Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Какви са причините за целулита?
Какво да правя, ако не използвам никакъв друг грим освен спирала и червило, но ми е препоръчан крем за смесен тип кожа с UV защита?
Какви са характеристиките на крем за смесена кожа с SPF?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Какви са причините за целулита?
-
Какво да правя, ако не използвам никакъв друг грим освен спирала и червило, но ми е препоръчан крем за смесен тип кожа с UV защита?
-
Какви са характеристиките на крем за смесена кожа с SPF?
-
Как мога да избера овлажнител, който хидратира лющещата се кожа, но не е мазен?
-
Как да приготвим разредено етерично масло и дермален разтвор на етерично масло?
и имам проблеми специално с боравенето във форума... преди се ядосвах[smilie=smile3511.gif] , но май няма смисъл.

), понеже хумата едновременно почиства, абсорбира излишния себум, почиства порите и действа противовъзпалително. Лавандулата има силен противовъзпалителен и регенериращ ефект и регулира мастната секреция (и матира кожата), а камфора леко ексфолиира, избистря тена, също регулира омазняването и засилва обменните процеси в кожата.
кожа! и пиши пак.
можеш, разбира се, и още как! Екстрактът на Ройбос съдържа всички характерни за него активни съставки и минерали, за които много от нас са изчели също толкова много в брошурките на Лечител. Има благотворно действие върху всякакъв тип кожи, понеже задоволява основни потребности на кожата.
. Не знам дори въпросът ми в правилната тема, но бе беше срам да пусна нова такава 
. Опитах да разчопля една - две, но станаха на рани
.
Вярно, че на ръка скубането в зоната на триъгълника е много по-бавно и изгърбващо, но вече нямам този проблем