Сполучливи имитации на маркови парфюми - 9

• 126 025
  • 746
  •   1
Отговори
# 450
Благодаря,за отговора! Парфюмите им капсуловани ли са?Отдавна им се чудя,купувам редовно Рефан,но само от магазини на място.Доволна съм от всичките им продукти,но по-лесно е да видиш какво купуваш,но пък така е по-удобно.Доставката им винаги ли е безплатна или сега има промоция? newsm78

# 451
  • Бургас

A доволна ли си от онлайн магазина,доставка коректност? Не съм поръчвала още нищо от там,но скоро мисля да го направя.Та интересувам се дали си струва...харесах си някои неща.

Супер е он-лайн магазина им. Много са коректни и доставката е на следващия ден. Удобен е, когато знаеш какво търсиш, има всичко, но в по-големи разфасовки, естествено. Поръчвала съм няколко пъти от там от парфюмите по 53 мл. и 100 мл., не са капсуловани. Мисля, че има една-две серии, които навсякъде се продават капсуловани, но това е фабрично.

Днес се сдобих със Сахара Ноар на Джодекс, но отсега ми се струва, че скоро ще се разделим.  Laughing Не е много мой, като че ли. Никога не съм пробвала оригинала.
От няколко дни се каня да ви споделя, че пробвах Черната орхидея на Заг Зодиак и честно казано много ми хареса, малко повече от тези на Рефан и Ди енд Пи. Сравнявах я паралелно с тази на Ди енд Пи, която си взех наскоро. Версията на Заг е по-мека и не се усещат толкова остри нотки, както при Ди енд Пи. И двете са еднакво трайни т.е. с отлична трайност.  Grinning Не успях да пробвам варианта на Роксан, защото го нямаше. Казаха ми, че са го спрели от производство.
Мисля, че най-после си намерих и версия на Дизел Fuel for life, която ми харесва, пак от Джодекс. Карам на спомени, но ми се струва, че е добра.  Peace

# 452
Благодаря,за отговора значи да поръчвам смело,  bouquet Simple Smile

# 453
Благодаря,за отговора! Парфюмите им капсуловани ли са?Отдавна им се чудя,купувам редовно Рефан,но само от магазини на място.Доволна съм от всичките им продукти,но по-лесно е да видиш какво купуваш,но пък така е по-удобно.Доставката им винаги ли е безплатна или сега има промоция? newsm78
този парфюм който поръчах е от 50мл.и е капсулован,а доставката по принцип е безплатна но има условие поръчката да е не по малко от 15лв.

# 454
# 455
Здравейте. Кои са най-добрите имитации на PLAY FOR HER/ GIVENCHY и ORGANZA/ GIVENCHY. Благодаря  Simple Smile Simple Smile

# 456

От няколко дни се каня да ви споделя, че пробвах Черната орхидея на Заг Зодиак и честно казано много ми хареса, малко повече от тези на Рефан и Ди енд Пи. Сравнявах я паралелно с тази на Ди енд Пи, която си взех наскоро. Версията на Заг е по-мека и не се усещат толкова остри нотки, както при Ди енд Пи. И двете са еднакво трайни т.е. с отлична трайност.  Grinning Не успях да пробвам варианта на Роксан, защото го нямаше. Казаха ми, че са го спрели от производство.
Заг Зодиак имат ли онлайн магазин и от какво съотношение за капките си доволна 1/2 или?

# 457
  • Бургас

Заг Зодиак имат ли онлайн магазин и от какво съотношение за капките си доволна 1/2 или?
Те нямат капки. Имат физически магазини чрез партньори в различни градове, но може да се поръча и по интернет. Доставката мисля, че беше скъпа. Най-добре разгледай фейсбук страницата им и сайта за повече информация.  Peace

Здравейте. Кои са най-добрите имитации на PLAY FOR HER/ GIVENCHY и ORGANZA/ GIVENCHY. Благодаря  Simple Smile Simple Smile
PLAY FOR HER имаше хубава имитация от Ди енд Пи. На другите фирми не съм пробвала. ORGANZA не съм ползвала толкова отдавна, че съм забравила аромата.  Simple Smile

# 458

Play for her имат и Рефан, но нямам наблюдения върху аромата.

Рефан имат и Organsa- различава се от оригинала, трайността беше средна. Не бях удовлетворена от тяхната версия на този любим мой аромат.

Organsa трябва да я имат и Баргело, поне в списъците им фигурираше.

Момичета, запалихте ме да дам втори шанс на Черната орхидея на Заг Зодиак, явно е подобрена значително и няма общо с това, което беше преди.

