Трябва ли винаги жените да се съобразяват с мъжете си?

• 13 424
  • 156
  •   1
Отговори
# 30
  • SF
Ако той иска и тя да успее да се реализира добре ще тръгне с нея, ако е толкова добър в работата си няма да е проблем да се реализира и в чужбина...
Ако реши да остане тук, има два варианта, да продължат да имат връзка и времето ще покаже колко ползотворна ще е ... Може тя да се развие в чужбина и тогава да го издърпа при себе си.. Или ако не и потръгнат нещата да се върне.... Другия вариант - да се разделят...

Глупости на търкалета... ooooh!
На никого, толкова добър в работата си, не му е гарантирано, че ще се реализира в чужбина. Ако е перфектният учител по български или история, като как точно ще бъде реализиран в чужбина? Редактор, коректор, репортер....  newsm78 Всеки ли владее немски, португалски, френски (аз не знам за коя чужбина го пращаш този човек, но може приятелката му и Дания да си е избрала).

Много обичам да се пишат клишета. И да се свеждат вариантите до два - или, или, че е по-лесно. Има толкова или-та, колкото и ако-та. Едно забременяване ей сега септември-октомври-ноември и сме отишли на трети, неразглеждан от тебе вариант.
Съжалявам за острия език, но не се въздържах като прочетох колко лесно било в живота. Ако бил толкова добър в работата си... ooooh! Ами ако не е толкова добър, а просто добър? Да не би да е сладкар, та му гарантираме успех и просперитет?!

Към авторката: ако е шеф де ла кюизин, наистина, да заминава за някой световен 5-звезден хотел и да се реализира. Дано да си хареса такъв и в страната, в която си си избрала да живееш. И да го поканят, че те 5-звездните хотели не са много закъсали откъм персонал.

# 31
  • София
Трябва да преследваш мечтите си, независимо какво ще стане, ще знаеш, че си опитала.
В ротивен случай винаги ще се съмняваш и ще си задаваш въпроси, какво щеше да бъде ако... Simple Smile

# 32
Не. Нито той с нея. Не трябва да се насилват нещата, ако стане, стане, ако имат прекалено различни разбирания и цели - по-добре да поеме всеки по своя път, вместо цял живот да му натяква - заради теб си пропилях плановете...
Постъпи, както го усещаш отвътре, ако ти не искаш да заминаваш, недей, ако ти е все едно къде ще живееш - тръгвай.

# 33
  • София
НЕ

# 34
Цитат
Трябва ли винаги жените да се съобразяват с мъжете си?

Що за въпрос? Че то самият въпрос си е според мен богохулство!! Как така, жената няма да се съобразява с мъжа? Просто не е за вярване!? До какво падение е стигнал християнският свят!

Цитат
. Имам си приятел, много го обичам, най-голямото ми желание е да съм с него. Имам и още едно желание да замина догодина в чужбина, след като завърша, за съжаление неговите планове не са такива. Той има добра работа тук и  ми сподели че това е мечтата му. Не съм му казала нищо, просто сме говорили преди на тази тема и знам че изобщо не го иска. За съжаление това не е моята мечта и не знам как да постъпя.

Е, те били много твоите желания бе Диде! Не чувстваш ли, че са прекалено много? Кой мъж ще се унизи до такава степен, че да напусне хубавата си работа и добрия си начин на живот, заради една жена? Сега жени под-път и над-път. Винаги ще си намери  някоя, когато си пожелае. А, нали и вие твърдите, че мъжете били на изчезване, и се оформяло все по-женско общество, с преобладаващо женско присъствие? Добре е да си помислиш? Дали наистина струваш толкова много като жена, че да рискуваш връзка, за която почти всяка жена си мечтае, да бъде избрана от такъв мъж?

# 35
  • Sofia
Хайдеееее.... Херкулес пак дойде  Crazy   с неговите женомразки изказвания, и то не къде да е, а в БГ-мамма. Ще се опитам този път да не му обръщам толкова незаслужено внимание, както направих предния път. Избирам да не се чувствам лично обидена и засегната. Явно тук много хора влизат с комплексите си, а при някои е толкова видимо, че...

По темата ето и моето мнение: хубаво е както жените да се съобразяват с мъжете си, така и мъжете да се съобразяват с жените си  Peace

Но НЕ и за сметка на собствените си мечти  Naughty  Това съобразяване да не се превръща в жертва в името на другия, любовта и връзката /особено ако още не е прерастнала в брак и/или общи деца/. Смятам, че всеки трябва да слуша предимно собственото си сърце, къде го води то, да следва собствения си Път и съдба. Защото ако се "залепи" за партньора си, без да обърне внимание на собственото си Аз, един ден задължително ще съжалява за този свой избор.

