Сполучливи имитации на маркови парфюми - 9

• 125 951
  • 746
  •   1
Отговори
# 525
Много благодаря на всички за насоките!   bouquet А някой може ли да ми каже къде в Пловдив мога да намеря парфюмите на D&P и Bargello?

# 526
http://dpparfumi.eu/product_info.php?products_id=1600
Поръчах си от Alien ,  К222
Дано да е сполучлив и това да му е номера

Уникален парфюм за съжаление много слъп

Нали си наясно обаче, че това са парфюми Degaje, a не D&P.

Относно Табако Ванил, аз си го правя 2 към 1 или 3 към 1, не е имало проблем с аромата.

# 527
  • BG-DE
Благодаря   bouquet и аз мисля все пак да го направя 2:1. Наскоро пробвах Ейлиън на Сан Сиро и ми хареса повече от този на D&P, който нещо върху мен не се развива никак добре, даже се замислям дали да не си взема  newsm78

P.S. Имам приятелка, която е върл фен на Ейнджъл и освен оригинала единствено признава версията на Гардени, обаче магазина им на Руски паметник вече го няма, някой знае ли дали изобщо имат някъде в София друг магазин? 

Последна редакция: вт, 08 сеп 2015, 13:28 от Menerva

# 528
Много благодаря на всички за насоките!   bouquet А някой може ли да ми каже къде в Пловдив мога да намеря парфюмите на D&P и Bargello?
Баргело е само до главния вход на  Централни хали, от другата страна на дюнерите. Като застанеш с лице към входа на халите и поглеждаш наляво ще го видиш. D&P са в Кауфланд на Брезовско шосе, не знам там ли са още. Бъди много внимателна със скъпите имитации около 20 лв. Казвам го съвсем добронамерено. Тествай по два пъти ако трябва защото цената не е ниска и тук 20 там 20 лв накрая да не стане за оригинал Peace Simple Smile Не знам кои имитации търсиш. Погледни и Рефан вътре в Халите и сравнявай. Другите Рефани по центъра сигурно ги знаеш.  Там поне можеш по-малки количества да вземаш. На пешеходиня мост има Заг Зодиак- имат дълъг списък  и са евтини. Срещу Баргело на центъра има Лорис с голяма табела. Към всички съм с предубеждения и въпреки всичко чат-пат купувам нещо най-често от Рефан Party

Припомних си днес в Заг Зодиак Тосканската кожа. Мирисах от блотер Прада Канди, но нищо не усетих пак ще се тестваме.

# 529
P.S. Имам приятелка, която е върл фен на Ейнджъл и освен оригинала единствено признава версията на Гардени, обаче магазина им на Руски паметник вече го няма, някой знае ли дали изобщо имат някъде в София друг магазин?  
Физически магазин не знам да имат....НО! Има един он лайн магазин, който продава техните парфюми - не ми позволява да дам линк към него, защото го счупва, мисля, че го зачита като вид спам, не съм сигурна....Но, ако напишете в Гугъл Plamboy или на български Пламбой ще излезе магазина. После в търсачката му /на магазина/ пишете примерно Gardeny или избирате от менюто наливни парфюми....Мисля, че не продават вече малки опаковки, но, ако човек държи на конкретната имитация, може да се кооперира с някого и да се раздели количеството /примерно/...
Аз по същия начин съм се запасила с Omnia Green Jade - точно на Gardeny.
 Peace

П.П. В търсачката на магазина не сработва като GARDENY, а на български Гардени

Последна редакция: вт, 08 сеп 2015, 14:49 от solar_fields

# 530
  • Бургас
Ммммм,зелената омнийка-страхотен е и един от любимците ми.Имам го във версията на Рефан,Солар,на Гардени добър ли е,интересува ме повече дали се доближава достатъчно до оригинала и дали е по-добър от този на рефанците  bouquet

# 531
Благодаря   bouquet и аз мисля все пак да го направя 2:1. Наскоро пробвах Ейлиън на Сан Сиро и ми хареса повече от този на D&P, който нещо върху мен не се развива никак добре, даже се замислям дали да не си взема  newsm78

В момента (както и от много години) Гардени има в един павилион на Красно село. Намира се на бул. Гоце Делчев...Има сладкарница Неделя и като се тръгне от нея надолу, посока светофарът на бул. Дойран, около 20 метра след Неделя-та павилионът е на първа линия...

