МНОГОДЕТНИ МАМИ

• 132 074
  • 769
  •   1
Отговори
# 195
Аз бих родила още веднъж ако съм сигурна че ще имам момиче. Цял живот си мечтая да имам дъщеря...а Господ ме дари с 4 момчета Crazy . Винаги казвам че не се знае какво ще ти поднесе живота, все още има много време пред мен....може и момиче да ми се роди Praynig

# 196
А мъжът ми пък иска момче.
На мен пък ми се бременее.  Grinning Въпреки трудностите около бременностите ми, това бяха много хубави периоди от живота ми.  Heart Eyes

# 197
На мен ми се иска още едно, защото обожавам бебета, а нашето "бебе" вече много порасна. Обаче доста одъртяхме с мъжа ми и той вече не иска деца, а пък и моята евентуална бременност би била твърде рискова. Да не говорим, че не е ясно дали ще го видим пораснало....
Какво пък - явно така и трябва да си останат нещата, за да не нарушаваме баланса момчета : момичета. 
Laughing

# 198
  • Sofia
Аз бих родила още веднъж ако съм сигурна че ще имам момиче. Цял живот си мечтая да имам дъщеря...а Господ ме дари с 4 момчета Crazy . Винаги казвам че не се знае какво ще ти поднесе живота, все още има много време пред мен....може и момиче да ми се роди Praynig
За случаи като твоя, трябва да може да се контролира пола на следващо дете Laughing Да може да си го поръчаш. Искрено ти пожелавам някой ден и дъщеричка..Ние успяхме от третия опит, а сега мъжът ми се шегува, че ще трябва да им изравняваме силите:)
Аз знам, че ще поискам още едно, сега третото е много мъничко, но имам други опасения. Първото ми се роди секцио, а следващите 2 нормално и имам притеснения тази матка как ще понесе още едно раждане Confused Въпреки че и педито и лекарката, при която раждах нормално двата пъти, ме подпитаха за още едно след време, ама знам ли..

# 199
И на мен не ми се бременее четвърти път, раждането не ме притеснява.  Simple Smile Ние и двамата смятаме, че сме си изпълнили плана, нямаме мераци за друго бебе. Peace

Нямам какво да добавя, на същото мнение съм и аз  Peace

Добре дошли и от мен на новият бебок и новата бъдеща многодетна мама!  Hug

# 200
И аз карах кошмарна трета бременност ...но това мога да го понеса още веднъж,ама да гледам 4 деца на различни възрасти(през 4,5 г са трите) не знам дали ще мога.Иначе все ще ги нахраня и облека с ограничения ни бюджет, ама то това е най-малкото.Всяка иска внимание,време за нея,всяка е с различни потребности и ''проблеми''.Отделно с кариерата ми на лекар е почти свършено.(това вече съм го приела ).Но пък децата са най-важното нещо...Оф и аз съм в едни размисли,май ще се въздържа засега от номер 4,макар че една част от мен го иска.А и ако се помотам и после се навия ,пак ще направя голяма разлика между децата, а това май не е най-добрия вариант newsm78

# 201
при нас проблемът е,че малкият не оставя баткото и каката да учат, това е най-големият ни проблем от година и половина насам, иначе и на четвърто детенце не бих отказала- едно момиченце,за да изравним половете Simple Smile

# 202
  • София
При мен и трите вече са на училище и са си почти връсници, отделно са само момичета, така че е по-лесно с организацията и заниманията. Финансово също няма да е проблем.
Децата вече са и големи, така че със сигурност бихме могли да се справим и с още едно бебе.

Във връзка с това пускам снимки от Драга на децата, за които много благодаря   Hug
Трите
Ваня
Николета
Елена и пак Елена
Цялото семейство

Последна редакция: нд, 11 окт 2015, 11:01 от Aila

# 203
  • София
Много са ти хубави момичетата, да са ви живи и здрави и на едно момченце да се радвате скоро! Simple Smile

Ние имаме приятелско семейство с 4 породени деца, 3 момичета и 1 момче. Най-добрата разлика за мен е 2 породени, пауза от няколко години и пак 2 едно след друго. Дотук сме изпълнили 3/4 от плана, но последната част не знам дали ще го бъде. На моменти искам, друг път си казвам, че приключихме.