# 36
  • София
Мисля, че към Херкулес трябва да се отнасяме с определен тип разбиране и снизхождение. Преди мислех, че е начинаещ пубертет, но виждам, че съм сгрешила. Човекът просто е с проблеми и не добре да му се противоречи. Това, държа да подчертая, го казвам като лаик в тази сфера.  Simple Smile

# 37
Мисля, че към Херкулес трябва да се отнасяме с определен тип разбиране и снизхождение. Преди мислех, че е начинаещ пубертет, но виждам, че съм сгрешила. Човекът просто е с проблеми и не добре да му се противоречи. Това, държа да подчертая, го казвам като лаик в тази сфера.  Simple Smile

То да се отнасяте с разбиране, ама само ако разбирате за какво се отнасят репликите ми, а за това трябва повече сиво, а не бяло вещество. Не бих нарекъл спора "противоречие", а разглеждане на различни мнения по един и същи въпрос. А мога да те уверя, че нямам никакви проблеми, и съм си много добре, финансово и щастлив семейно.

# 38
Добре е да си помислиш? Дали наистина струваш толкова много като жена, че да рискуваш връзка, за която почти всяка жена си мечтае, да бъде избрана от такъв мъж?

Ъъъ, какъв мъж я е избрал, че не разбрах? newsm78

# 39
  • София

То да се отнасяте с разбиране, ама само ако разбирате за какво се отнасят репликите ми, а за това трябва повече сиво, а не бяло вещество. Не бих нарекъл спора "противоречие", а разглеждане на различни мнения по един и същи въпрос. А мога да те уверя, че нямам никакви проблеми, и съм си много добре, финансово и щастлив семейно.

Разбира се, Херкулес. Както кажеш. Само не се вълнувай много, защото не искам да ставам поводче за изостряне на проблемите ти.

# 40
  • София
Питам се, дали по- скоро не трябва да се замислят някои върху думите му?
Той показва и другата гледна точка- вярно, със сарказъм, но не се иска кой знае колко усилие, за да се разбере, че по- стабилно се стои на земята на два крака, отколкото на един.

# 41
  • София

По темата ето и моето мнение: хубаво е както жените да се съобразяват с мъжете си, така и мъжете да се съобразяват с жените си  Peace

Но НЕ и за сметка на собствените си мечти  Naughty  избор.
Някой да разбра каква е мечтата на авторката?
Защото " искам да замина в чужбина", отдавна вече не е в сферата на мечтите, а просто желание за разнообразяване на живота.

# 42
  • София
Той показва и другата гледна точка- вярно, със сарказъм, но не се иска кой знае колко усилие, за да се разбере, че по- стабилно се стои на земята на два крака, отколкото на един.

А, няма как да се отнеса сериозно към такива думи. Grinning

# 43
Добре е да си помислиш? Дали наистина струваш толкова много като жена, че да рискуваш връзка, за която почти всяка жена си мечтае, да бъде избрана от такъв мъж?

Хах, какво да си помисли момичето, бе, филмар?! Joy Какъв и' е мъжът на нея, истинска мечта, викаш? Че мацката в другата тема обяснява надълго и нашироко как той постоянно изявява сексуални мераци, пък на нея хич не и' се ще да му пуска. Crazy Мда, златен му е сигурно, затова девойката не ще и да чуе за секс с него.

Болен мозък си ти! smile3532

Я гледай ти? Че то и друга тема ли имало? А, там, мацката обяснявала, за неговите постоянни сексуални мераци, пък тя не щяла да му пуска!?! Не знам на него дали му е златен, и девойката не ще да чуе за секс с него, но тук ми се струва, че пише друго!

Цитат
Имам си приятел, много го обичам, най-голямото ми желание е да съм с него.

Е, кажи сега? На кое да вярваме? На написаното тук или на написаното от нея в другата тема, дето още не съм я чел? Не знам кой е с болен мозък, но аз си се смятам за нормален. Те и Айнщайн са го смятали за болен мозък, защото никой не го разбирал, а сега доста други теории се градят върху неговата теория. Болни мозъци днес има много, особено тези, мечтаейки за равноправие и равнопоставеност, дето никога няма да го има, поради отдавна известни причини! hahaha

Цитат
Ъъъ, какъв мъж я е избрал, че не разбрах? newsm78

Ами ако прочетеш началото и ще разбереш!

Цитат

Много мъдро milenaka, само че никоя няма да иска да си признае, че съм прав по някога, а и ще е отстъпление, от идеологията за равенство и равноправие!

# 44
Заминавай и остави човека. Доколкото разбирам е свестен, здраво стъпил на земята и добре реализиран, та няма да седи дълго сам. Ще му направиш услуга. Жена, която е готова да зареже човека до себе си, за да скита по чужди държави щото "туй ми и мичтата от детската градина" въобще не заслужава добър мъж. Поне не и докато не се осъзнае. Ама то това става обикновено след 25-тата година, че и по-късно понякога.

Общи условия

Активация на акаунт