на Пирин планина
Добро утро!
Дитка,Честит Рожден Ден!

Магнет, ooooh!

# 44
Магнет, изкарала си късмет че е била на балкона  Joy

Общи условия

Активация на акаунт