Сполучливи имитации на маркови парфюми - 9

• 126 044
  • 746
  •   1
Отговори
# 75
И аз се точа за 119  Парадизо Joy,чакам отзиви,да не взема да се мина. newsm78

# 76
В списъците има много правописни грешки.  Close Коригирала съм немалко, но има още доста. Трън в очите ми са, но нямам толкова свободно време, за да оправя всички.  Tired
........................................................
Съжалявам за грешките, но понякога ги виждам секунда след като дам "Публикувай".
Има ли начин да коригираш собствения си пост след публикуване?

# 77
И В списъка на Рефан има един парфюм 323- Roberto Cavalli Old...Все забравям да го тествам...Понеже, доколкото знам и съ се ровила в нета Кавали нямат парфюм ''Оld'', а имат парфюм ''Oro''...да не би да става дума за този парфюм, а рефанците да са сгрешили името...

...............................................

Имам Рефан 323 и ми допада, в 7-ма тема бях питала за името и някой ми беше отговорил, че става въпрос за първия с това име, един с високо и тясно розово шише.
Много тъпо ще бъде ако са сгрешили името. Определено е много цветен, не е от дървесните.
Най-хубавото в него е остатъчната миризма, тази която остава след първия половин час.
Имам го в капсуловано тъмносиво шише с червен надпис Рефан. Нямаше го в магазините за наливни, купих го от Витошка. Може би си внушавам, но мисля, че тези разфасовки са най-качествени, макар че те излизат и най-скъпи 55 мл. за 15 лв. Съставих си това мнение след сравнение на един и същ номер в различни магазини.
Любопитно ми е да пробвам новия 119- Paradiso, къде около центъра в София е зареден вече?

Paradiso го има в магазина на Мария Луиза, който коментираме често тук, както и в магазина на Рефан на ул. Тунджа 18.

Капсулован мисля че го има на щанда им в Халите.

# 78
  • София
Преди 6 години поръчах по мирис от една колежка, която носеше много на брой тестерчета. Оказа се много приятно, дори мъжът пита с какъв съм, но аз бях забравила кой номер взех. Е, по спомени реших, че става дума за Absolutely Givenchy. Дали в Рефан го има или някъде другаде, че нещо търсачката не се справя?

# 79
Преди 6 години поръчах по мирис от една колежка, която носеше много на брой тестерчета. Оказа се много приятно, дори мъжът пита с какъв съм, но аз бях забравила кой номер взех. Е, по спомени реших, че става дума за Absolutely Givenchy. Дали в Рефан го има или някъде другаде, че нещо търсачката не се справя?

Имат го D&P. Взимала съм го за една приятелка, която ползваше оригинала. Каза, че е възхитена- отлично изимитиран и с чудесна трайност.

Рефан го нямат.

# 80
  • София
В списъците има много правописни грешки.  Close Коригирала съм немалко, но има още доста. Трън в очите ми са, но нямам толкова свободно време, за да оправя всички.  Tired
Съжалявам за грешките, но понякога ги виждам секунда след като дам "Публикувай".

Да, можеш да редактираш поста си в рамките на 24 часа от публикуването му, използвайки бутона " Редактирай" вдясно.

# 81

Да, можеш да редактираш поста си в рамките на 24 часа от публикуването му, използвайки бутона " Редактирай" вдясно.

Супер, благодаря.

# 82
  • София
Здравейте, на Зак-зодиак и аз искам да похваля Черната орхидея. Други които много добре мисля са изимитирани са Хипноз на Ланком, Кашмир на Чопард и Покривните градини на Ерме.