# 459
Днес се сдобих със Сахара Ноар на Джодекс, но отсега ми се струва, че скоро ще се разделим.  Laughing Не е много мой, като че ли. Никога не съм пробвала оригинала.
Ако този не ти харесва значи и оригинала няма да ти хареса със сигурност. Трябва хич човек да не се притеснява да носи върл тамян че да го хареса. Нося го  изключително рядко. Пробвай го на мъжка кожа като захладнее времето малко  Simple Smile и тогава му давай пътя.

# 460
  • Бургас
Ако този не ти харесва значи и оригинала няма да ти хареса със сигурност. Трябва хич човек да не се притеснява да носи върл тамян че да го хареса. Нося го  изключително рядко. Пробвай го на мъжка кожа като захладнее времето малко  Simple Smile и тогава му давай пътя.
Да, и аз това смятам да направя. Прочетох поста ти по-горе, където го сравняваш с оригинала и казваш, че е по-добре на мъжка кожа. Благодаря ти!   bouquet Мъжът ми се прибира скоро и ще му бъде връчен за проба.  Laughing До тогава аз ще го помъча още малко.  Peace
Искам да ви попитам някой пробвал ли е ето тези предложения от Рефан:
026. OPIUM VAPEURS DE PARFUM/ YVES SAINTH LAURENT
305. HALLOWEEN/ JESUS DEL POZO ?
Някакви впечатления?

# 461
Едва ли ще ти помогна ама да кажа..
Този го пробвах преди време уж като по-лека версия на Опиум , но нещо не ми хареса. Не мога да кажа какво точно не ми допадна Blush пръсках и на листче и на кожа някак ми се видя постен. Пробвах го обаче от едни готови шишета , не капсуловани а направени готови за продажба с капки и точно поради тази причина мисля да го пробвам пак от друго място. При всички положения е сходен с Опиум ама едва ли би се харесал на човек който обича първообраза. Аз първообраза съм носила много отдавна във вариант едт. Ще ми се да взема наесен от някоя имитация малко за проба. Рефан също не можах при нас да намеря 107  никъде. Сега видях че Заг Зодиак го имат и ще пробвам там.

Тосканската кожа ТФ на Заг Зодиак спряна ли е? Няма я в нашия списък мъжкия , ще ходя на място да питам купувала съм я преди. newsm78

# 462
Днес се сдобих със Сахара Ноар на Джодекс, но отсега ми се струва, че скоро ще се разделим.  Laughing Не е много мой, като че ли. Никога не съм пробвала оригинала.
Ако този не ти харесва значи и оригинала няма да ти хареса със сигурност. Трябва хич човек да не се притеснява да носи върл тамян че да го хареса. Нося го  изключително рядко. Пробвай го на мъжка кожа като захладнее времето малко  Simple Smile и тогава му давай пътя.
Да, и аз това смятам да направя. Прочетох поста ти по-горе, където го сравняваш с оригинала и казваш, че е по-добре на мъжка кожа. Благодаря ти!   bouquet Мъжът ми се прибира скоро и ще му бъде връчен за проба.  Laughing До тогава аз ще го помъча още малко.  Peace
Искам да ви попитам някой пробвал ли е ето тези предложения от Рефан:
305. HALLOWEEN/ JESUS DEL POZO ?
Някакви впечатления?

Opium Vapeurs- Refan съм го тествала веднага щом го пуснаха Рефан, което беше в края на 2012-та. Близък е до оригинала...Попринцип този аромат не на помня изобщо на класическия силен Опиум, който много харесвам (и Рефан имат доста прилична негова версия). Парфюмът е интересен, с мерена наситеност и средна трайност- около 4-5 часа. ПО спомени ароматът беше специфичен- не е от тези, които ще се хареса на всеки, но не   отровно силен и сладък...Аз го усещах върху себе си като женствен. Simple Smile

# 463
allforone  bouquet
Забравих да кажа че след като тествах рефанското 026 намерих и оригинала и той не ми хареса, но ми се сториха почти еднакви Simple Smile

# 464
  • Бургас
allforone  bouquet
Забравих да кажа че след като тествах рефанското 026 намерих и оригинала и той не ми хареса, но ми се сториха почти еднакви Simple Smile
Благодаря ви, момичета!   bouquet
Класическият Опиум го имат и Джодекс, вчера го тествах, но определено не е "мой". Иначе съм чувала, че е добра версия. Тусканската кожа на Заг Зодиак я пробвах на тестер в местния магазин, но така и не се решиха да я заредят. Тогава ми се стори, че варианта на Джодекс ми харесва повече, но пак нищо не мога да кажа, защото не познавам оригинала.
А можете ли да ми препоръчате добра версия на:
Hot Couture Givenchy,
Ultraviolet Paco Rabanne for women и
Lacoste Pour Femme Lacoste
  Praynig
Бяха ми любими аромати преди години, но толкова отдавна не съм ги мирисала, че съм ги позабравила и не знам на коя имитация да се спра.  Peace

Общи условия

Активация на акаунт