Сполучливи имитации на маркови парфюми - 9

• 125 763
  • 746
  •   1
Отговори
# 675
  • BG-DE
Абсолютно, D&P има смисъл човек да си вземе ако имаш signsture scent, и техния вариант ти е приемлив , иначе, както аз съм на настроение  Grinning  ако случайно си харесам 2-3 аромата то по-добре да се спра на един тестер онлайн  Grinning Лично аз смятам, че подобна цена за имитация си е жив грабеж  Laughing 

# 676
  • Бургас
Всяка марка имитации, която съм опитвала, има специфична за нея нотка - Ди енд Пи, Баргело, Роксан, Заг Зодиак, Парфен, Рефан, абсолютно всички. Честно казано, най-малко я усещам при Рефан, особено по-новите им парфюми. Ди енд Пи например почти не мога да понасям през лятото, всички ми идват тежки и нещо ме дразни в жегата. Когато се захлади, нямам този проблем. Това е и причината да не мога да си избера летен аромат от тях, имам чувството, че те просто нямат ефирни и свежи парфюми. Като изключим летните месеци обаче, за мен техните предложения обикновено са много добри и много близо до оригиналите. Цената наистина е висока, затова си заслужава ако оригиналът е скъп.
Menerva, и аз от темата съм чувала, че вариантът на Адикт от Роксан е най-сполучлив. Точно за него имаше много положителни мнения назад в темите. Аз съм го пробвала, но съм забравила как мирише оригинала и не мога да споделя мнение.
И аз съм забелязала, че колкото повече харесвам и познавам даден аромат, толкова по-трудно му намирам добра имитация. Винаги нещо не ми харесва и нещо липсва.  Laughing Напълно нормално е, все пак имитациите са имитации, а не оригинали. Не споделям мнения от сорта на "едно към едно с оригинала". Може да носи същото усещане, да има много голямо сходство, но напълно да се покриват двата, не ми се е случвало.

Момичета, какво ще кажете за имитациите на Еуфория Келвин Клайн? Коя според вас е най-сполучлива?

# 677
Само да добавя, че съм имала проблем с един парфюм на ДП през зимата в много топло помещение.
Пропуснах да добавя в списъка и Джодекс, и при тях има нещо, въпреки че като цяло са супер. Много съм доволна от техните дезодоранти, които даваха към парфюмите, имам два. Не знам дали се предлагат отделно.

# 678
И аз съм забелязала, че колкото повече харесвам и познавам даден аромат, толкова по-трудно му намирам добра имитация. Винаги нещо не ми харесва и нещо липсва.  Laughing Напълно нормално е, все пак имитациите са имитации, а не оригинали. Не споделям мнения от сорта на "едно към едно с оригинала". Може да носи същото усещане, да има много голямо сходство, но напълно да се покриват двата, не ми се е случвало.

според мен е нормално, аз съм така и с оригиналните парфюми
когато харесам една версия, всички останали на същия парфюм ми се струват недовършени, все едно се пръскам с имитация, която не е направена достатъчно добре  Crazy - най-ярките ми примери са всички варианти на любимите ми Елиън и Шалимар
предполагам, че е въпрос на опознаване и свикване с аромата - например вече харесвам повече Аква Дивина на Заг Зодиак отколкото на Булгари след като изпръсках 40/50 мл. ; останалите 10 ще унищожа скоро и няма да си взема оригинала като бях планирала първоначално  Grinning

# 679
Момичета, какво ще кажете за имитациите на Еуфория Келвин Клайн? Коя според вас е най-сполучлива?
Особено Еуфорията, както съм писала и преди версията на Рефан ми харесва повече от оригинала.
Напълно подкрепям!  Peace
Peace

# 680
  • Бургас
Xaxa-Menerva,грабители не амиии Laughing ако всяка седмица купувам от тях няколко парфюма досега да съм фалирала отдавна Mr. Green Колкото до Шалимар и аз доживях да харесам негова разновидност-shalimar souffle de parfum-ето това е моя любимец сред тяхното семейство,и се радвам много,че и аз намерих своя Шалимар Grinning Аква Дивина и на мен много ми харесва в имитацията,както бях писала преди.Желая на всички Ви един супер парфюмен ден,че моя се оказва да е такав Grinning  bouquet

# 681
Имитацията на Аква Дивина е по-трайна и по-сочна от оригинала.
Може би ако бях започнала с бутилка оригинал, щях се оплаквам, че имитацията не е достатъчно "суха" за моя вкус  Joy

