Покажи се

• 3 899 819
  • 22 702
  •   1
Отговори
# 10 485
Уиш, отидЕ ти имиджа! Нищо вече не може да ме кара да си мисля, че си лоша. Ни тиган, ни счупени ребра...

# 10 486
На мен щерка ти ми изглежда по-опасна от теб, просто не се е проявила още Simple Smile. Има нещо огнено в нея, та дръж се сестро Simple Smile.

# 10 487
И сокчета рекламира госпожицата, Ранена. И сокчета. Двоен хонорар за детето.

marit, добре се маскирам аз.  Mr. Green

Даун, наясно съм. Още от сега го жаля клетникът, който ще налети на нея. Нещо като челен сблъсък с тир ще е. Брат ѝ беше такова разбрано дете, а това чудо...

# 10 488
Мда, и сокчета... изобщо, всякакви боклуци. Защо изобщо готвя?!

Цитат
Още от сега го жаля клетникът, който ще налети на нея.

Според мен си я възпитала прекрасно! Satisfied

# 10 489
Уиш, радвам се, че те видях! ❤

# 10 490
Кандидат свекърва ми много невинно го раздава на снимката. Тигана в чантата ли е? Признай бързо!

# 10 491
Разконспирира ме. Ето, още не ми е станала снаха и ме дразни!  Mr. Green

# 10 492
# 10 493
Дразнила съм я, моля ви се! Дето още не съм й пристанала на сина дажe. На сватята ти питаш ли дали й е лесно 25 години с мен?

Ей я, изстрадала

Последна редакция: ср, 30 авг 2017, 18:37 от Антигона

# 10 494
Абе има една тъга в погледа и Laughing. <Много сте хубави.

# 10 495
Абе има една тъга в погледа и Laughing. <Много сте хубави.

Трудно е да си млада майка. Непрекъснато ме гледат странно, когато кажа, че не ми е брат или приятел брадатия екземпляр до мен.

Вчера, докато пушех, един ми се накара, да спирам, преди да реша да имам деца . Казах му, че никакви намерения нямам да имам такива повече Simple Smile. Каза ми, че на 30 не било късно още Simple Smile.

# 10 496
Очаквайте скоро и в погледа на Уиш 😅

# 10 497
Дразнещата, ти си знаеш, че си много хубава. Сватята е трепач. А аз вече ходя само с тъмни очила, за да крия тъгата в погледа.

# 10 498
И на мен ми се вижда тъжна. И състарена. Доста грижи трябва да и създаваш на жената  Thinking

Много е красива майка ти. Поздравления за начина по който изглежда. Много харесвам поддържани жени.

# 10 499
Отсега ви усещам каква коалиция ще сте срещу мен, ама айде. Ще отпия дайкирито и ще замълча  Crossing Arms

I.Hr, разцъфна тя от две-три години. Това, че съвпада с изнасянето ми от вкъщи е просто съвпадение  Whistling

Хахахаха, Даун, но ти верно много младееш! Ама то при тебе е от друго  Wink Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт