Сполучливи имитации на маркови парфюми - 9

• 126 091
  • 746
  •   1
Отговори
# 390
 Hug Не се сетих да проверя на първа страница.  ooooh!

Ще разгледам сега и ще си поръчам онлайн от Рефан, щом и доставката е безплатна  Laughing

# 391
Момичета аз пак да попитам, никоя от вас ли не е ползвала парфюмите на Fashion & Fragances - Испанските?
От теб чух за първи път за тях...И аз се интересувам от същото. Ще чакам отзивите ти Peace

Да ви се похваля, ходих до един Рефан и си взех любимият ми Аромат, който ползвам от години.
За мой голям късмет имаха 1 бройка останала от тези готовите флакони 125мл Limited Edition.
За пръв път виждам подобен флакон на Рефан.
Попитах момичето, защо е лимитед едишън, каза че е направен с х3 концентрация на есенцията
тоест в 125мл има 375 капки есенция, но според мен не е само това, защото този път парфюма е още по близък до оригинала и като наситеност и като трайност аз по принцип винаги като съм си го купувал преди е бил минимум с двойно че и тройно капки и без това Но беше сравнително по слаб от този готовия.
Вие имате ли информация относно тези флакони?
Не съм виждала "Limited Edition" на Рефан, но съм попадала на техни капсулирани /при покупка от човек или от сайт/ и съм много разочарована от тях. Много. Затова си пазарувам Рефан само от един конкретен продавач на наливни в интернет и лично от магазинчето на бул.Мария Луиза /в София/, като винаги слагам по 20 капки на 10 мл.
Изненада ме с това "Limited Edition"...

# 392
  • BG-DE
Момичета аз пак да попитам, никоя от вас ли не е ползвала парфюмите на Fashion & Fragances - Испанските?

Аз съм имала от тях само Нина на Нина Ричи, като близост беше докаран перфектно но трайността беше много зле, най-много час и изчезваше напълно, но върху мъжките нямам никакви наблюдения  Peace

# 393
Здравейте! Интересуват ме 3 неща. Кои са най-добрите имитации на Egoiste на Chanel, Dior Homme на Christian Dior и има ли имитация на Envy for Men на Gucci и кой я прави, за да я опитам? Вместо Envy for Men на Gucci, пробвах Loewe 7, но е прекаллено испански. Fahrenheit Absolute не излезе това което трябва да е, Zirh Icon у нас не се продава или се предлага на нереална цена. Преди да поръчам Azzaro Visit, бих пробвал имитация на Envy, въпреки това, че или нещо ще е ампутирано или друго ще куца. Благодаря!

P.S. Да прощава колегата, но не считам за правилно делението на нишови и всички останали. Има хора които са влюбени в "power house"  или в някой "indie". Сред първите има шедьоври, докато не всички нишови стават, за повечето хора. Но, за всичко си има подходяща  публика.

# 394
  • Бургас
Здравей,добре дошъл в нашата темичка Simple Smile Баргело имат имитацията на Гучито,което търсиш.Относно Шанел от никоя имитационна марка аз лично не съм доволна нито от мъжките нито от дамските аромати.Просто са много,много дълеч от истината...Дано съм ти била полезна.

# 395
  • Deutschland
Момичетa и момчетa, зaпознaти ли сте кaкви мaрки имитaционнa пaрфюмерия могaт дa се нaмерят в Гермaния, освен тези Лидълските? Моят искa дa ми купи пaрфюм от тaм, но aз кaтегорично откaзaх оригинaл. Моите любимци вaнилените тaкa перфектно ги имитирaт, че не си зaслужaвa дa се дaвaт излишни пaри.

# 396
  • София
Момичетa и момчетa, зaпознaти ли сте кaкви мaрки имитaционнa пaрфюмерия могaт дa се нaмерят в Гермaния, освен тези Лидълските? Моят искa дa ми купи пaрфюм от тaм, но aз кaтегорично откaзaх оригинaл. Моите любимци вaнилените тaкa перфектно ги имитирaт, че не си зaслужaвa дa се дaвaт излишни пaри.

Да види примерно Ив Роше. Те не са имитации, но имат евтини варианти и в Германия май има по-голям асортимент.

# 397
  • Deutschland
Блaгодaря, не се сетих зa тях  bouquet

# 398
Здравейте! Интересуват ме 3 неща. Кои са най-добрите имитации на Egoiste на Chanel, Dior Homme на Christian Dior и има ли имитация на Envy for Men на Gucci и кой я прави, за да я опитам? Вместо Envy for Men на Gucci, пробвах Loewe 7, но е прекаллено испански. Fahrenheit Absolute не излезе това което трябва да е, Zirh Icon у нас не се продава или се предлага на нереална цена. Преди да поръчам Azzaro Visit, бих пробвал имитация на Envy, въпреки това, че или нещо ще е ампутирано или друго ще куца. Благодаря!

P.S. Да прощава колегата, но не считам за правилно делението на нишови и всички останали. Има хора които са влюбени в "power house"  или в някой "indie". Сред първите има шедьоври, докато не всички нишови стават, за повечето хора. Но, за всичко си има подходяща  публика.

Всичко, което си изброил- Egoist, Envy и Dior Homme го имаха във времето Рефан и D&P.