# 682
Всяка марка имитации, която съм опитвала, има специфична за нея нотка - Ди енд Пи, Баргело, Роксан, Заг Зодиак, Парфен, Рефан, абсолютно всички. Честно казано, най-малко я усещам при Рефан, особено по-новите им парфюми. Ди енд Пи например почти не мога да понасям през лятото, всички ми идват тежки и нещо ме дразни в жегата. Когато се захлади, нямам този проблем. Това е и причината да не мога да си избера летен аромат от тях, имам чувството, че те просто нямат ефирни и свежи парфюми. Като изключим летните месеци обаче, за мен техните предложения обикновено са много добри и много близо до оригиналите. Цената наистина е висока, затова си заслужава ако оригиналът е скъп.
Menerva, и аз от темата съм чувала, че вариантът на Адикт от Роксан е най-сполучлив. Точно за него имаше много положителни мнения назад в темите. Аз съм го пробвала, но съм забравила как мирише оригинала и не мога да споделя мнение.
И аз съм забелязала, че колкото повече харесвам и познавам даден аромат, толкова по-трудно му намирам добра имитация. Винаги нещо не ми харесва и нещо липсва.  Laughing Напълно нормално е, все пак имитациите са имитации, а не оригинали. Не споделям мнения от сорта на "едно към едно с оригинала". Може да носи същото усещане, да има много голямо сходство, но напълно да се покриват двата, не ми се е случвало.

КDS, както съвсем скоро писах- за мен най-добрата имитация на Еуфорията е Рефанската. Винаги имам от нея. Първо трайността й като се сложат двойно капки е супер. Второ е почти идентична с оригинала, има съвсем леки разлики, но те за мен са само в полза на имитацията. Версията на Рефан има една по-голяма плътност от оригинала и на мен за това ми харесва повече. Изпръскала съм няколко оригинала, след това години наред ползвах имитацията и ми подариха оригинала...Ами той ми беше по-слаб като аромат и ми липсваше онази нотка от Рефан, която прави ароматът още по-хубав за мен. А и е много наситен, освен, че траен.

Какво се случва с имитациите на Еуфорията на другите фирми...

Заг Зодиак- много далеч от истината...В аромата избиваха някакви странни нотки, които въобще ги няма в оригинала. Трайността не беше впечатляваща.

Ди енд Пи- най-слабото им предложение, на което съм попадала. Първо осезаеми разлики с оригинала, доста слаба наситеност като за такъв тип парфюм и трайност около 3 часа.

Роксан- дори не можах да позная, че това е Еуфорията, даже помолих продавачката да провери дали не е сбъркала... Grinning

Може би само версията на Гардени, която съм пробвала преди много време се доближаваше до истината...Но пак не можеше да се сравнява с Рефанската. Гардени имат много хубава версия на Euphoria Forbidden.

Ще се радвам да споделиш, ако тестваш Рефанската.

Очаквам с интерес мнението ти за Хипнотик пойзън на Ди енд Пи, ако си го разносила.  Simple Smile

# 683
  • Бургас
Allforone, носих Хипнотик Пойзън на Ди енд Пи два - три пъти, то повече от това няма как, един - два ли парфюма имам или сто и два  Laughing Много ми харесва, много е мека и бадемова. Определено има нещо от оригинала, което липсва, но си заслужава при всички случаи.  Grinning
За съжаление не мога да намеря имитация на Hot Couture Givenchy, която да ми харесва. На Ди енд Пи не е лоша, но липсват едни пикантни нотки, заради които толкова харесвам оригинала....Ако имате някакви идеи... Hug
Освободила съм си шишенце на Рефан и днес ще се сдобия с Еуфорията. Помня, че я хвалихте и преди, но исках все пак да чуя да няма нещо ново.  Simple Smile Иначе имам Еуфория на Лорис. Много се разминава, но не знам защо ми беше харесала в магазина. Заприлича ми на Euphoria Forbidden, доста по-плодова и сочна ми идва.
Bright Crystal, виждам, че си пробвала доста от парфюмите на Лорис. Сподели, моля те кои ти харесват най-много /освен Хипноуз на Ланком/, за да знам какво да пробвам като мина оттам.  Hug
Момичета, вчера тествах Alien на Заг Зодиак и ми хареса  Shocked Не помня някой да е похвалил тяхната версия  newsm78 Аз не познавам добре оригинала, да не кажа въобще, така че не мога да преценя реално. Преди имах варианта на Ди енд Пи, за който съм чела, че е най-близък, но го подарих, защото не можех да го нося. Адски много ми миришеше на жасмин, но тежък....Вие какво ще кажете? Като изключим Ди енд Пи коя имитация на Ейлиън ви харесва най-много?
Същото да попитам и за Черната рокля на Герлен - коя имитация ви допада най-много?   bouquet

