Сполучливи имитации на маркови парфюми - 9

• 126 015
  • 746
  •   1
Отговори
# 60
Minerva, KDS,  това е кавалито, не е Аквата, защото е по-нов, а и навремето съм ползвала това розовото в оригинал и аромата напомня на него повече.

# 61
  • Бургас
Оха,колко много сте изсписали докато ме нямаше Heart Eyesпреди малко ме удари съчмата и поръчах няколко парфюма на сляпо от Заг-имам обаче оригиналните пробички интересно ми е как са ги издокарали Grinning ALLURE SENSUELLE CHANEL- ей тоя ми е много интересно как са го направили Grinning Зная ,че Шанелите са почти невъзможни за имитиране,но все пак ми е чудно Simple Smile на път съм да поръчам и Коко Ноар,мъжлето щте ме убие като разбере колко парфюма съм поръчала пак #2gunfire Grinning Grinning Приятен уханен ден от мен  на всички Ви Hug

# 62
Здравейте! Наскоро открих темата и ми е много интересна, та да ви попитам, като доста по- запознати от мен, рефанската версия на черна орхидея на Том Форд и омния корал на Булгари сполучливи имитации ли са ( т.е. имат ли общо с оригиналния аромат)?

# 63
Здравейте! Наскоро открих темата и ми е много интересна, та да ви попитам, като доста по- запознати от мен, рефанската версия на черна орхидея на Том Форд и омния корал на Булгари сполучливи имитации ли са ( т.е. имат ли общо с оригиналния аромат)?
Мога да говоря само за Черната Орхидея, защото него го имах в оригинал по същото време по което имах и рефанската версия и тази на Сан Сиро. Рефанската версия е по остра /оригинала е по - "мек", по - "кадифен"/, но за моя огромна изненада се оказа, че Рефанската версия е по - трайна от оригинала /с 20 капки на 10 мл!!!/. Оригинала ми си беше оригинал, проверен. НА МЕНЕ обаче се изгубваше много бързо на кожата ми /на дрехите стоеше/...На Сан Сиро версията също е по - остра от оригинала, но по - мека от рефанската. Като цяло - направих немислимото - отказах се от оригинала, предпочетох звученето и трайността на цитираните две имитации. Отказах се от оригинала. Невероятно но факт.  Peace

# 64
Много е остра Рефанската орхидея и за мен. Като аромат също се различава доста. Не харесвам оригинала , но е по-хубав и по-мек. На Сан Сиро не съм пробвала.

# 65
Мога да говоря само за Черната Орхидея, защото него го имах в оригинал по същото време по което имах и рефанската версия и тази на Сан Сиро. Рефанската версия е по остра /оригинала е по - "мек", по - "кадифен"/, но за моя огромна изненада се оказа, че Рефанската версия е по - трайна от оригинала /с 20 капки на 10 мл!!!/. Оригинала ми си беше оригинал, проверен. НА МЕНЕ обаче се изгубваше много бързо на кожата ми /на дрехите стоеше/...На Сан Сиро версията също е по - остра от оригинала, но по - мека от рефанската. Като цяло - направих немислимото - отказах се от оригинала, предпочетох звученето и трайността на цитираните две имитации. Отказах се от оригинала. Невероятно но факт.  Peace

А как е трайността на версията на Сан Сиро? По-трайна ли от на Рефан?

Орхидеята във версията на Рефан има разминаване, но след като се развие доста се доближава и е със супер трайност. Определено за тези пари си заслужава.

Най-добрата версия на Орхидеята за мен е на D&P обаче.

Последна редакция: нд, 02 авг 2015, 20:54 от allforone

# 66
А как е трайността на версията на Сан Сиро? По-трайна ли от на Рефан?

Орхидеята във версията на Рефан има разминаване, но след като се развие доста се доближава и е със супер трайност. Определено за тези пари си заслужава.

Най-добрата версия на Орхидеята за мен е на D&P обаче.
Между Сан Сиро и Рефан, по - трайната /на мен!/ реплика е тази на Рефан. НО! Пак повтарям: капките са двойно количество Peace

# 67
Да ви попитам за Infinite Love-на каква цена се предлагат и какви разфасовки?  bouquet

Основно са от по 50мл, мисля че имат и някакви малки писалки.

Преди цената за 50мл беше 15лв., а сега май е 18лв.

Писала съм и преди- трайност и наситеност на ниво, много плътност при ароматите им...Но са далеч от оригиналите, поне тези, които аз съм пробвала.

# 68
Благодаря,за отговора  bouquet

# 69
Благодаря на всички за отзивите за орхидея-та, за мен също трайността е много добра( интересно ми беше за аромата, макар че и в този вариант/ на рефан, който казвате, че е по- остър от оригинала/, пак е о.к. за мен за зимен парфюм )  Peace

# 70
  • Бургас
Rainbow,пробвай Черната орхидея във версията на Заг-зодиак,аз ти гарантирам че щте останеш доволна.Започва много цитрусово и сладичко с една лека лекарствена нотка,която по -късно изчезва и аромата става уникален.За трайност -усещам го до сутринта.Ароматчето на заг е  трепач Heart EyesДобре са го изкопирали ,е не е съвсем точно като оригинала,но мисля че непознавачите на парфюми могат  да го сбъркат с оригинала на Мистър Форд Simple Smile,особено парфюма като се развие е суперски Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

# 71
Благодаря, Bright Crystal , а за Пловдив някой може ли да каже къде могат да се намерят парфюмите на Заг- зодиак?

# 72
На Пешеходния мост  Peace

# 73
Благодаря   bouquet, ще ги посетя при първа възможност

# 74
И В списъка на Рефан има един парфюм 323- Roberto Cavalli Old...Все забравям да го тествам...Понеже, доколкото знам и съ се ровила в нета Кавали нямат парфюм ''Оld'', а имат парфюм ''Oro''...да не би да става дума за този парфюм, а рефанците да са сгрешили името...

...............................................

Имам Рефан 323 и ми допада, в 7-ма тема бях питала за името и някой ми беше отговорил, че става въпрос за първия с това име, един с високо и тясно розово шише.
Много тъпо ще бъде ако са сгрешили името. Определено е много цветен, не е от дървесните.
Най-хубавото в него е остатъчната миризма, тази която остава след първия половин час.
Имам го в капсуловано тъмносиво шише с червен надпис Рефан. Нямаше го в магазините за наливни, купих го от Витошка. Може би си внушавам, но мисля, че тези разфасовки са най-качествени, макар че те излизат и най-скъпи 55 мл. за 15 лв. Съставих си това мнение след сравнение на един и същ номер в различни магазини.
Любопитно ми е да пробвам новия 119- Paradiso, къде около центъра в София е зареден вече?

Последна редакция: пн, 03 авг 2015, 17:55 от Ulysses1

Общи условия

Активация на акаунт