козметиката на ТАЛОДЕРМА - 2

• 86 954
  • 538
  •   1
Отговори
# 150
Веси по темата за врастналите косъмчета   bouquet
Една мама, беше казала, че козметичката й я маже с дефламол след епилация и така се преборили с врастването. Ти какво мислиш, дали ще действа дефламола? Аз малко се чудя за този химически пилинг  Thinking

# 151
Единственото нещо,което не разбрах е,след месец април да мажа ли избелващият крем за през нощта,а през деня дневния с висок фактор, или да го махна за летния период и да ползвам само слънцезащитния през деня?
Благодаря ти   bouquet

Разбирам ...  newsm78  - а аз си помислих, че искаш да избелваш сега, през летния сезон.
Ако питаш мен, използвай до края на април и преустанови с избелващите. А в месеците с най-нтензивно слънце се запаси именно с висок фактор!
Към средата на октомври можеш пак да се върнеш към избелващите до постогане на резултат.  Peace

Така ще направя,благодаря ти   bouquet

# 152
Веси по темата за врастналите косъмчета   bouquet
Една мама, беше казала, че козметичката й я маже с дефламол след епилация и така се преборили с врастването. Ти какво мислиш, дали ще действа дефламола? Аз малко се чудя за този химически пилинг  Thinking

Ами Тенд скин лосиона действа по същия начин  Peace Получава се излючване на горния, рогов слой  Wink
Ще се поинтересувам от съставката на дефламола - всички възможности са ни добре дошли  Mr. Green

# 153
Благодаря ви момичета Hug

Kopche, ти ползвала ли си нещо на Daylong за лице и евентуално  какви са ти впечатленията?

# 154
  • София
Kopche, ти ползвала ли си нещо на Daylong за лице и евентуално  какви са ти впечатленията?
Aз казах и по-горе, че миналото лято бях на морето с Дейлонг 25 и 16 ф-р Simple Smile. Отделно имах мостри и на 50+-детският лосион. Това са лосиончето от по 100мл. Ползват се и за лице и за тяло.
Много са приятни, много хубаво се разнасят, имат лека текстура. Малко мазнеят, но за това пък дават пефектна защита. Водо- и фото- стабилни са. Влизаш във водата, излизаш- няма нужда от мазане и повтаряне. Филтърът е вече попит от кожата. Макар, че аз за лицето не рискувам и непрекъснато мажа ли мажа. Rolling Eyes Mr. Green
Непарфюмирани са.
Междувпрочем за официалната марка на Швейцарският олимпийски отбор и на ред други Швейцарски дружества -спортни предимно. Peace
За лице имат един специален крем Дейлонг Визаж SPF 25+, 50мл., но не съм го виждала в БГ, само по сайтовете го чета. Thinking

# 155
3800200961814  Това е бар код на Талодерма Краставица.
http://www.bcci.bg./services/ean/index.htm на този линк можеш да видиш, че излиза производител Био Фреш Пловдив. Моето имфо за крема е от 2004 г. Може тогава да сте имали такъв продукт.

Може и при мен да е грешката, но ако можеш да провериш, ще се радвам да пишеш. Simple Smile

Днес бих искала да се върна още веднъж на тази тема, ако позволите  Peace
Този бар код не е и не е бил на Талодерма.
Ще помоля Льоши, ако е възможно, да ни изпрати тази стара опаковка или етикета й на адрес Варна 9000, п.к. 98, а ако го направи по Ин-тайм куриер може спокойно да бъде и за наша сметка  Peace Ще й бъда много благодарна!!
Бих искала да кажа малко повече за тези кодове ...
Бар кодовете върху козметичните продукти са 13 цифрени. Първите 3 цифри (в случая 380) са държавата. Или по-конкретно организацията, която следи фирмената регистрация. Ако в държавата има повече от 1 такава организация, то кодовете на страната ще бъдат повече от един. Следващите 5 цифри са фирмата - в случая номерът, под който фигурира Талодерма, е 01275. Следващите 4 цифри са вътрешнофирмена класификаци на продуктите, а последната се изчислява от он-лайн базираната система.
Бар кодовете на продуктите на Талодерма могат да започват единствено с: 38001275_ _ _ _ _.
За тези от вас, които държат да проверят дали продуктът е със сигурност проиведен във Фармацевтични лаборатории ТАЛОДЕРМА, могар да го направят именно по бар-кода.
Към момента, следвашите 2 цифри от вътрешно класификационната ни система за различните групи козметични продукти, препдолагат следните бар-кодове:
Продукти за лице: 3800127531_ _ _
Продукти за ръце: 3800127532_ _ _
Продукти за крака: 3800127533_ _ _
Продукти за тяло: 3800127534_ _ _

Течности, разтвори, тинктури и сиропи: 3800127501_ _ _

Масла: 3800127502_ _ _

Моно-билки: 3800127521_ _ _
Билкови смеси: 3800127522_ _ _

А бар-кодовете на обновената слънцезащитна серия 2006 ще бъдат както следва:
СЛЕНЦЕЗАЩИТЕН крем
 SPF 10  3800127534153
 SPF 15  3800127534542
 SPF 50+  3800127534559
 SPF 50+ KIDS 3800127534610