# 532
  • BG-DE
solar_fields,  allforone, много ви благодаря   bouquet

# 533
Баргело е само до главния вход на  Централни хали, от другата страна на дюнерите. Като застанеш с лице към входа на халите и поглеждаш наляво ще го видиш. D&P са в Кауфланд на Брезовско шосе, не знам там ли са още. Бъди много внимателна със скъпите имитации около 20 лв. Казвам го съвсем добронамерено. Тествай по два пъти ако трябва защото цената не е ниска и тук 20 там 20 лв накрая да не стане за оригинал Peace Simple Smile Не знам кои имитации търсиш. Погледни и Рефан вътре в Халите и сравнявай. Другите Рефани по центъра сигурно ги знаеш.  Там поне можеш по-малки количества да вземаш. На пешеходиня мост има Заг Зодиак- имат дълъг списък  и са евтини. Срещу Баргело на центъра има Лорис с голяма табела. Към всички съм с предубеждения и въпреки всичко чат-пат купувам нещо най-често от Рефан Party

raznejena* , много благодаря за изчерпателното обяснение! Ще започна с Рефан, защото ми вдъхва най-много доверие, а ако там не си харесам нещо, тогава ще погледна и на другите места.  Peace

# 534
Момичета, да Ви споделя, че тествах на китка и блотер La Panthere- Cartier на Заг Зодиак.

Оригинала не го познавам. Ароматът е интересен, средно силен. Аз очаквах да е малко по-остър, той от самото начало е някак обран, но не е масов и се отличава. Мисля че има средна наситеност и средна трайност. Търпи леко развитие.

По-нататък бих го взела.

# 535
Здравейте! Според вас коя имитация на D&G  L’IMPERATRICE  е по-добра Рефан или Roxanne ?

# 536
  • Бургас
Категорично на Рефан

# 537
Ммммм,зелената омнийка-страхотен е и един от любимците ми.Имам го във версията на Рефан,Солар,на Гардени добър ли е,интересува ме повече дали се доближава достатъчно до оригинала и дали е по-добър от този на рефанците  bouquet
Ами....Мисля, че Рефанския повече прилича на оригинала /мирисала съм го от тестерче отдавна/, но този на Гардени е по - остър и ми е повече по вкуса лично на мен. Стои по - "хладен" /ако ме разбираш..../....Рефанския е по - пудрен..../не знам как звучат обясненията ми, но дано става ясно какво имам предвид/... Crazy
  bouquet

Един въпрос към знаещите:
№214 - JOOP /RED/ / Joop  на Рефан /мъжки/, имитация на ето този ли е:
http://www.fragrantica.com/perfume/Joop-/Joop-Homme-1251.html
?
И какво е качеството на имитацията? В момента тествам малко количество от оригинала и съм във възторг...Та...обмислям посещение и на Рефан, но сондирам мнения предварително.
 Hug

Последна редакция: вт, 08 сеп 2015, 19:46 от solar_fields

# 538
Здравейте! Според вас коя имитация на D&G  L’IMPERATRICE  е по-добра Рефан или Roxanne ?

Категорична съм и аз за Рефан.

Тази на Роксан е по-далечна от оригинала и по-нетрайна в сравнение с Рефанската.

# 539
  • Deutschland
Роксанската Императрица е много трайна на моята кожа, много наситена и с много ясно изразен динен аромат. Не съм ползвала оригинала обаче и не мога да сравнявам доближава ли се, или не

Общи условия

Активация на акаунт