# 83
Открих магазина на LORIS в София - перфектно зареден, цените са промоционални /1 бр.50 мл.за 13 лв, 2 броя 50 мл - 20 лв/ - бул. Витоша №28, капсуловани.
Отидох уж само за да помириша два  - Самсара и Коко на Шанел, но не се удържах.... Самсара никога не бях я помирисвала, а на Коко на Шанел имах оригинална мостра /преди време, в момента нямам такава за да сравня с имитацията/. Купих ги и двата /нямам какво да кажа в свое оправдание, но вие тука ме разбирате предполагам.... Mr. Green/
Още с влизането ми в магазина ми извадиха луксозно направен каталог  със снимки на оригиналните парфюми.
Пръснаха ми от двата парфюма на блотер /хартиен/ и ароматите МНОГО ми харесаха. Както казах - купих ги и двата. Направи ми впечатление, че имат Амбър Елексир на Орифлейм /който ми е любим аромат и го имам в оригинал/ и поисках да го помириша и него. Пръснаха ми на блотер....Честно ви казвам - докарали са го 1:1. По никакъв начин не бих различила оригинала от техния.
И...въпроса ми сега /малко след дъжд - качулка.... Mr. Green/ е:
имат ли нещо общо с оригиналите Коко на Шанел и Самсара имитациите на Лорис? Защото аз си ги харесах и ще си ги пръскам, но искам да знам колко съм близо с тях....?  Mr. Green

П.П. И Коко и Самсара  имат промяна - с времето се появиха някакви упойващи цветя, които ги нямаше в началото....И категорично мога да кажа, че на блотера /респективно на дрехата ми/ и на кожата ми се разкриват по съвсем различен начин...изумително е просто...
Има ли познавачи на двата аромата да ми кажат какво се случва? Simple Smile

# 84
  • Бургас
Мда,както писах по-рано орхидеята е уникална Heart EyesНямам търпение да си получа -Chloe-love,Givenchy ange ou demon le secret,Bvlgari-aqva divina Heart EyesПо- нататък ще споделя доколко са успешни

# 85
  • Бургас
Солар,сега прочетох кво си писала,писали сме по едно и също време явно Laughingкво ще кажеш за Лорис Simple Smileхаресала си ги и ти явно.Коко Шанел е пред мен и аз ти гарантирам .че са идентични...Сръвнявала съм ги паралелно с оригинала на едната ръка от Парадокс ,на другата имитацията лично в магазина на Лорис пред продавачките едно към едно са......Колкото до развитието на Коко е уникално просто-говоря ти за оригинала обаче...АЗ лично усещам някакъв меден дъх от цветята -роза и мимозата Heart Eyes Heart Eyes Heart EyesМного женствен и секси парфюм е това,аз не обичам тежки аромати,но този го обожавам и не ми е ретро

# 86
Солар,сега прочетох кво си писала,писали сме по едно и също време явно Laughingкво ще кажеш за Лорис Simple Smileхаресала си ги и ти явно.Коко Шанел е пред мен и аз ти гарантирам .че са идентични...Сръвнявала съм ги паралелно с оригинала на едната ръка от Парадокс ,на другата имитацията лично в магазина на Лорис пред продавачките едно към едно са......Колкото до развитието на Коко е уникално просто-говоря ти за оригинала обаче...АЗ лично усещам някакъв меден дъх от цветята -роза и мимозата Heart Eyes Heart Eyes Heart EyesМного женствен и секси парфюм е това,аз не обичам тежки аромати,но този го обожавам и не ми е ретро
Много ти благодаря, Bright Crystal ,   bouquet
Наистина в Коко /на Лорис/ има и мед, но тъмен, има и иланг - иланг, сандалово дърво, подправки и Бог знае още какво....Как ще е ретро, та това е просто шедьовър, не очаквах такова разкритие от парфюм - имитация...А мостричката ми за зла беда преди време пристигна счупена и не успях да си дам време да го поразнеса парфюмчето...
Междувпрочем /не познавайки оригинала, естествено/ ще кажа, че и Самсара-та е същия калибър тежка артилерия /в най - добрия смисъл на тази дума!!!/... Peace

П.П. На излизане от магазина им се "скарах" на сладурите вътре и им казах да си направят сайт, защото съм се скъсала да ги издирвам и практически са неоткриваеми в мрежата /освен една никаква страничка във Фейсбук с една никаква информация.../... Laughing Наистина парфюмите си ги бива - този на Орифлейм просто ме изумява - още го мириша от блотера и не мога да повярвам просто...И трайност и нюанси на аромата са нацелили...Браво, честно! newsm10

