Сполучливи имитации на маркови парфюми - 9

• 126 228
  • 746
  •   1
Отговори
# 120
Някои реплики са ми били в пъти по-трайни отколкото например оригинала ми на Lady milion,който парфюм се задържаше точно два часа върху кожата ми.
newsm10
Имам същите наблюдения /както вече споделих за Черната орхидея по - напред в темата/.
 Peace

# 121
  • Варна
Ей, как ме зарибихте с тази Самсара на Лорис. Толкова отдавна дебна реплика на този парфюм - и ето я. И пак греда - от Варна съм и незнам къде да намеря Лорис парфюми. Помагайте, моля ви!

# 122
  • Бургас
Лорис нямат онлайн магазин мисля,че Бургас ти е най-близко.Помоли някой познат да те снабди със Самсара Peace

# 123
  • София
Магазините им са в Пловдив, Бургас и София.  Peace

# 124
Някой питаше за имитация на Дона на Трусарди. Вчера в ДМ пръснах от True Star на Cote d'Azur, на цена около 15-тина лв. Ароматът е просто невероятен. Имам много бегли спомени за оригинала, но от този останах впечатлена. Трайността му обаче е около 2-3 часа. Имам имитация на Легендата на Мон Блан от Cote d'Azur, и неговата трайност е малка.
А новия Трезор изобщо не ме впечатли и в оригинал...само на мен ли ми се вижда слабичък  newsm78

# 125
Момичета и аз на свой ред да Ви споделя отзивите си за Paradiso-Cavalli на Рефан.

Честно казано очаквах малко повече...

Ароматът чисто като аромат е много хубав. Тествах го в Сефора като оригинал и мисля че е изключително добро копие. Може би само в имитацията има една по-плътна нотка, която след половин час изчезва.

Парфюмът е идеален за топло време, както вече коментирахме. Не ми допада трайността...С двойно количество капки при мен издържа 4 часа и изчезва напълно. Има известно развитие, има плътност през първия един час...След това отслабва и до четвъртия час е изчезнал напълно.

Е, при положение, че съм имала Рефански, които са ми се измирисвали за половин час, това не е крайно зле...но някакси се бях настроила за повече.

Това е от мен. Simple Smile

# 126
Благодаря,зарадва ме.  bouquet От кой магазин го взе,ако си от София? Има ли го навсякъде?

# 127
Благодаря,зарадва ме.  bouquet От кой магазин го взе,ако си от София? Има ли го навсякъде?

Мисля че трябва да го има навсякъде.

Аз пазарувам от магазина на Мария Луиза и магазина на ул. Тунджа 18. И на двете места със сигурност го има.

# 128
Къде в Пловдив мога да намеря магазин на Лорис? Заинтригувах се от прочетеното. Simple Smile

# 129
На главната срещу Халите и около 100 м по-надолу, в посока Пешеходния мост, пак от същата страна. Последно бяха там  Peace

# 130
  • Бургас
Момичета и аз на свой ред да Ви споделя отзивите си за Paradiso-Cavalli на Рефан.

Честно казано очаквах малко повече...

Ароматът чисто като аромат е много хубав. Тествах го в Сефора като оригинал и мисля че е изключително добро копие. Може би само в имитацията има една по-плътна нотка, която след половин час изчезва.

Парфюмът е идеален за топло време, както вече коментирахме. Не ми допада трайността...С двойно количество капки при мен издържа 4 часа и изчезва напълно. Има известно развитие, има плътност през първия един час...След това отслабва и до четвъртия час е изчезнал напълно.

Е, при положение, че съм имала Рефански, които са ми се измирисвали за половин час, това не е крайно зле...но някакси се бях настроила за повече.

Това е от мен. Simple Smile

Allforone, и при мен издържа около 4 часа, с единично количество капки, но при тази жега, мисля, че е добре. Оригиналът също ми се задържа толкова. В интерес на истината смятам този аромат за един от сравнително трайните сред тези, които ползвам през лятото. Всичко, което сложа се изпарява за два, максимум три часа от кожата ми, просто ми е много горещо. Предполагам, че е свързано и с това, че по цял ден съм навън. В офиса на климатик нещата стояха по друг начин, но в момента "офиса", в който работя са детските площадки.  Laughing

# 131
На главната срещу Халите и около 100 м по-надолу, в посока Пешеходния мост, пак от същата страна. Последно бяха там  Peace

Мерси! ще потърся Simple Smile

# 132
Вчера една колежка беше със парфюм който много ми хареса каза ,че е Allure
Chanel и бил огигинален.Може ли някой да каже кой имат негова имитация ,съответно на кого се доближава най много до оригинала и най голяма трайност.Благодаря Ви.

# 133
  • София
Имитация на Chanel Allure предлагат Заг Зодиак, Рефан и ДиП. На другите два въпроса не мога да отговоря.  Peace Но общоизвестно е, че Шанел се имитира трудно.

# 134
Имитация на Chanel Allure предлагат Заг Зодиак, Рефан и ДиП. На другите два въпроса не мога да отговоря.  Peace Но общоизвестно е, че Шанел се имитира трудно.
От рефан вече категорично се отказах.

Общи условия

Активация на акаунт