Сполучливи имитации на маркови парфюми - 9

• 126 130
  • 746
  •   1
Отговори
# 105
  • София
Знае ли някой работното време на магазина на Рефан на М. Луиза?  Praynig

# 106
Знае ли някой работното време на магазина на Рефан на М. Луиза?  Praynig

Отварят от 10ч. и мисля че до към 18ч. работят, ако не и по-късно.

# 107
solar_fields, честити красоти много да те радват.
Благодаря, чудесно е да си сред себеподобни.... Hug
П.П. Рефан на Лъвов мост отварят със сигурност в 10 часа, и аз мисля, че са до 18 часа, а работят и в събота /пак от 10, но не знам дали до вечерта или до по - рано/...В неделя НЕ работят.

Последна редакция: вт, 04 авг 2015, 21:41 от solar_fields

# 108
  • София
allforone, благодаря ти!   bouquetДано е до по-късно, че до 18 няма да успея да стигна. no Днес ходих до този на ул. Тунджа, който е до 18 и разбира се беше затворен.  Tired
solar_fields, благодаря и на теб!  bouquet Освен да се разходя в събота. То луд умора няма.  Laughing Като си навия нещо на пръста... Mr. Green

Последна редакция: вт, 04 авг 2015, 22:00 от magicjo

# 109
Здравейте отново. Коя е най-добрата имитация на Dolce&Gabbana The One? Благодаря  Simple Smile Simple Smile

# 110
Здравейте отново. Коя е най-добрата имитация на Dolce&Gabbana The One? Благодаря  Simple Smile Simple Smile

Категорично версията на D&P, поне от това, което аз съм пробвала.

Прилични версии са на Рефан и Роксан.

# 111
Вчера в магазина поморисах Магнетизъм-мудче, доста ми хареса като аромат. Трайни ли са тези мудчета и специално този като ато за 3 и 50 ? newsm78
иначе аз сега си разносвам оригиналите- 5 Авеню, а днес ще пръсна с Ейлиъна пък каквото ще да става  Mr. Green
аз пръскам два пъти при ушите, зад врата и ла китките и толкоз, не се оливам никога
значи с извънземного имах следния случай-пръснала съм се томно два пъти в 7 утринта и в 15 и 30 следобяд отивам до другия офис, връщам се, след макс 2 минути колежката звъни на пожар-вика с какъв парфюм си целия коридор мирише, а само ти си минавала оттам  Joy
направо е страшен, много й хареса а аз останах изумена от трайността и шлейфа

Последна редакция: ср, 05 авг 2015, 06:56 от Miss_Bingley

# 112
Вчера в магазина поморисах Магнетизъм-мудче, доста ми хареса като аромат. Трайни ли са тези мудчета и специално този като ато за 3 и 50 ? newsm78
иначе аз сега си разносвам оригиналите- 5 Авеню, а днес ще пръсна с Ейлиъна пък каквото ще да става  Mr. Green
аз пръскам два пъти при ушите, зад врата и ла китките и толкоз, не се оливам никога
значи с извънземного имах следния случай-пръснала съм се томно два пъти в 7 утринта и в 15 и 30 следобяд отивам до другия офис, връщам се, след макс 2 минути колежката звъни на пожар-вика с какъв парфюм си целия коридор мирише, а само ти си минавала оттам  Joy
направо е страшен, много й хареса а аз останах изумена от трайността и шлейфа
За Ейлиън пак оригинала ли имате предвид или копие?
Ако е реплика, коя точно?

# 113
  • София
Имат го D&P. Взимала съм го за една приятелка, която ползваше оригинала. Каза, че е възхитена- отлично изимитиран и с чудесна трайност. Рефан го нямат.

Много ти благодаря,   bouquet но не го виждам в каталога им. Но ще отида на място, наблизо съм.

А имитация на Trussardi - Donna? Понe да я помириша, защото много ми я похвалиха, а не мога да намеря тестер да видя за какво става дума.

# 114
  • Deutschland
Miss_Bingley, Мaгнетизъм в Мууд версия имa изключителнa трaйност. Нямa дa съжaлявaш

# 115
Ulysses1, да говоря за оригинала, съмнявам се копие да има подобна трайност, макар, че в някои случаи съм се убеждавала  и в това  Simple Smile
днес разносих и Premier Jour Nina Ricci-в реплика на Барджело, еми трайността е уникална, издржа целия работен ден.
dpv много тие благодаря, още сега отивам да го взема, много хубаво ухаеше, впечатли ме
принципно на мен ароматите страшно бързо ми омръзват  Simple Smile
само аз ли съм така? при вас как е?
явно не съм експериментирала достатъччно.... и не съм намерила този, който да ми се превърне в тотален фаворит  Simple Smile

# 116
  • София
Имаше едно малко сладко магазинче с Рефан и лакове в Мл.4. Направиха Лили до него и го махнаха! Cry

# 117
  • Истанбул
Здравейте!Благодаря на момичетата,които посочиха г9 АбсолЮТЛИ Ж иванши на ДП.Преди години имах имитация на ФМ,която също беше много добра.Веднага си закупих едни 50 мл.Ароматът и трайността са повече от задоволителни.
Днес минавам покрай магазина на Ейфел,приемат стока и кашоните са още на улицата.Очите ми се спират на надписа Мейд ин Чайна! newsm78 newsm78.Аз лично не съм ги ползвала и не знам как са като качество,и тук в ТР са много евтини,но все си мислех,че са турско производство,пък то!

# 118
Ulysses1, да говоря за оригинала, съмнявам се копие да има подобна трайност, макар, че в някои случаи съм се убеждавала  и в това  Simple Smile
днес разносих и Premier Jour Nina Ricci-в реплика на Барджело, еми трайността е уникална, издржа целия работен ден.
dpv много тие благодаря, още сега отивам да го взема, много хубаво ухаеше, впечатли ме
принципно на мен ароматите страшно бързо ми омръзват  Simple Smile
само аз ли съм така? при вас как е?
явно не съм експериментирала достатъччно.... и не съм намерила този, който да ми се превърне в тотален фаворит  Simple Smile
Така и предполагах, колкото до трайност някой копия го докарват, не този, говоря по принцип.
Снощи минах през един Бюти шоп да пробвам ТРЕЗОР ЛА НЮИ и направо се влюбих в този парфюм. Оригинала е нещо направо божествено. Отдавна нов парфюм не ме е впечатлявал така.
Но понеже това е форум за копия в най-скоро време ще пробвам копието на Рефан, една малка част от него да са изимитирали, пак би било добре.

# 119
Истината е, че има и някои доста хубави и сполучливи копия. Аз нямам предразсъдъци относно производството. Стига да са хубави и да не ми докарват проблеми като алергии, тоест да не са боклуци.
Честно казано и  обикновени парфюмчета на Rose of Bulgaria -тези, които ги продават по морето и в Търново, Казънлък и прочие дестинации много са ми харесвали.
Някои реплики са ми били в пъти по-трайни отколкото например оригинала ми на Lady milion,който парфюм се задържаше точно два часа върху кожата ми.

Общи условия

Активация на акаунт