Август идва с горещини и сбъдва нашите мечти! Тема 114

• 27 374
  • 634
  •   1
Отговори
# 165
Аз моите винаги ги правя сутрин и досега винаги ми е показвала овуто.
Аз ползвам тези
http://www.amazon.it/ProMatris-ovulazione-ultrasensibili-20mIU-G … s=test+ovulazione
40 теста ову, плюс 10 теста за бременност за 15 евро. Обаче доколкото разбрах амазон не доставят още до българия. Обаче виждам, че и в ибей предлагат подобни.

Пъпешче, бързо оздравяване на майка ти!

# 166
  • София
Ей, нещо замлъкнахте.  Rolling Eyes

# 167
Да споделя:
31.07 БЧХГ - 17.300 mU/m
03.08 БЧХГ - 108.000 mU/m
05.08 БЧХГ - 195,600 mU/
Според вас? Ох притеснено ми е дали не е малко...

# 168
  • София
Йоанкаааа Hug Според мен е супер!

# 169
  • София
http://prikachi.com/images.php?images/958/8281958c.jpg момичета я кажете дали може да се смята за +, реших информативно да направя един, така и така съм в нас

# 170
Аз не бих го считала за положителен, най-вероятно утре ще е по-наситена чертата. Поне при мен така се получава преди и след овулацията. Продължавай да правиш тестовете всеки ден и ще видиш дали има разлика. Ти от колко време ги правиш?

# 171
  • София
Този ми е първи, онзи ден дойдоха от любопитство го направих, ову може и да е минала, понеже лелката не я чакам на 15

# 172
Според мен този тест показва или туко що минала ову или туко що започваща защото чертичката е доста наситена, но не толкова колкото другата. Моите тестове са същите само са със зеленичко. Най-добре е да ги почнеш един два дни след като ти свърши мензиса, за да може да имаш по-цялостна представа. Аз първия месец като ги ползвах, имах късна овулация и правя тестове правя, викам си егати, то ми писна да пишкам в чашка Joy  Но най-накрая се насти чертичката колкото другата и стана дори по-тъмна.

# 173
  • София
Пъпешче БТ мериш ли ?

# 174
  • София
Магаренце, от следващия месец така ще направя, сега информативно днес и утре Simple Smile
Щастливка, за сега не, ще се задоволя само с тестовете 1-2 месеца и ако не стане ще започна и БТ

# 175
А на мен май ще ми идва, усещам всички симптоми  Cry

# 176
А на мен направо си ми дойде.
Няма да се предавам, даже този нов месец имам нова стратегия  Laughing

# 177
Момичета,направих си ЦС и двете тръби са ми проходими. Бях с нещо като полу упойка Simple Smile малко ме болеше, но поносимо.
Сраха е голяма работа  Joy
Само не разбрах какво ми казаха по въпроса за бебеправенето този месец. Едни казват да изчакам един цикъл, други ,че нямало проблем да си продължаваме още веднага....
Та утре ще питам моята доки какво да правя. Слава Богу мина всичко добре.
Магаренце, май май тестовете ще продължавам да си ги купувам от аптеката.Тези, които ползваш ти не ги доставят до БГ. 
Желая на всички, които чакат 2-те чертички да ги видят този месец а на бремелинките тлъсто ЧХГ и успешен финал.  baby_neutral Hug

# 178
Браво, Даниела! Ако нямаш някакво кръвотечение, може да не пропускате месеца.
А войниците на мъжа проверихте ли ги как са?

# 179
Браво, Даниела! Ако нямаш някакво кръвотечение, може да не пропускате месеца.
А войниците на мъжа проверихте ли ги как са?
Съвсем малко ми зацапва при бърсане. ММ още не е правил СГ, но другия месец ще го пращам. Докито днес ми каза, че след ЦС вероятността да се забременее по естествен път е по-голяма, но не знам дали това важи за мен след като са ми проходими тръбите. От утре започвам да меря БТ и да правя тестове пък дано стане този път.  Peace

Общи условия

Активация на акаунт