Морски бриз и вълнички,после бум на две чертички!Бъдещи мами над 35

• 27 873
  • 704
  •   1
Отговори
# 45
  • Варна
Дидка, честит Рожден ден!   bouquet

# 46
  • На остров
Добро утро !
Дидка ти си ми набор ! Честит рожден ден и много сбъднати мечти   bouquet!
Магнет голям екшън при вас. Дано се подобрите скоро.
Мистик запозната съм но не съм фен.
Според мен е важно много спорт и движение и отрицателен калориен прием. Малки порции и много вода.
Лошото е че хормоните и добавките си казват думата.
Аз има един апп на телефона ми мери стъпките гледам да не падам под 10 хиляди. Ще си взема един часовник за ръка, който ще мери и пулс и ще е много по точен, че телефона не винаги е с мен.фитбит се казва.
Мамаса   как си ти  Hug

# 47
Благодаря за новата тема, Шери! Чудесна и позитивна е както винаги. Heart Eyes
Дано донесеш много късмет на всички ни!

Честит рожден ден, Дидка!  bouquet Пожелавам ти здравето, късмета и упоритостта, за да постигнеш мечтите си!

Като заговорихте за диети...чели/чували ли сте за Високо-мазнинното хранене?То не е диета,а н-н на хранене/живот.
Мистик, аз съм на подобно хранене. Спрях почти напълно въглехидратите, изцяло захарта, бялото брашно във всяка форма и газираните напитки, заради инсулиновата резистентност. Само че наблягам на белтъчините - месо, млечни храни, плодове и зеленчуци. Вече съм минус 3 кг и се чувствам много добре. Party

МамаСа, нищо не казваш за теб. Как са резултатите от изследванията? Надявам се да са добри. Peace

Днес се очакват опасни горещини. Пазете се и стойте на сянка и хладно. Аз съм втора смяна и ще излизам баш в най-голямата жега. Но пък после съм на климатик. Sunglasses

Последна редакция: чт, 30 юли 2015, 10:29 от Мамче*

# 48
  • На остров
Мамче какво работиш ?

# 49
Уанче, в сладкарски цех съм - при тортите, пастите и сладките изкушения. Точно когато спрях захарта и сладкото, започнах работа там. И дори не съм си облизала пръстите. Sunglasses

# 50
Най сетне ви настигнах  Mr. Green....ма много бързо бягате ей  Hug
Шери, както винаги перфектна  Hug
Магнет, голяма веселба  hahaha да са ти живи и здрави
Дидка, бъди здрава и догодина с +1  bouquet
Аз снощи се правих на жена  newsm78 подстрижка, боядисване  Blush ма ММ не ма харесва с къса коса  Twisted Evil За килограмите не ща и да чувам вече, да си ме гледа дебела пък  Thinking кат е искал кокали да си ги е взел  Sick

# 51
  • Варна
Аз днес повторих изследванията... Както си и мислех, левкоцитите са вече в норми - 10,13. Обаче хемоглобина ми днес е 119...  Tired В понеделник беше 128, при долна граница 120.
И другите не са по-добре. Долу-горе същата работа:
Скрит текст:
RBC (еритроцити - бр.)                   3.76x10^12/L                M(4.6 - 6.2) Ж(4.0 -5.5)
Hgb (хемоглобин)                           119.0g/L                        М(140 - 180) Ж(120 - 160)
Hct (хематокрит)                           0.353L/L                        0.35 - 0.55
MCV (ср. обем на еритроцита)           93.9   fL                                82.0 - 98.0
MCH (ср. Hbg съдърж. в еритр. )           31.6   pg                                27.0 - 33.0
MCHC (ср. Hgb конц. в еритр.)     337g/ L                         320 - 350
RDW (девиация на ерит. р-ие)           13.8   %                                11.6 - 15.7
Plt (трoмбоцити)                                    272   x10^9/L                         140 - 440
MPV (ср обем на тромбоцита)     11.6fL                                  7.5 - 11.0
Pct (тр обем/ общ обем)                           3.20   %                                    1.2 - 4.0
PDW (девиация на тромбоцити)            14.40                               0.0 - 99.9

# 52
Дидка, честит рожден ден!  bouquet Скорошно сбъдване на мечтите ти и много здраве и хармония около теб ти желая!
Мамче, това с тази работа си е изпитание, ама пък ти си силна жена, важното е един път да влезе в съзнанието начина на хранене, поне при мен е така.
Тъййй...и аз в клуба на мекаркиите за вталяване. Мислех си, да карам детоксикациите на д-р Михайлов, обаче преди два дни, точно през нощта имах разстройство само за няколко часа, и без време се детоксикирах, не беше добра идея и английска сол да вземам. Другия път...по пълнолуние. Crazy Иначе съм лунувала много успешно, освен 90 дневната диета.
Ива Миши, винаги пишеш с такава любов за племениците си, много мило и става  Hug Hug Hug Отдавна се канех да ти го напиша, ама пусто като седна, и всичко ми се изпарява от главата.
Кали, не мисля, че хемоглобина ти е супер зле. Аз също почнах от 128 хемоглобин, и после до 108-105 ми е била най-ниската стойност, изядох сума ти цвекло, и на сок, и на салати, и накрая и желязо пих, е...оправи се като родих, но поне влязох със 118 да раждам.
Жане, откъде тоз студ при вас  Shocked