В момента само D&P предлагат Dior homme, версията е добра, близка е до оригинала, но не е толкова наситена, колкото е той, както и е по-нетрайна от оригинала. Мъжът ми е имал и оригинала, и на D&P и за това мога да сравня.  Simple Smile

# 399
Коя е най-добрата имитация на PLAY FOR HER/ GIVENCHY ? Мерси  Simple Smile Simple Smile

# 400
Да ви се похваля, ходих до един Рефан и си взех любимият ми Аромат, който ползвам от години.

За мой голям късмет имаха 1 бройка останала от тези готовите флакони 125мл Limited Edition.

Попитах момичето, защо е лимитед едишън, каза че е направен с х3 концентрация на есенцията

тоест в 125мл има 375 капки есенция, но според мен не е само това, защото този път парфюма е още по близък до оригинала и като наситеност и като трайност аз по принцип винаги като съм си го купувал преди е бил минимум с двойно че и тройно капки и без това Но беше сравнително по слаб от този готовия.

Ивчо, не се подвеждай по тези фантастични бройки капките...Това според мен е измислица  Казвали са ми, че нарочно лъжат хората, че в капсулованите има огромен брой капки, а те са или 1 към 1, или 1 към 2...

Можеш да вярваш на наливните парфюми, които са направени предо очите ти...За останалото може да ти кажат всичко.

Отделно многократно съм писала, че най-изпитаната формула е капки две към едно...Стигала съм да пробвам до пет към едно...Разликата е, че парфюмът тогава става немислимо мазаен, прави петна, трудно се абсорбира от кожата  и ароматът се изменя...От две към едно, до пет към едно разлика в трайността и наситеността почти няма.

# 401

Ивчо, не се подвеждай по тези фантастични бройки капките...Това според мен е измислица  Казвали са ми, че нарочно лъжат хората, че в капсулованите има огромен брой капки, а те са или 1 към 1, или 1 към 2...

Можеш да вярваш на наливните парфюми, които са направени предо очите ти...За останалото може да ти кажат всичко.

Отделно многократно съм писала, че най-изпитаната формула е капки две към едно...Стигала съм да пробвам до пет към едно...Разликата е, че парфюмът тогава става немислимо мазаен, прави петна, трудно се абсорбира от кожата  и ароматът се изменя...От две към едно, до пет към едно разлика в трайността и наситеността почти няма.

Именно и аз винаги си вземам само правени пред мен и изисквам поне двойно капки... но във въпросният магазин нямаха наливни този, който искам а само готови попитах за номера, който ме вълнува и имаше едно единствено Шишенце метално 125мл с Черен етикет и на него пише Refan Limited Edition
Учудих се понеже за пръв път попадам на такова шишенце и попитах продавачката, аз и без това почти само тоя парфюм си ползвам викам каква е разликата, защо е бутилиран така а не като другите.
Каза че има 3 към 1 есенция в него и за това. Не повярвах понеже знам че си измислят, НО искам да ви кажа че този парфюм, който взех е много по траен и силен от предишните пъти освен това МИСЛЯ че има сложено и нещо друго не само повече капки.

И аз като си пълня слагам 2-3 пъти повече капки но никога не е бил толкова траен и силен, според мен са сложили нещо по-добро (или някаква друга есенция) и по тоя начин с тези Лимитирана серия зарибяват хората примерно...

Цената му беше 28лв за 125мл.... нещо такова.

Ето и снимка :

Другото, което ми направи впечатление е че общо в магазина имаше 5 такива Флакона разбира се всеки от тях с различен Аромат - избрани явно парфюми, просто на късмет точно този, който ползвам беше в наличност и продавачката ми каза че са и доставили по 1 Опаковка от тези 5 парфюма.

Още по странното е че имам вкъщи от същия парфюм, който аз съм си пълнил останало съвсем малко и го бях правил 50мл със 120 капки е няма нищо общо с този.
Имам и Оригиналния разбира се тоя, който взех сега най-много се доближава до истинския ако не знаеш с кой съм те пръснал няма да разбереш.

Последна редакция: нд, 30 авг 2015, 18:12 от IvCho9

# 402
Аз когато попитах една продавачка ще ми сложи ли капки в рефан,тя каза,че вече нямало такова нещо, те им ги доставяли направо с капките вътре  newsm78

# 403
Аз когато попитах една продавачка ще ми сложи ли капки в рефан,тя каза,че вече нямало такова нещо, те им ги доставяли направо с капките вътре  newsm78

Няма такова нещо... забелязах по морето всички Рефани предлагаха само готови.

Но при мен има магазин от самото начало на Рефан, който винаги си предлага Пълнени с каквито и колкото капки искаш.

Зависи от магазина.

# 404
Нещо се случва вътре в самия "Рефан" /компанията ли се раздели, различните франчайзи ли нещо се сдърпаха, не знам/...Знам само, че има два вида търговци:
- едните са в лъскави магазини с млади неадекватни и самонадеяни девойчета за продавачки,  продават само капсуловани парфюми и ЛЪЖАТ /явно така са инструктирани/, че нямало вече наливни и капане на капки...Разпространяват и по - грозни лъжи, а именно, че "другите" не били "Рефан"...
- Другите са по - скромни търговци, /магазина на Лъвов мост примерно/, където винаги има всичко, то е наливно, капят му се капки и не говорят глупости...
Дразнещо е това разделение, всички ползват името "Рефан", а аз няма как да знам кои са "истинските" и кои не. Затова единствен ориентир ми е качеството на услугата. А качеството определено е на страната на малките и по - НЕ лъскави търговци. Капсулован  Рефан никога повече няма да си купя, защото разочарованието е пълно...Качеството е много зле.

Общи условия

Активация на акаунт