Моята сватба през 2016 г.

• 84 069
  • 731
  •   1
Отговори
# 450
И аз мисля да отида при Радичев, и Версай задължително! Дано да има готови рокли, които да се видят и премерят Simple Smile

# 451
  • Sofia, Bulgaria
Момичета, вече си имаме и място за тържеството - Montecito Hall. Много съм доволна и горещо препоръчвам. Балната зала е като излязла от приказка, управителката е много мила и услужлива и цялата обстановка е топла и приятна.  Heart Eyes
Искам да попитам някой дали се е насочил вече към хореограф или школа за танци, защото аз от много години танцувам, но искам с моето момче да сме на ниво. Засега обмислям Ет Мачибо, а за танц мисля да е комбинация от две части: бавна и церемониална и бърза и гореща (танго и салса/ виенски валс и салса). Също така, какво стана с групата във фейсбук, някой движи ли я, или да действам аз?
Другата седмица с шаферите и младоженеца ще ходим до Асеновград, има ли желаещи от София за делегация и кафе? Grinning

# 452
Знаете ли, че всяка година има сватбено изложение, на което има всичко необходимо на едно място. Тази година е на 24-25 януари мисля в х-л Шератон и там ще бъдат много от дизайнерите на рокли, така че не бързайте много. Simple Smile Мисля, че и Стоян Радичев ще е там.

Другото нелепо, което чух е, че 2016 г. е високосна и въобще не било хубаво да се жениш тогава....ама ако вярваме на всякакви суеверия ще се гръмнем. Simple Smile
И аз ще търся рокля след Нова година. Смятам да отслабвам, така, че ако някоя от вас има изпробвана и ефекасна диета нека да я сподели. Simple Smile

Поздрави от мен :*

# 453
  • Sofia
За 2015 се говореше че не е добра за сватба, за 2016 не съм чувала подобно нещо.

# 454
За 2015 се говореше че не е добра за сватба, за 2016 не съм чувала подобно нещо.
И аз не бях чувала, но един познат ми ги наговори. Както и да е, то суеверия много, важното е какви хора сме си избрали Simple Smile

# 455
  • Велико Търново
Суеверията са съвсем излишни и натоварващи неща... Аз пък някъде чух, че понеже е високосна година и нали уж се носи само сребро, затова и халките трябва да са сребърни  newsm11 - е това е голяма глупост!

# 456
И аз ще търся рокля след Нова година. Смятам да отслабвам, така, че ако някоя от вас има изпробвана и ефекасна диета нека да я сподели. Simple Smile

И ние скоро почваме втора врътка на 90 Дневната диета

# 457
  • София
Здравейте! И с фотографа сме готови. Запазили сме си Ники Митев за 5.06.2016г. Simple Smile Той ни направи Годежна фотосесия. Уникален е. Трудно ние  да изберем видео. Вие на кои сте се спряли? Матушев ние  скъп. а под 800лв не мислим, че видето ще ни хареса. Така че нещо по средата. Simple Smile

# 458
Здравейте! И с фотографа сме готови. Запазили сме си Ники Митев за 5.06.2016г. Simple Smile Той ни направи Годежна фотосесия. Уникален е. Трудно ние  да изберем видео. Вие на кои сте се спряли? Матушев ние  скъп. а под 800лв не мислим, че видето ще ни хареса. Така че нещо по средата. Simple Smile

И ние ще сме Митев най-вероятно Simple Smile

# 459
Здравейте  bouquet
И ние /аз де  Laughing/ искахме да сме с Ники и Маша, но още през юли единствената им заета дата за 2016 беше 11 юни  Shocked Но после така или иначе се влюбих в работата на Камен от Профайл Студио та дано да е за хубаво!

Относно видеото, ние се спряхме на Волк Вижън. Доста ми допаднаха нещата им, а и те самите, Влади особено е супер приветлив човек, а и лошо мнение за тчх не съм чула. Цената им също е поносима, най-ниския пакет е около 800 или нещо такова  Simple Smile

# 460
  • Sofia
Голяма истерия са тези сватби на 11.6.2016 - чудя се дали е само заради малкото опции през юни.

Ние избрахме Симон Вартерян - уникален фотограф е според мен.

# 461
  • София
Онзи ден се запознах с едни младоженци, които не бяха особено доволни от Симон Вартеря, основно от отношението му, иначе за снимките съм съгласна, че са чудесни. Основните им оплаквания бяха, че се е държал надменно, карал се с гостите, с бащата на булката, не е давал никой да снима, дори с телефон, сватбата им е била през юли, а са си получили снимките преди една седмица.
Ники Митев е чудесен и като отношение и като снимки  Simple Smile
За видео отново препоръчвам Inspirit Pictures, освен че снимат страхотно, са много мили, усмихнати млади хора.

# 462
Да се включа и аз, и ние си имаме вече фотограф . Избрахме Борислав Балушев. Освен снимките много ми хареса и отношението му, нави се да ни снима и подписването предния ден, за много добра цена

А и да ви питам в колко мислите да почва хапването и пийването в ресторанта, за вечерните сватби?

Simple Smile

# 463
  • Sofia
Онзи ден се запознах с едни младоженци, които не бяха особено доволни от Симон Вартеря, основно от отношението му, иначе за снимките съм съгласна, че са чудесни. Основните им оплаквания бяха, че се е държал надменно, карал се с гостите, с бащата на булката, не е давал никой да снима, дори с телефон, сватбата им е била през юли, а са си получили снимките преди една седмица.
Ники Митев е чудесен и като отношение и като снимки  Simple Smile
За видео отново препоръчвам Inspirit Pictures, освен че снимат страхотно, са много мили, усмихнати млади хора.

Дано да не е истина Sad

# 464
  • София
Може да са преувеличили, защото казаха, че и от снимките очаквали повече, а за мен бяха страхотни и не само отделни кадри, а цялостно и все пак това е най- важно   Hug
Защо 11.06.2016г е толкова популярна дата?

Общи условия

Активация на акаунт