# 204
Aila, много сте хубави. Не знам ти на колко си, но много млада изглеждаш, а Николета е .....  Heart Eyes много красива.
Аз отново с породени въобще няма да мога да се справя чисто психически  Crazy , освен ако не ги пратя по цял ден на ясли и градини /че досега само вкъщи и отдавна са ми изпилили нервичките  Mr. Green/. Сега малката трябва да я пускам на градина, 1 група е, но няма още 3г. и ми е много криво, защото много плаче. Но пък се успокоявам, че вече е време малко да си почина и да помисля за себе си.  Blush

# 205
  • София
При мен и трите тръгнаха на детска около 2 г. Бях майчинство на два пъти по 2 години, след което се връщах в офиса. Децата ходеха на детска, сега вече на училище, а ние на работа и определено в офиса, когато е спокойно си почивам  Simple Smile Обичам да съм с децата, но напоследък уикендите не ми остава време да оправя вкъщи, да напишем домашните и да ги развеждам на редицата допълнителни занимания.
И тук да кажа има безплатни програми за развитие спорта при децата, ние за втора година ползваме такава за кънки на лед в  Зимният дворец и съм много доволна.
Мерси за поздравите, но те трябва да са отправени и към нашата многодетна фотографка  Simple Smile Иначе аз съм на 33 почти 34 г, половинката е на 35 почти, бях на 24 г когато се родиха близначките.

# 206
Aila, много са ти хубави момичетата.

Моите са през 5 години разлика и едвам се оправям с големите. Непрекъснато се карат, все нещо делят, удрят се, дразнят се, обиждат....мирът е кратък. Знам, че това ще е до време, ама... При вашите как е? Направо не знам вече какво да ги правя  ooooh!

# 207

Моите са през 5 години разлика и едвам се оправям с големите. Непрекъснато се карат, все нещо делят, удрят се, дразнят се, обиждат....мирът е кратък. Знам, че това ще е до време, ама... При вашите как е? Направо не знам вече какво да ги правя  ooooh!

Ами моите са през една година. Малки са още, две момичета са, но постоянно се карат, делят, бият и т.н.  ooooh! Но пък при нас каката е щура и палава, и малката гледа от нея. Иначе тя е по-кротката, но нали "кака прави така"  Crazy
Въобще не мога да се справя с това. Но пък моите са още малки и не могат много-много да осмислят нещата. Все си мисля, че като по-големи е друго. Вие ще кажете  Grinning
Лошото е, че само им се карам, повтарям, потретям и ми писва и на мен. Те все едно не чуват. Дали от възрастта, или от характера, не знам.  Rolling Eyes

# 208
  • Асеновград

Ами моите са през една година. Малки са още, две момичета са, но постоянно се карат, делят, бият и т.н.  ooooh! Но пък при нас каката е щура и палава, и малката гледа от нея. Иначе тя е по-кротката, но нали "кака прави така"  Crazy
Въобще не мога да се справя с това. Но пък моите са още малки и не могат много-много да осмислят нещата. Все си мисля, че като по-големи е друго. Вие ще кажете  Grinning
Лошото е, че само им се карам, повтарям, потретям и ми писва и на мен. Те все едно не чуват. Дали от възрастта, или от характера, не знам.  Rolling Eyes
Това ми напомня на моите каки  Laughing все ги питах трябва ли да викна за да чуят , а те отговаряха ,че ДА така ушите им се отпушвали  Joy Joy Joy Но спокойно всичко минава и се израства. И всичко което сте повтаряли се е запомнило но се вижда в последствие. Сега като гледам как глезя малкия не ми се мисли как ще ми се качи на главата . Днес следобед ги бяхме извели с малката и той с кеф се намъкна в най калната и дълбока локва , преди години щях да се ядосам и да му развала удоволствието а сега просто го оставих да налудува и после в къщи за преобличане. На моменти съжалявам внука малката така му се кара като се изцапа или направи беля че чак се чудя това от кой го е научила/ тя самата съсипваше дрехи и обувки  и би трябвало да разбира детето си /.

# 209
  • вече в прегръдките на любимия, и само там
И аз вече се причислявам към многодетните мами - с три момичета - на 11 г., 5 г. и на 8 месеца. Радвам се, че открих тази тема и че има доста мами с много дечица у дома.

Общи условия

Активация на акаунт