Покажи се

• 3 898 153
  • 22 702
  •   1
Отговори
# 1 740
  • София
Брей, и мъжете ни са хубави  Crazy

# 1 741
Твоя ли е тази Лада?

# 1 742
  • София
Страхотни снимки сте показали, аз още не смея да се покажа, а и нямам чак такова желание, но ето ви малко снимки и от мене, вярно, че са отпреди 4 години, но мисля, че няма значение. От Созопол са  Simple Smile
Скрит текст:

Евала и на мъжете в темата Simple Smile

# 1 743
  • на брега на морето
Буталото, беше ми любопитно да те "видя"  Peace

# 1 744
  • Euskal Herria
Буталото, беше ми любопитно да те "видя"  Peace
И на мен  Grinning.

# 1 745
Стрепт, симпатична снимка.

Буталото, мноооого добре.

Грач, хубави кадри, ама теб не те виждам.

# 1 746
Принцеси и куче виждам само..Wink
 Кучето е втората принцеса, първата е зад нея. Другите на заден план са случайни. Бутало  newsm10, радвам се.  newsm51  Фотото ми е направило шкембенце, гледайте, че трия.

Последна редакция: нд, 13 сеп 2015, 22:09 от sandokanchev

# 1 747
  • В Космоса
Ехааа! Хванах мъжко показно! Много интересно! Grinning  bouquet

# 1 748
  • София
М, чак пък толкова , нормално бутало.  Laughing Каква е тая кола, какво правиш с нея, в някакви гонки ли участваш?

И аз т'ва питам, но не казва.
Oпитвам се да пробия в родния шампионат, но няма спонсори.. както всичко останало, така и в тези среди се перат пари. Разходите са повече от приходите в този спорт, дори да се класираш в челната тройка. 3 години участвам в различните дисциплини на лицензираните автомобилни състезания, но съм на път да се откажа вече.. и нов автомобил трябва, макар да карам с хъс и сърце с този не съм достатъчно конкурентен. Може би този сезон амбициите ми ще приключат. Този месец в събота на 19-ти имам участие край Пловдив, октомври навярно пак... пък догодина каквото сабя покаже. Мисля да вложа енергията и усилията си в друга насока.  Simple Smile Не крия нищо за себе си... разделих се преди 4 месеца с приятелката ми, живяхме от 2 години заедно, градихме бъдеще, имахме мечти.. но явно не бяхме един за друг. Мисля, че я преболедувах вече.

# 1 749
Човеко, то имаш Лада?! Мислех, че само аз съм останала с два броя- имам седмица и една Нива. Карам ги в прованса основно, но понякога със седмица се движим и в града. Обикновено се снимат с нея.

Естел седи в една тема, ако не се е изтрила.

# 1 750
  • DE
Благодаря за отговора, просто и тя бе любител на Арагорн и с ник Естел, та затова ми станаха много съвпаденията  Peace

И да не е спам, котака Джи-ди
Скрит текст:
Грешка, редактирах  ooooh!

Последна редакция: нд, 13 сеп 2015, 23:59 от дането

# 1 751
  • Сф
Фея, не знам как си се разделила с тази пухкава топка. Само за мачкане е  Joy Heart Eyes

# 1 752
А, за стари возила сте заговорили.
На татко Жигулата ни беше сватбената "лимузина"  Laughing .
Дребното изнуди баща ми да му я подари някой ден. Миришела много "вкусно".
Обичам я тая кола, но зад волана си е истинско приключение.
Ето я куклата:
http://prikachi.com/images/75/8356075y.jpg

Имаме си нашественици под навеса - мама с две бебета. Сина ми е във възторг. Прави схеми как да минаваме покрай тях, за да не тропаме. Не можах да снимам, много бързи бяха в изнизването Simple Smile.

Последна редакция: пн, 14 сеп 2015, 09:16 от ЖДК

# 1 753
  • София
Дането и Фея, разкошни котаци   bouquet

# 1 754
  • Euskal Herria
В духа на снощните снимки, посветени на автомобилите  Laughing
Скрит текст:

Общи условия

Активация на акаунт