# 684
Allforone, носих Хипнотик Пойзън на Ди енд Пи два - три пъти, то повече от това няма как, един - два ли парфюма имам или сто и два  Laughing Много ми харесва, много е мека и бадемова. Определено има нещо от оригинала, което липсва, но си заслужава при всички случаи.  Grinning
За съжаление не мога да намеря имитация на Hot Couture Givenchy, която да ми харесва. На Ди енд Пи не е лоша, но липсват едни пикантни нотки, заради които толкова харесвам оригинала....Ако имате някакви идеи... Hug
Освободила съм си шишенце на Рефан и днес ще се сдобия с Еуфорията. Помня, че я хвалихте и преди, но исках все пак да чуя да няма нещо ново.  Simple Smile Иначе имам Еуфория на Лорис. Много се разминава, но не знам защо ми беше харесала в магазина. Заприлича ми на Euphoria Forbidden, доста по-плодова и сочна ми идва.
Bright Crystal, виждам, че си пробвала доста от парфюмите на Лорис. Сподели, моля те кои ти харесват най-много /освен Хипноуз на Ланком/, за да знам какво да пробвам като мина оттам.  Hug
Момичета, вчера тествах Alien на Заг Зодиак и ми хареса  Shocked Не помня някой да е похвалил тяхната версия  newsm78 Аз не познавам добре оригинала, да не кажа въобще, така че не мога да преценя реално. Преди имах варианта на Ди енд Пи, за който съм чела, че е най-близък, но го подарих, защото не можех да го нося. Адски много ми миришеше на жасмин, но тежък....Вие какво ще кажете? Като изключим Ди енд Пи коя имитация на Ейлиън ви харесва най-много?
Същото да попитам и за Черната рокля на Герлен - коя имитация ви допада най-много?   bouquet

А колко ти издържа Хипнотичната отрова като трайност?

Черната рокля на Герлен я има в доста прилична версия на Рефан.

# 685
  • Варна
KDS както писах вчера пробвах Alien на Баргело и го сравних с този на Сангадо. На Баргело не ми хареса много сладък и нетраен ми се стори. На Сангадо започва тежко ,но  много бързо после става много интересен и на мен определено ми харесва. Днес ще пробвам рефанската версия и ще пиша.
Пак да ви попитам освен на Лорис похвалете някоя друга версия на Хипноз на Ланком. От Варна съм и Лорис при нас няма. Има Баргело ,Рефан и Гардени.

# 686

КDS, както съвсем скоро писах- за мен най-добрата имитация на Еуфорията е Рефанската. Винаги имам от нея. Първо трайността й като се сложат двойно капки е супер. Второ е почти идентична с оригинала, има съвсем леки разлики, но те за мен са само в полза на имитацията. Версията на Рефан има една по-голяма плътност от оригинала и на мен за това ми харесва повече. Изпръскала съм няколко оригинала, след това години наред ползвах имитацията и ми подариха оригинала...Ами той ми беше по-слаб като аромат и ми липсваше онази нотка от Рефан, която прави ароматът още по-хубав за мен. А и е много наситен, освен, че траен.

Има почти всички похвалени от Вас парфюми от Рефан в количество от 30мл парфюм с двойно количество капки (60 капки)
153    EUPHORIA/CALVIN KLEIN
174    AQUA WOMEN / ROSHAS

133    ESCAPE  / C. KLEIN 
323    R.CAVALLI OLD / R.CAVALLI       
и сериозно се замислям да ни би да съм дефектна  newsm78 .   Никаква трайност   дори и в момента на пръскането, да не говорим след 2, 3 или 4ч. Все едно пръскам вода. Купувани са от фирмени магазини на Рефан, наливни с двойно количество капки.....Първия път си мислех, че е много разреден, затова втория път го взех от друго място, но пак същото.
Миналата седмица всеки ден бях с Еуфорията - никакво ухание или трайност нито по дрехите, нито по кожата.
 Ето днес се напръсках с ROSHAS  преди да тръгна за работа, не усещам нищо, но за всеки случай питам и колежките  усещат ли - гледат ме неразбиращо какво да усещат.
Разпознавам миризмата на двата парфюма, ако ги усетя   на други хора.
Защо при мен е така?

# 687
  • София
А тази Аква Дивина на Булгари на Заг Зодиак кой номер е, че не я намирам?
Относно Черната рокля на Герлен миналата седмица в един и същи ден 2 колежки в офиса - едната напръскана с оригинала, а другата с имитацията на Рефан. Ухаеха съвсем еднакво и много хубаво Simple Smile .

# 688
# 689

Има почти всички похвалени от Вас парфюми от Рефан в количество от 30мл парфюм с двойно количество капки (60 капки)
153    EUPHORIA/CALVIN KLEIN
174    AQUA WOMEN / ROSHAS

133    ESCAPE  / C. KLEIN 
323    R.CAVALLI OLD / R.CAVALLI       
и сериозно се замислям да ни би да съм дефектна  newsm78 .   Никаква трайност   дори и в момента на пръскането, да не говорим след 2, 3 или 4ч. Все едно пръскам вода. Купувани са от фирмени магазини на Рефан, наливни с двойно количество капки.....Първия път си мислех, че е много разреден, затова втория път го взех от друго място, но пак същото.
Миналата седмица всеки ден бях с Еуфорията - никакво ухание или трайност нито по дрехите, нито по кожата.
 Ето днес се напръсках с ROSHAS  преди да тръгна за работа, не усещам нищо, но за всеки случай питам и колежките  усещат ли - гледат ме неразбиращо какво да усещат.
Разпознавам миризмата на двата парфюма, ако ги усетя   на други хора.
Защо при мен е така?

Наистина много странно...И това се случва с различни аромати, купени от различни магазини...Нямам обяснение...

А Escape специално не само, че е траен, той няма измирисване...

Общи условия

Активация на акаунт