Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Какви са плуващите бебета, споменати в публикациите?
Какви изследвания трябва да се направят преди започване на опити за бебе?
Какви са мненията за лубрикантите, които помагат при зачеване?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Какви са плуващите бебета, споменати в публикациите?
-
Какви изследвания трябва да се направят преди започване на опити за бебе?
Преди да започнете опити за бебе, препоръчително е да направите рутинни изследвания като цитонaмазка, микробиология и хормонални тестове. Тези тестове помагат за установяване на здравословното състояние и осигуряват зелена светлина за опити за бебе. Освен това посещението при репродуктивен специалист преди започване на опити за бебе може да бъде от полза.
-
Какви са мненията за лубрикантите, които помагат при зачеване?
Мненията относно лубрикантите, подпомагащи зачеването, са разнообразни. Някои жени смятат, че те могат да бъдат полезни чрез имитиране на цервикалната слуз и подпомагане на движението на сперматозоидите. Други поставят под въпрос тяхната ефективност. Препоръчително е да се консултирате с медицински специалист, преди да използвате такива продукти.
-
Какви са причинителите на течения, сърбежи, инфекции и гъбички?
-
Какво представлява изследването на микробиология и как се провежда?
Извинявам се за въпроса,но наистина не ми е ясно. 

Честито Преображение Господне! Да се порадваме на лятото, че от днес си отива... Аз имам още цели 10 дена до отпуска...

Не се притеснявай, все някога ще стане. Аз така се успокоявам. При нормални двойки шансът на месец е 25%, дори и ако правят секс всеки ден. Скоро и ние ще видим двете черти.

Нашите успели момичета