Последна редакция: пн, 03 авг 2015, 21:40 от solar_fields

# 87
  • Бургас
Радвам се,че си щастлива и си останала доволна.За Самсара нямам много какво да кажа -носи духа на 90те години и е  една от класиките,но за съжаление не е моя парфюм,опитах да го харесам наравно с Шалимър,но уви...-на моята кожа нямаше  и помен от вкусен лимонов сладкиш,проявяващ се на други.Усещах само мирис на изгоряло и мириса на одеколен типичен за онези стари времена.Но пък намерих и моя любимец сред Герлените-най-прекрасния сред всички за мен Champs Elysees Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart EyesАко имаш възможност го пробвай.  bouquet

# 88
  • Бургас
Мда,както писах по-рано орхидеята е уникална Heart EyesНямам търпение да си получа -Chloe-love,Givenchy ange ou demon le secret,Bvlgari-aqva divina Heart EyesПо- нататък ще споделя доколко са успешни
Не са невероятни, но стават, средно добра работа с дъх на Заг Зодиак  Laughing Тяхната Черна орхидея не съм я пробвала, но ще го направя  Peace
За Коко и Самсара от Лорис нищо не мога да кажа, защото не ги познавам. Всъщност си купих Коко. Не знам защо реших в магазина, че ми харесва, може би, защото там беше хладно. После като се прибрах вкъщи разбрах, че въобще не е "мой". Подарих го моментално на майка ми. Иначе повечето неща, които познавам в оригинал и съм пробвала от Лорис до момента, доста се разминават с това, което имитират. Не говоря за всички, разбира се  Simple Smile
Cuckoo, Absolutely Givenchy го има и при Джодекс. Тествала съм техния вариант и този на Ди енд Пи. И двата са приятни и са трайни, но за съжаление не познавам оригинала, за да сравня.  Peace

# 89
Открих магазина на LORIS в София - перфектно зареден, цените са промоционални /1 бр.50 мл.за 13 лв, 2 броя 50 мл - 20 лв/ - бул. Витоша №28, капсуловани.
Отидох уж само за да помириша два  - Самсара и Коко на Шанел, но не се удържах.... Самсара никога не бях я помирисвала, а на Коко на Шанел имах оригинална мостра /преди време, в момента нямам такава за да сравня с имитацията/. Купих ги и двата /нямам какво да кажа в свое оправдание, но вие тука ме разбирате предполагам.... Mr. Green/
Още с влизането ми в магазина ми извадиха луксозно направен каталог  със снимки на оригиналните парфюми.
Пръснаха ми от двата парфюма на блотер /хартиен/ и ароматите МНОГО ми харесаха. Както казах - купих ги и двата. Направи ми впечатление, че имат Амбър Елексир на Орифлейм /който ми е любим аромат и го имам в оригинал/ и поисках да го помириша и него. Пръснаха ми на блотер....Честно ви казвам - докарали са го 1:1. По никакъв начин не бих различила оригинала от техния.
И...въпроса ми сега /малко след дъжд - качулка.... Mr. Green/ е:
имат ли нещо общо с оригиналите Коко на Шанел и Самсара имитациите на Лорис? Защото аз си ги харесах и ще си ги пръскам, но искам да знам колко съм близо с тях....?  Mr. Green

П.П. И Коко и Самсара  имат промяна - с времето се появиха някакви упойващи цветя, които ги нямаше в началото....И категорично мога да кажа, че на блотера /респективно на дрехата ми/ и на кожата ми се разкриват по съвсем различен начин...изумително е просто...
Има ли познавачи на двата аромата да ми кажат какво се случва? Simple Smile

Аз малко да се отклоня от темата ''Amber elexir'' на Орифлейм траен ли е като аромат, че съм му ''хвърлила око''...Wink

Общи условия

Активация на акаунт