Сполучливи имитации на маркови парфюми - 9

• 126 096
  • 746
  •   1
Отговори
# 375
  • Бургас
Seawind, неслучайно Олимпея ти мирише на Лейди Милиън. Като гледаш пирамидата може да не си личи, но всъщност имат сходство, защото са правени от един и същи парфюмерист. - Anne Flipo. Тук обаче липсват по-натрапчивите нотки на малина, пачули и мед. За сметка на тях са добавени мека ванилия,  кашмеран и солен акорд,  който за мен прави композицията по-интересна. Аз усещам и лека прилика с Chloe Love Story, който също е творение на Anne Flipo. Olympea е приятен парфюм,  който ще се хареса на много хора според мен. Трайността му също е добра. Въпреки това като цяло за мен не е нещо уникално и на този етап не бих си го купила в оригинал. Ще чакам имитация.  Peace

# 376
  • Бургас
KDS   bouquetЗначи въобще няма да си правя труда да го мириша,Лейди Милиън не е моя аромат,спести ми ходене до центъра Grinning

# 377
Може ли да споделите дали версията на рефан на Dior FAHRENHEIT е сполучлива?

# 378
На Рефан LA VIE EST BELLE/ LANCOME и NARCISO RODRIQUES EDP FOR HER подходящи ли са за есента? Мерси  Simple Smile Simple Smile

# 379

Изключително близка до оригинала, с много хубаво развитие и много трайна, а ако е с двойно количество капки, направо няма измирисване.

Взимала съм го през годините многократно и за мъжа ми, и за синовете ми.

# 380
На Рефан LA VIE EST BELLE/ LANCOME и NARCISO RODRIQUES EDP FOR HER подходящи ли са за есента? Мерси  Simple Smile Simple Smile

Според мен- да, особено Нарцисото.

# 381

Изключително близка до оригинала, с много хубаво развитие и много трайна, а ако е с двойно количество капки, направо няма измирисване.

Взимала съм го през годините многократно и за мъжа ми, и за синовете ми.
Благодаря много   Simple Smile

# 382
  • Deutschland
Рефанският La vie est belle е много наситен и траен, но едва ли бих се пръснала с тази сладост вече:) А Нарцизото е прекрасен просто. И мъже и жени са ме питали с какво съм, когато съм напръскана с него

# 383
  • София
Рефанският La vie est belle е много наситен и траен, но едва ли бих се пръснала с тази сладост вече:) А Нарцизото е прекрасен просто. И мъже и жени са ме питали с какво съм, когато съм напръскана с него

Абсолютно същото е и моето мнение.  Peace

# 384
Момичета, от доста време се каня да Ви споделя за Neroli Portofino- Tom Ford във версията на Рефан.

Да отбележа, че ароматът е сложен в списъка с мъжките.

Много, много съм доволна и приятно изненадана.

Разносвам го вече повече от месец. И преди сме коментирали, че ароматът не е за всеки- в него има една сапунена, дори на моменти леко ''бръснарска'' нотка...Определено напомня повече на мъжки парфюм, но...Няколко пъти тествах оригинала в Бюти зоната, Рефанците са го направили почти едно към едно като аромат.

Парфюмът не е наситен, така, както би ми се искало за аромат на Том Форд, но е много траен. На мен ми издържаше около 7-8 часа, дори в най-топлите дни. Има леко развитие, след което става една идея по-свежарски...Върху дрехи се усеща и на следващия ден. Не съм предполагала, че този парфюми ще ми пасне толкова добре в летните жеги...Околните не спираха да отбелязват, че мириша много интересно...Да, този аромат не е от често срещаните.

Едно голямо БРАВО на Рефан за сполучливата имитация.

Подчертавам, че съм го направила с двойно количество капки.

# 385
Изпръсках от Нарцисо цяло шише.За есенно и хладничко време за мен е страхотен,изключително подходящ.

# 386
Момичета аз пак да попитам, никоя от вас ли не е ползвала парфюмите на Fashion & Fragances - Испанските?

Вчера се поразрових по чуждестранните форуми и прочетох само положителни коментари в един испански форум, че в сравнение с Рефан и подобни нямали аналог. Много качествени и трайни всеки това споделя.

За това питам ако някои ги е ползвал да сподели впечатлението си.

Ако не аз ще стрелям на сляпо.

# 387
Да ви се похваля, ходих до един Рефан и си взех любимият ми Аромат, който ползвам от години.

За мой голям късмет имаха 1 бройка останала от тези готовите флакони 125мл Limited Edition.

За пръв път виждам подобен флакон на Рефан.

Попитах момичето, защо е лимитед едишън, каза че е направен с х3 концентрация на есенцията

тоест в 125мл има 375 капки есенция, но според мен не е само това, защото този път парфюма е още по близък до оригинала и като наситеност и като трайност аз по принцип винаги като съм си го купувал преди е бил минимум с двойно че и тройно капки и без това Но беше сравнително по слаб от този готовия.

Вие имате ли информация относно тези флакони?

# 388
Neroli Portofino- Tom Ford във версията на Рефан на кой техен номер отговаря? Както и Нарцизото?
Гледам им сайта, че са с безплатна доставка, но парфюмите са написани с номера само и не зная как да си избера  Confused

# 389
6tastliva, имитацията на Jodex на Invictus е по-добра от рефанската.  Simple Smile

Въобще не ми е позната марката и не знам къде да я търся  Blush

Иначе сте големи мании всичките и така хубаво зарибявате новодошлите  Hug
Сега чувам за Нарцизото и Императрицата, и много други, които непременно ще потърся.

Neroli Portofino- Tom Ford във версията на Рефан на кой техен номер отговаря? Както и Нарцизото?
Гледам им сайта, че са с безплатна доставка, но парфюмите са написани с номера само и не зная как да си избера  Confused

Снощи през тел.-а даже гледах 1-ва страница на тази тема и там ги има номерата. И аз ще си ги запиша и направо със списъчето в Рефан, че други марки не знам все още къде се предлагат.  Blush

А и да споделя преди 2 седмици за 2-ри път и аз си взех рефанска имитация на Уоманити на Тери Мюглер, обаче сега въобще не го усещам ...  Rolling Eyes Дали е възможно партидата да е кофти, или пък съм свикнала с аромата му, в което се съмнявам. Иначе 1-вия път постоянно го усещах като се напръсках, сега въобще. Случвало ли ви се е и какво мислите вие?
Кои са подобни на него аромати? Споменахте, че и Алиен е хубав, или Енджъл беше ???  Rolling Eyes

Общи условия

Активация на акаунт