Трябва ли винаги жените да се съобразяват с мъжете си?

• 13 424
  • 156
  •   1
Отговори
# 45
Заминавай и остави човека. Доколкото разбирам е свестен, здраво стъпил на земята и добре реализиран, та няма да седи дълго сам.

О, да, страшно добре е реализиран, затова е забил девойката да живее в една панелка с... маминка. Joy Мечтата на всяка жена е това. Heart Eyes

# 46
Заминавай и остави човека. Доколкото разбирам е свестен, здраво стъпил на земята и добре реализиран, та няма да седи дълго сам.

О, да, страшно добре е реализиран, затова е забил девойката да живее в една панелка с... маминка. Joy Мечтата на всяка жена е това. Heart Eyes

Това сигурно го е написала в другата тема, защото тук не го видяхме никъде! Пък днес като "гледам", почти всички жени живеят в мезонети, а мъжете им слугуват, гледайки домакинската работа и отглеждането на децата! rotfImbo

# 47

Цитат
Ъъъ, какъв мъж я е избрал, че не разбрах? newsm78

Ами ако прочетеш началото и ще разбереш!

Разбрах, че има работа, която ТОЙ харесва много. Това прави ли го идеалния мъж, за когото всички трябва да благодарят?

П.П. Коя е другата тема, че тук губим нишката?  Mr. Green
Опс, открих я. Разбрах, че той работи от месец и още не е получил първата си заплата, а тя е студентка и доходите не им позволяват да излязат на квартира. Сега се убедих, че за такъв мъж, с толкова хубава работа, наистина трябва да се благодари. Не всяка жена го заслужава. Joy Joy

Последна редакция: пн, 03 авг 2015, 16:55 от Dara88

# 48
Щом меччтата за чужбина е по-силна от мечтата за общо бъдеще - нещата са ясни.

# 49
  • София

Разбрах, че има работа, която ТОЙ харесва много. Това прави ли го идеалния мъж, за когото всички трябва да благодарят?

Опс, открих я. Разбрах, че той работи от месец и още не е получил първата си заплата, а тя е студентка и доходите не им позволяват да излязат на квартира. Сега се убедих, че за такъв мъж, с толкова хубава работа, наистина трябва да се благодари. Не всяка жена го заслужава. Joy Joy
Е, щом стойността на един мъж зависи само от парите, които получава в момента, то този ще е щастлив, ако не срещне толкова " стойностна" като теб. hahaha

# 50
То смисъла на темата е ясен , авторката иска всеки да й каже да заминава.

От някои от предишните й постове разбирам , че тя си няма представа какво ще прави в Англия , има ли финансова възможност да учи и работи там  и да се реализира . Какво образование има , знае ли език , къде точно ще отиде и живее ? То не става така , днес се събудих и реших , че отивам в чужбина.  Laughing

Не разбрах и мъжа с какво точно се занимава...

# 51
То не става така , днес се събудих и реших , че отивам в чужбина.  Laughing

Абе, точно така става, мен ако питаш. Peace Момичето е безумно младо, има толкова живот пред себе си - сега и' е времето да пробва, търси, рискува, да предизвиква съдбата си, пък макар и с риск да се опари. Simple Smile Много и' е рано още за толкова заробващи връзки, като нейната. Ама това ще го разбере най-добре като стане на 30+ и ще има да се чуди къде и' е бил акълът, дори и да е със същия мъж. И това го казвам от опит, именно затова скрих ника си. Wink

# 52

Е, щом стойността на един мъж зависи само от парите, които получава в момента, то този ще е щастлив, ако не срещне толкова " стойностна" като теб. hahaha

Отговорът ми е към Херкулес и негова реплика. Като не си вдянала защо така отговарям, не си прави генерални заключения.

# 53
То не става така , днес се събудих и реших , че отивам в чужбина.  Laughing

Абе, точно така става, мен ако питаш. Peace Момичето е безумно младо, има толкова живот пред себе си - сега и' е времето да пробва, търси, рискува, да предизвиква съдбата си, пък макар и с риск да се опари. Simple Smile Много и' е рано още за толкова заробващи връзки, като нейната. Ама това ще го разбере най-добре като стане на 30+ и ще има да се чуди къде и' е бил акълът, дори и да е със същия мъж. И това го казвам от опит, именно затова скрих ника си. Wink

Да , но и малко реална преценка трябва да имаш в Англия например магистратурите не са много евтини  . Иначе на 20 години да заживееш с мъж не го разбирам ( без някой да се обижда ) това ти е времето да се забавляваш , учиш...

# 54
  • Най-красивата страна
Следвай мечтите си.Този не е последния мъж на земята.

# 55
Аз навремето не заминах. Изобщо не съм се колебала и никаква дилема не ми е било.
Хем имах работа, прехвърляха ме в германския клон на тукашна фирма. Не съм се чудела какво ще правя, а всичко беше уредено.
Но не можех и да си помисля да се разделя с мъжа си и не съжалявам.

Мисля, че заминаването и установяването в чужда държава става най-лесно точно когато си млад. 
Така че и аз съветвам авторката да хваща пътя.

# 56
Оставам с чувството че съветите са в посока да се слушат мъжете само ако това което искат те съвпада с мечтите на жената  Laughing

Не мога да си обясня каква е тази идеялизация на "чужбина" не само  в тази тема.

Те там размитат за мечтаещи жени да знаете  Laughing

# 57
Какво значи да слушаш някого? Всеки възрастен сам взима решенията са живота си и съответно после си понася последствията, независимо дали са положителни или не.
Абсурдно е при двама човека, навършили пълнолетие да говорим за слушане.

# 58
  • Sofia
Естествено, че е така, НСЧ  Peace

# 59
Да си пълнолетен не значи че си наясно с всичко.

Съвети от хора които са наясно  с нещо икога не са излишни  Peace

Общи условия

Активация на акаунт