СЛЪНЦЕЗАЩИТНО мляко
 SPF 8 3800127534566
 SPF 16 3800127534573
 SPF 22 3800127534580
 SPF 30+ KIDS 3800127534627

СЛЪНЦЕЗАЩИТНО масло
 SPF 10 3800127534191
 SPF 16 3800127534634

Hug

Последна редакция: пт, 14 апр 2006, 15:26 от Vesi - Thalloderma

# 156
Веси талодерма предлагатли слънцезащитни кремове и ако има такива кой е най високия фактор

# 157
 Party Момичета, да се похваля и аз Laughing , в петък ходих до аптеката на Лечител на Графа (имах баба на разположение за няколко дни  Party ) и останах много приятно изненадана - имат почти всичко на Талодерма, а цените са направо смешни. Аз си купих само околоочен с ройбос, маска за мазна и смесена кожа и Еудермол 5. За съжаление всичко друго съм поръчала в една аптека на Черковна и ще ми го доставят чак на 26-ти Sad, ех, ако знаех по-рано за тази аптека на Графа щеше да е супер. После ще се отчета дали съм доволна от продуктите.
Та момичета, който иска да си купи нещо на Талодерма да бега на Графа. В мемента имат великденско намаление 10%  Hug

# 158
Искам да благодаря на Веси за маската с хума и маслата. Направих си я два пъти тази седмица след парна баня и кожата ми определено светна. Купих си някои продукти на Талодерма, но имам въпрос: На 38 съм и имам смесена кожа /леко мазна в Т-областта със склонност към пъпки по време на цикъла/, купих си околоочния гел на Ройбос, много ми хареса, но как да разбера дали съм за крем или гел /околоочен/?
И от кои кремове да си купя?
Иначе си взех ревитализиращ тоник /Цветуща кожа/ и Тоалетно мляко за мазен и смесен тип кожа....

# 159
  • Варна
...маска за мазна и смесена кожа ...

Каквое действието на тази маска?

Извинявам се, ако някъде по-напред е коментирана, но не ми се рови из 8-те страници.  Sunglasses

# 160
Сега ще ти кажа какво пише на нея: премахва мъртвите клетки от повърхността на кожата - лек пилинг ефект; подобрява кожното кръвообръщение; създава приятно усещане за свежест и хладина; регулира секрецията на мастните жлези; антибактериално; премахва и предотвратява образуването на черни точки и акне.
Веси беше казала, че ако ти излиза пъпка може да я намажеш само нея с маската, да преспиш така и на сутринта пъпката вече се е скрила  Hug. На мен такива ми излизат отвреме на време преди менструация и ще я ползвам най-вече за това. А иначе маската подхранва и поддържа кожата чиста, ако се ползва 1-2 пъти седмично както пише на нея   Simple Smile 

П.П. Забравих да кажа, че на мен не ми мирише много приятно - като на камфор е миризмата.

# 161
П.П. Забравих да кажа, че на мен не ми мирише много приятно - като на камфор е миризмата.

Ами тя просто си съдържа камфора (такава е целта).  newsm62

Пък и още на лицевата страна на тубата си пише ...  Peace

# 162
Веси талодерма предлагатли слънцезащитни кремове и ако има такива кой е най високия фактор

Peace Точно в постинга над твоя бях изредила 10-те слънцезащитни продукта, които ще предлагаме през сезон 2006  Blush
най-високият фактор, както за възрастни така и за деца, ще бъде 50+, със съдържание на физични филтри, които образуват екран.

bouquet

# 163
Благодаря ти Веси за информацията. Ще се опитам да изнамеря етикета.

# 164
Искам да благодаря на Веси за маската с хума и маслата. Направих си я два пъти тази седмица след парна баня и кожата ми определено светна. Купих си някои продукти на Талодерма, но имам въпрос: На 38 съм и имам смесена кожа /леко мазна в Т-областта със склонност към пъпки по време на цикъла/, купих си околоочния гел на Ройбос, много ми хареса, но как да разбера дали съм за крем или гел /околоочен/?
И от кои кремове да си купя?
Иначе си взех ревитализиращ тоник /Цветуща кожа/ и Тоалетно мляко за мазен и смесен тип кожа....

здравей!  Hug
Ами добър избор си направила за тази възраст и смесена кожа -ревитализиращ тоник и тоалетно мляко за мазна и смесена кожа...
Мисля, че за през деня все още спокойно можеш да използваш Дневния крем за мазна и смесена кожа. Вечер - според както предпочиташ - или съответния нощен крем, или върху околоичния гел с ройбос (на цялото лице) и от млякото - вместо крем.
Що се отнася до кожата около очите, тя винаги е по-скоро суха, понеже не е снабдена с мастни или потни жлези и в този смисъл изборът на продукт за околоочни я контур не се свързва с типа кожа на лицето, а със състоянието на кожата в областта към момента, в който си избираш продукт.
По принцип, ако страдаш от подпухвания е по-добре да използваш гелчета, тъй като мазнините в кремовете могат да отежнят подпухванията. Зависи от кремчето, разбира се,  Peace но има подходящи съставки и за тези случаи. Кремчето за около очи с Ройсбос (по-специално) например си има масла от гроздови семки и кайсия, които са много подходящи. Кайсиевото, особено, се препоръчва при третиране на околоочен контур и шия  Grinning
Друг критерий са бръчиците (ако има такива). Ако са само леки и мимически - гелчето те урежда перфектно. Ако вече има трайни следи - добре е да е крем, за да може да заглажда бръчиците и да ги прави по-гъвкави.
Но ако третираш зоната най-напред с ревитализиращия тоник, а след това с гелчето с Ройбос - резултатът пак ще е добър, понеже в тоника има доста овлажняващи и съживяващи съставки, вкл. Д-пантенол, а екстрактът е Трицветна теменуга е с изразен противобръчков ефект  Flutter
Е, на 38 е възможно вече да си за кремче  Peace - ти си тази, която може да каже повече по въпроса  Peace
Пиши пак!

bouquet кожа!

Общи условия

Активация на акаунт