# 53
Здравейте и от мен  Simple Smile
Диди, Честит Рожден Ден!!! Бъди жива и здрава   bouquet
Мамче, как издържаш на изкушението с тези сладости покрай теб??   newsm78

# 54
Кали, и моя е много нисък. Потах докторката- каза няма страшно за бебето. Пий си хаповете, спокойствие и силна храна Simple Smile

# 55
  • Пловдив
Уанче, в сладкарски цех съм - при тортите, пастите и сладките изкушения. Точно когато спрях захарта и сладкото, започнах работа там. И дори не съм си облизала пръстите. Sunglasses
newsm10
И аз така се храних доста време и имах резултат,въпреки че не съм спазвала стриктно,а и нямам кой-знае какви кила да боря Wink Хареса ми и не ми пречеше да си ям мазни храни.Другите ме зяпаха така  Shocked  Laughing Но...му отпуснах края.А сега след К. си мисля,че от хормоните докато се нормализират ли,какво...взеха да ми стягат полите Confused Ама пак се заемам Peace

# 56
Кали, защо не пусна едно желязо? Хемоглобина не ти е супер зле - само с 1 е под долната граница. Бременните могат ли да ядат кашу? В него има много желязо.

# 57
В нечий блог преди време четох, че нисковъглехидратните диети трябва да са високомазнинни, ане високопротеинови. Мацката си беше направила труда да изрови и преведе сумати изследвания и проучвания по въпроса. Аз не щЪ диета. В момента в който ми ограничат нещо ще ми се прияде стократно повече...
Кали, вашето мъжко име обърках, Джули прекръстих на Ева...  doh smile3506 Все си мислех, че всичко ми е наред с главата в тази жега, ама май не е баш  hahaha Което ми напомня, Кали, искаш ли няколко нещица за бебчо (едно зимно мекичко космонавтче и разни гащеризончета)? Почти нови са? Не се филмирай с всякакви изследвания!
Ние сме си вкъщи. Вчера ММ като ми видя жалната физиономия (дреболина се сдоби с разстройство) рече събирай багажа, тръгваме си. Събрах го за отрицателно време, в хотела бяха така мили да ни таксуват само за фактическите дни престой (благодарение на Изабела, бяха влюбени в нея) и се метнахме на колата в 10.30 вечерта. Прибрахме се в 9 сутринта след няколко спирания за кърмене и 00. Последните 2 спирания си бяха за борба със съня, който упорито натискаше клепачите, а ние се борехме да държим очите си отворени и се сменяхме да караме на почивки...
Ваксини не е добре да се слагат когато бебка има разстройство нали така? Имам някакъв спомен, че за да се ваксинира, детето трябва да е напълно здраво  newsm78 ? Перу, вие слагахте ли ваксини вече?
Диди, ЧРД   bouquet  Heart Eyes Бъди здрава и дано скоро сбъднетемечтата си да станете поне трима  Hug
Мира, да озоровав твоя юнак! И Лили да се оправя бързо! И Лия да не се разболява повече поне до края на лятото! Сигма, ти защо не сложиш янкоя снимка в албумчето?
МамаСа, количката мисля я има на последните снимки на Бела в албумчето.
Цвети, честити ти прическа и цвят. ММ отбеляза, че имам нужда от боядисване, но ще чакам да отидем във Варна  Mr. Green Нека да пристигнем и ще се уговорим за ден да се видим Звездичке. Да видим Кали имаме ли шанс да я извадим от леглото или ще й отидем на гости неканени  Party
Мамче, ти си железна щом не се изкушаваш да хапваш  Peace
Лени, голяма обиколка! И аз ще чакам разказ по картинки  Heart Eyes
Лили, как сте с бебка? Кога летиш за Бг?
Уанче  Hug Утре е старта.  Peace  Стискаме всички палци на ръце, крака и лапички!
Елица дали не е родила? Май нямам спомен да съм мяркала неин пост... И Ава съвсем се изгуби някъде...
Пиаф, смях се с глас на разказа за детските колички в онзи блог.
Манди, айде давай да тренираме заедно!  Heart Eyes

п.п. много желязо има и в орехите и къкела (май черница му казват иначе  newsm78). Маай заедно с червени чушки (по варненски пипер  Mr. Green), пълни са с витамин цък, а той помага за усвояването на желязото  Wink

# 58
  • София
Кали хапвай кайсии- сега им е сезона.

# 59
Тук съм, още се търкалям. Имам чувството, че пак ще пренося.  Tired Не смогвам да ви изчета...

Общи условия

Активация на акаунт